A Jobbik-közeli N1TV volt munkatársa, László Petra a Magyar Nemzetnek küldött levelet, melyet az alábbiakban változtatás nélkül mi is közreadunk.

„Őszintén sajnálom a történteket. Csak mostanra tudtam összeszedni annyira magam, hogy írjak. Gyakorlatilag sokkos állapotban vagyok attól, amit csináltam és attól, amit csináltak velem.

Kamerával forgattam, több száz migráns kitört, áttörték a rendőrkordont, egyikük nekem rontott és én megrémültem. Féltem, ahogy özönlöttek felém, és akkor elpattant bennem valami. Kamerával a kezemben nem láttam, hogy kik jönnek felém, csak arra gondoltam, hogy megtámadtak és meg kell védenem magam. Nehéz jó döntéseket hozni olyankor, amikor az ember pánikban van és sok száz ember rohan szembe vele. Nekem akkor, abban a pillanatban ez nem sikerült. Nagyon sajnálom a történteket és családanyaként külön sajnálom, hogy a sors pont egy gyereket sodort az utamba, ezt akkor nem is észleltem. Pánikba estem, ahogy látom magam a felvételeken, mintha nem is én lennék. Tettemet őszintén megbántam, és vállalom érte a felelősséget.

Nem vagyok szívtelen, gyermekeket rugdosó rasszista operatőr. Nem szolgáltam rá sem az ellenem folyó politikai boszorkányüldözésre, sem a mocskolódó, sokszor halálos fenyegetésekre. Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka, aki egy pánikhelyzetben hozott egy rossz döntést. Őszintén sajnálom.

László Petra”

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Köszönjük petrácska, a Grimm-testvérek azért jobb meséket írtak !
Vajon hol van az a viudeófelvétel - mert legalább 5 kamera látszik - amely igazolja, hogy "gyikük nekem rontott és én megrémültem."

Aztán különösen akkor rémültél meg, amikor egy pici kislány futott - volna el - melletted, de begörcsölt a mocskos lábad és pont előtte nyújtottad ki !

Hazug cula vagy te szivi, nem viselt meg téged semmi más, mint az, hogy a világ jelentős sajóorgánumainak címlapján mutogatnak, mint egy lelketlen mocskot !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Neked rontott az öreganyád v...a !
Te retek !
Te nem vagy nő és mielőtt hasba rúgtad a 10 év körüli kislányt, akkor nem gondoltál
a gyermekeidre ?
Rohadt szuka !
Toby
Köszönjük petrácska, a Grimm-testvérek azért jobb meséket írtak !
Vajon hol van az a viudeófelvétel - mert legalább 5 kamera látszik - amely igazolja, hogy "gyikük nekem rontott és én megrémültem."

Aztán különösen akkor rémültél meg, amikor egy pici kislány futott - volna el - melletted, de begörcsölt a mocskos lábad és pont előtte nyújtottad ki !

Hazug cula vagy te szivi, nem viselt meg téged semmi más, mint az, hogy a világ jelentős sajóorgánumainak címlapján mutogatnak, mint egy lelketlen mocskot !
pbalage
na ez azért tartott ilyen sokáig, mert ezt a levelet sokmindenkivel meg kellett előtte tárgyalni, de így is elég szánalmasra sikeredett.
Nem látok semmilyen riadalmat a felvételeken.
Ez itt egy Jobbikos picsa Fideszes magyarázattal.
kommenter
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Laila
Amit tett az valóban nagyon csúnya dolog, és bíróságra tartozik, de max. közösség tagja elleni erőszakért + könnyű testi sértésért lehet elítélni, ha ezek bizonyítást nyernek. Azóta viszont már elveszítette a munkáját és a videót minden hírportál leadta NÉVVEL ÉS ARCCAL az egész Földbolygón... Egy gyermekgyilkos, sőt egy tömeges gyermekgyilkos nem kap ekkora figyelmet. Ha gyermeket ölt volna, - de nem ölt(!) - akkor valószínű kitakarnák az arcát és a neve L.P. lenne...
Úgy látszik ennek a nőnek nincsenek jogai. Még egy gyermekgyilkosnak is van, de neki nincs.
Ismétlem: Rossz dolgot tett. Nem értek vele egyet.
De akkor sem értem a médiát...
Toby
@kommenter: Mi van a hazánk sorsával - mesélj !
kakaósbögre
mos,leszarom.akkor kellett volna arra gondolnia hogy ő is anyuka amikor belerúgott a gyerekbe.jogilag egy laza hetes kinéz neki Kalocsán,ott igen szeretni fogják...
Toby
" így az is kiderült, mára, hogy Osama Al-Ghadab a neve, otthonában fociedző volt, családja többi része egy törökországi menekülttáborban várja, és hogy menekülése előtt az Iszlám Állam fogságába esett. "

