Se a médiát, se a civileket nem engedik be a röszkei menekülttáborba, valószínűleg ezért. Az etetés például úgy zajlik, hogy a rendőrök az élelmiszert zacskóba téve a menekültek közé hajítják. A hvg.hu szerint a videót egy osztrák politikus felesége készíthette, akinek sikerülhetett bejutnia. A körülményekről ő azt írta: kosz, tumultus, éhínség, gyér orvosi ellátás.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
@lópicigáspár: A kormány nem győzi hangsúlyozni, hogy tavasz óta készül a menekültek fogadására. Ennek megfelelően kiválasztották a kukoricaföldet, ahol ma már a sarat tapostatják, hirtelen megnyitottak egy hónapja egy hangárt, ahol a várható létszám talán tizedének megfelelő "szociális létesítmények" vannak, a hivatalos szervek ellátták magukat mobil telefonokkal és laptopokkal, de a vásárolt íróasztalokból Röszkére, a regisztrálókhoz valószínű egy sem jutott.
Igaz, arról sem szabad elfelejtkezni, hogy ezek az emberek nem vásároltak Rogán féle állampolgárságot biztosító kötvényeket - darabonként a forgalmazók 15 millás hasznára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Ha engem ér rendőri atrocitás, akkor a magyar jogrend ez ellen elméletileg megfelelő védelmet ad (a gyakorlat már más kérdés). A menekülteknek ez nem adatik meg, így teljesen kiszolgáltatottak, fék nélkül lehet őket alázni, bántalmazni. Ha a migráns védekezne, a magyar jogrend ez ellen már szigorú szabályzókkal rendelkezik (szeptember 15 után meg pláne) és súlyos büntetést kapna.
F_Viktor
@Rózsika Hatházi: Írod:
"2006 óta a ballibsiket kellett utálniuk, utána következtek a más vallásúak, a romák, most meg a menekültek."

Jól látod... Csak kimaradt:
Utálnunk kellett a rokkantnyugdíjasokat,
a rendvédelmiseket,
a multikat,
az EU-t,
a bankokat, de csak a külföldieket, a Töröcskei bankjait (mind a négy azóta csődbe ment, hiába lettek feltőkésítve a Zemberek pénzén!),
az orvosokat/nővéreket,
...

Írod:
"Csak arra lennék kíváncsi, hogy ezen embercsoportok hiányában, mikor kezdenék egymást utálni, gyilkolászni, csak úgy unalom űzésként."

Ahogyan írod, amikor már nem lesz "külső" MAGYAR ellenség, akkor majd egymás ölik halomra...
Ezt nevezik polgárháborúnak.
JAJMÁR
@VASQ1: 13:06 Azt képzeled magadról, hogy te ember vagy? Ne képzelegj annyit... és ne is álmodozz róla, fölösleges.
KERKA
Most jó lenne az a sok reklám szatyros zsömle májkrémmel, amit Pesten kidobáltak. Csak azt nem értem, hogy hol van az a sok adomány, meg karitász amiről beszélnek?
Dr plágium
@KERKA: Nem akarok kötözködni, de az fel sem merült benned, hogy esetleg nem eheti meg azt amit adtak neki?
Nekem például glutén mentesen kell étkeznem, nekik a vallásuk szabja meg mit ehetnek, mint a zsidóknál (tilos a disznóhús).
KERKA
@Dr plágium: most ezen az egy szón lovagolsz, a májkrémen? tisztában vagyok vele, hogy mit esznek és mit nem?
De had mondjak neked valamit, mire Szíriából -Oslóig ér valaki és ennyi megpróbáltatáson megy keresztül, a végén már jó lenne az a májkrém is, ha lenne.
Azért kíváncsi vagyok, hogy miután elfogyott az euró, és még nem dolgoznak, mit fognak enni? Ad -e nekik a német-dán-holland-svéd kormány döner kebabot??És ha éhesek a gyerekek, beülnek velük a pizzériába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.