Hajnalban újabb csoport migráns érkezett a barcsi Dráva-hídon át Magyarországra – számolt be az M1 aktuális csatorna tudósítója.

A migránsokat az éjszaka folyamán négyóránként szállították Horvátországból a határra buszokkal, összesen 800-1000 ember érkezett. A rendőrök a barcsi vasútállomásra kísérik, majd vonatra szállítják őket. Az M1 tudósítója úgy tudja, hogy a 15 kocsiból álló szerelvény nyolc órakor indul Hegyeshalomra.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem üzentünk hadat senkinek, míg aludtam?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@JAJMÁR: Mit mondjak, nekem is jobban tetszene, ha az ilyen Anikók, és a hozzájuk hasonlók nem itt tépnék a gyűlölködő szájukat, hanem elmennének a határra kerítést védeni. Amíg egy ujjal se nyúlnak egyetlen menekülthöz sem, addig ott a helyük. Ha hozzájuk nyúlnak, akkor a büntetésük minimum a 10-szerese legyen annak, amit Sándor Mária kapott a fekete ruhája miatt,
verőce21
Integrálni nem lehet őket, képzetlenek, agresszívak, primitívek, vallási fanatikusok, dolgozni sosem fognak, szaporodnak mint a patkány - szóval ideális szocialista bázis.
JAJMÁR
@nemkati: 19:50 Igen, így helyes, ahogy írtad!
Bevallom az én képzeletemben már úgy jelent meg, hogy áll a kerítésnél és a menekülteket, mint ellenpólus, pusztán a jelenlétével taszítja :-D
verőce21
Bécsben szoc. uralom van már, jöttek a törökök és jöttek.
Most pedig a választásokon török jelölt indul...
verőce21
A finnek kiálltak a határra és visszazavarták a fenébe a migránsokat. Azok csak lestek és visszafordultak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.