Akit elgáncsolt a cula, arról a menekültről van szó ! ( itt van a propin a cikk))
kommenter
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kommenter
@Laila: Azért nincsenek jogai, mert ha a liberálféreg média úgy akarja, akkor nincsenek jogaid, Márpedig ha lesz egy kis esze, perelni fog.
kommenter
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Laila
@kommenter: Igen, és szerintem is perelnie kellene.
Alatta a hírekben szerepel a 35 éves csepeli tanár, - név nélkül(!) - aki 30 gyereket megrontott, - kitakarják az arcát(!).
wagabund
a videókat akárhányszor is nézem, azok bizony nem a nő félelméről tanúskodnak...
...ezt nem lehet kimagyarázni...ráadásul a világ minden szegletében így látják..alaszkától új-zélandig..
persze tökmindegy, kérdés, hogy az ügyészség, és a tárgyalás végén a bíró hogy látja...pár hónap és megtudjuk.
Fradigege
Amikor alsós voltam, akkor viselkedtünk így. A fickót gyerekkel a kezében tökre sajnálom. Szétszakítva a család. A felesége 2 gyerekkel török menekült táborban. Ő az egyik kislánnyal a Röszkei prérin éppen nekivág Magyarországnak, hogy végig kínozza magát a zsírmore vajda országán. Aztán a legelején már felrúgják gyerekestűl. De keményebb napokat is átélt migránsunk.

index.hu/kulfold/2015/09/10/hazajaban_ismert_edzo_a_felrugott_szir_apa/
Szeparepa-
Akik azt mondják hazudik, és egy rasszista náci állat, azok abban az esetben rágalmaznak és becsületsértést követnek ellene, ha kiderül hogy igaza van... az ártatlanság vélelme jár neki is, mindaddig amíg nem bizonyítják, hogy valóban hazudik és nem pánik és önvédelem volt, amit csinált a nő, hanem aljas rasszista, xenofób, náci rugdosódás...
Edy Andre
Csak amit kamera rögzített, az két gyerek lerúgása, és egy gyermeket ölében cipelő felnőtt lerúgása. A többit nem vette kamera. Nincs miről beszélni szerintem.
Edy Andre
@Szeparepa-: Milyen pánik, milyen önvédelem? Nézd már meg a videókat.
Oké, hogy most összefosta magát attól, hogy még a gyerekeit is elvehetik, de előbb kellett volna gondolkodni.
oleo
Jó a név.
Jó az érv.

Magyarországot ki kell mozdítani a holtpontról
Mire leszel elég?.

Azt érzékeled, hogy az ellenzéknek alulról kel építkeznie, mert a baloldali politikusok impotensek?

Például te ki vagy, és mennyire messzire bírsz elmenni?
Elhiszed, hogy elsősorban nem engem érdekel a válaszod, hanem egy egész szabadságra, jólétre vágyó országot?

