A Jobbik-közeli N1TV volt munkatársa, László Petra a Magyar Nemzetnek küldött levelet, melyet az alábbiakban változtatás nélkül mi is közreadunk.

„Őszintén sajnálom a történteket. Csak mostanra tudtam összeszedni annyira magam, hogy írjak. Gyakorlatilag sokkos állapotban vagyok attól, amit csináltam és attól, amit csináltak velem.

Kamerával forgattam, több száz migráns kitört, áttörték a rendőrkordont, egyikük nekem rontott és én megrémültem. Féltem, ahogy özönlöttek felém, és akkor elpattant bennem valami. Kamerával a kezemben nem láttam, hogy kik jönnek felém, csak arra gondoltam, hogy megtámadtak és meg kell védenem magam. Nehéz jó döntéseket hozni olyankor, amikor az ember pánikban van és sok száz ember rohan szembe vele. Nekem akkor, abban a pillanatban ez nem sikerült. Nagyon sajnálom a történteket és családanyaként külön sajnálom, hogy a sors pont egy gyereket sodort az utamba, ezt akkor nem is észleltem. Pánikba estem, ahogy látom magam a felvételeken, mintha nem is én lennék. Tettemet őszintén megbántam, és vállalom érte a felelősséget.

Nem vagyok szívtelen, gyermekeket rugdosó rasszista operatőr. Nem szolgáltam rá sem az ellenem folyó politikai boszorkányüldözésre, sem a mocskolódó, sokszor halálos fenyegetésekre. Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka, aki egy pánikhelyzetben hozott egy rossz döntést. Őszintén sajnálom.

László Petra”

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Köszönjük petrácska, a Grimm-testvérek azért jobb meséket írtak !
Vajon hol van az a viudeófelvétel - mert legalább 5 kamera látszik - amely igazolja, hogy "gyikük nekem rontott és én megrémültem."

Aztán különösen akkor rémültél meg, amikor egy pici kislány futott - volna el - melletted, de begörcsölt a mocskos lábad és pont előtte nyújtottad ki !

Hazug cula vagy te szivi, nem viselt meg téged semmi más, mint az, hogy a világ jelentős sajóorgánumainak címlapján mutogatnak, mint egy lelketlen mocskot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@Aki Én: M i v a g y u n k a t ö b b s é g ! Hátha így megérted! :-)
Aki Én
@Freewolf: 12:55

Erről az a régi filmjelenet jut eszembe, amiben a gondozó megkérdezte az ápoltakat, hogy ki akar gőzmozdony lenni?
Mire mindegyik feltette a kezét.

Aki kormányhívőként őszintén hiszi, hogy többségben van, az biztos szeretne gőzmozdony is lenni.
pbalage
@Freewolf: a többség mindig a hülye kategóriában van, ez statisztikai tény és pontosan ez a populizmus lényege, szóval ezt tök jól látod.
Desischado
Megbánta?! Persze, én meg a hupikék törpe vagyok! Nem bánt meg ez a rihe semmit, csak megijedt a várható következményektől! Remélem, elítélik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.