Mire tartod magad képesnek - végül?
Szeparepa-
@Edy Andre: Nézd a video kínos, de teljesen nem zárja ki azért azt hogy pánikban elborult elmével, nem beszámítható tudatállapotban, egyfajta torz önvédelemből rugdalózott hisztérikusan...
Tudom milyen ha elborul az agy, egy felfokozott extrém stressz állapotban. Egyszer pl anyámat védtem, majdnem elgázolta egy baromállat... a fejénél fogva rángattam ki a kocsi ablakon keresztül kifordult szemekkel, nem tudtam mit csinálok, csak azt üvöltöttem, hogy ezért megdöglesz letépem a fejed,... vagy 3-4 -en bírtam az emberről leszedni, majdnem megöltem... nem tudtam mit csinálok, a kontroll nulla volt... pedig nem vagyok elmebeteg, sőt inkább kimondottan kedélyes, megértő embernek mondanak, akinek a hátán fát lehet vágni... soha nem szoktam verekedni, minden feszült helyzetet, inkább humorral, kompromisszummal igyekszem megoldani.., sőt simán bevállalok lúzer helyzeteket, én leszek a csirke, csak feloldjam a feszt... tehát semmi kivagyiság, büszkeség, pávaság, nárcizmus, kakaskodás nincs már rég nálam, már koromnál fogva is... mégis kerültem olyan helyzetbe, általában önhibámon kívül, hogy elborult az agyam és a vadállat kitört belőlem... életemben néhányszor fordult ilyen elő, egy kezemen meg tudom számolni... de mindegyik kemény, élet-halál krízishelyzet volt és védtem valakit zömmel... Nos meglehet hogy ez a hölgyemény is ilyen állapotban volt, nem tudhatjuk... mindenesetre bizonyítania, kell mert gondolom hogy nyomozás és tárgyalás is lesz... és nagyon nehéz ezt bizonyítani, de egyúttal cáfolni is...
micfild
@Szeparepa-: Ha valaki pánikba esik, nem hinném, hogy közben még képes a kamerázásra is koncentrálni. Egyszerűen elfelejtette, hogy közben őt is kamerázhatják. Szerintem egy csomó emberbe belerúgott, mire feltünt a mögötte állónak, mit is művel. Igy felvette. Igy járt.
Toby
@Szeparepa-: Világos ! Úgy elkapta a pánk a culát, hogy reális veszélyérztete szerint, egy gyerekkel az ölében futó férfi, valamint egy üres kézzek futó kislányt sikerült gáncsolni, mert szabályosan rettegett tőlük, hogy nekirontanak !
Mind a két támadásban gyermkekek szerepelnek, miért nem egy életerős, kajakos, futó férfit gáncsolt el, amelyk egyedül fut ?
Az lehet, hogy jól pofánverte volna ?
micfild
@Toby: A gyenge jellemű emberek, mindig a náluk gyengébbekre támadnak. Igy érzik magukat erősnek.
Toby
@micfild: Így van, az is eléggé érdekes, hogy bár állítása szerint retteget, hogy nekirontanak, de azért nem igyekezett eltávolodni a sűrűjéből, ott forgolódik, mint aki alkalmas áldozatra les, a futó kislány simán elment volna mellette, ha a cula nem nyújtja ki a lábát !
papa.49
Amikor azt a palit felgáncsolta 5 méteres körzetben SENKI NEM VOLT KÖRÜLÖTTE, a kiscsajt meg lazán előre kitervelten hasba rúgta, innentől lehet mesélni de a képek egészen mást mutatnak, a spiné meg szimplán hazudik, oszt. jónapot, majd a jogászok kimossák))))))))))))
micfild
@papa.49: Ebben biztos vagyok. De mosdatják őt az orbánhivők is.
Sziszifusz
@pbalage: 22:00
Szinte biztos, hogy a bocsánatkéréshez hasonló nyilatkozata előtt, pszichológus szakértő segítségét kérte egy életszerűnek látszó magyarázat kidolgozásához. Az nem sikerült túl jól.
Nem olyan személyiségnek látszik a hölgy, mint aki pánikolós típus lenne. Már csak ezért sem jó a védekezést mert biztos, hogy nem az első ilyen alkalommal videózott kritikus helyzetben, ezért azt megszokhatta.
dr. prédikátor
Ócska egy némber vagy!!! Most is hazudsz!!!NEM TÁMADOTT MEG TÉGED SENKI!Csak kimutattad a gyülöletet. Szemét jobbikos kis patkány vagy!!!
papa.49
@micfild: Mosdathatják, de a Közel-keletre mostanában ne menjen mert megrövidítik egy fejjel, de meg is érdemli, nő létére ritka ,,ordas módon,, viselkedett, most meg megpróbál részvétet kelteni maga iránt, de szerintem csak az utálatot éri el)))))))))
lampa laz
Szembesült a büntetéssel és most kétségbe esve mentegeti magát. Tapasztalt opertőrként biztos sok élethelyzettel találta már szembe magát, több napon át forgattak a menekültek között, akkor miről beszél. Ha meg nem bírta a gyűrődést, kért volna pihenőt magának.
A felvételeken látottak egyértelműen azt bizonyítják, hogy a mozdulatai szándékosak voltak, ha nem így történik, oda kellett volna mennie az apához, akit elgáncsolt, de ő tovább folytatta a rúgdosást.
micfild
@papa.49: Ez is, mint minden megosztja az embereket.
Itt a propin elég normális társaság van, ezért is regeltem ide... sok -sok olvasás után.
Viszont 15 éve vagyok tagja az nlc-nek... és nem birom megállni, hogy ne olvassam. A honlap az induláskor még normális volt, úgy kb 2004 táján kezdődőtt a leépülés. Mára tele van idiótával.. viszont van egy maradék kis közösség, akit kedvelek.
Nah.. szóval az nlc-n már elég sokan szentté avatták ezt a nőszemélyt
micfild
@Macskaszem: a Nők lapja honlapja. (nlcafe.hu)
Toby
@micfild: Az NLC is úgy járhatott, mint mi a napokban, amikor hirtelen ideosont pár kormányközeli (!) jobbikos, vagy kormányközeli nyalogány( a vadi új nickek erre utalnak ! )és igyekezett sétzilálni a többnyire egységes elítélő nyilatkozatokat !
Ezeket a szétzilálós csoportocskákat valszeg összehangoltan mozgatják, hogy hol " vár a pártfeladat" !
micfild
@Toby: Ebben már évek óta biztos vagyok... Valóban megfigyelhető az ilyen tipusu tevékenység.
(privit is irtam neked)
karma1
Altalaban ennyi ido kell a kormanypart fenegyerekeinek, hogy ertekezzenek az ugyvedjukkel, tanacsadojukkal, esetleg pszichologusukkal, orvosukkal...

Majd az megmondja nekik, hogy hogy viselkedjenek, mit mondjanak, mennyire legyenek bunbanoak...
Olyan szemetek, alavaloak, ugyanezeket csinaltak vegig pl. a Quaestornal, meg sok mas esetben is - megprobalnak nyomokat , bizonyitekokat elsikalni, vagy eppen al-videokat gyartani,... Kb egy-ket het az atfutasi idejuk ezeknek az aljassagoknak...
A no nem tartotta a szeme elott vagy a vallan a kamerajat, egyszeruen a tomegnek rohant o, azt nezve, hogy kibe rughat bele, egymas utan veve az embereket, foleg gyerekeseket, olyanokat, akik nem tudnak vedekezni...

Patkany ez, nem no...(Bar a patkany okos)
eugen4402
Olyant már láttam, hogy aki megijed, pánikba esik az hanyatt-homlok menekülni kezd. Na de az teljesen új reakció, hogyha valaki megijed, az ismeretlen embereket kezd el rugdosni. Ezen a védőbeszéden még dolgozni kell egy keveset...
Freewolf
Érthető! Egy megvadult banda tör rá! Ugyan ki nem védekezett volna?
Szerencsétlent meghurcolta a liberálfasiszta sajtó. Szégyen, hogy ez megtörténhet!!!
Aki Én
@Freewolf: Már kérdeztem, de nem jött válasz. Akkor is ilyen megértő és elfogadó lennél, ha egy baloldali operatőr teszi ezt?
De nézd meg a vélemények döntő többségét, nézd meg a világ reakcióját. Nem érzed magad újra nagyon egyedül? Miért választod mindig az ostoba kisebbséget?
Aki Én
Pontosan lehetett tudni, hogy ez lesz a ,,hivatalos" magyarázat.
Nekem nem jött be...
Gonoszgólya
"Nem vagyok szívtelen, gyermekeket rugdosó rasszista operatőr. Nem szolgáltam rá sem az ellenem folyó politikai boszorkányüldözésre, sem a mocskolódó, sokszor halálos fenyegetésekre."
De igen.
Gonoszgólya
@Toby: "...vagy kormányközeli nyalogány( a vadi új nickek erre utalnak ! )"
Bizony. Szaporodnak mint eső után a gomba.
És pont annyi eszük is van.
Gonoszgólya
@Aki Én: "Miért választod mindig az ostoba kisebbséget?"
Mert ostoba kisebbség.
Freewolf
@Aki Én: Mert mi a többség vagyunk! Már a liberálisan elhülyített németek is kezdenek ébredezni!
DR Eric CARTMEN
Azért egy gyereket rugdosó nő, hogy azzal "védekezzen " hogy "..kisgyerekes anyuka"... háááát, Van bőr a képén rendesen.
Aki Én
@Freewolf: 12:17 Tudom, én vagyok a ,,G", mert olyat kérdezek amire nincs jó válasz. De megpróbálnád újra?
Dr. Felipe
Persze a sértettektől nem kért bocsánatot. Attól a kisfiútól sem akinek a lábára ráesett az apja teljes súlyával mikor elgáncsolta ez a jobber hülyepicsa. Csak remélni tudom hogy nem szerzett súlyos sérülést.
Freewolf
@Aki Én: M i v a g y u n k a t ö b b s é g ! Hátha így megérted! :-)
Aki Én
@Freewolf: 12:55

Erről az a régi filmjelenet jut eszembe, amiben a gondozó megkérdezte az ápoltakat, hogy ki akar gőzmozdony lenni?
Mire mindegyik feltette a kezét.

Aki kormányhívőként őszintén hiszi, hogy többségben van, az biztos szeretne gőzmozdony is lenni.
pbalage
@Freewolf: a többség mindig a hülye kategóriában van, ez statisztikai tény és pontosan ez a populizmus lényege, szóval ezt tök jól látod.
Desischado
Megbánta?! Persze, én meg a hupikék törpe vagyok! Nem bánt meg ez a rihe semmit, csak megijedt a várható következményektől! Remélem, elítélik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.