Már jó ideje nem volt Békemenet, amelyben nagyban szerepet játszhatott a Fidesz zuhanófélben lévő népszerűsége. Most, hogy a menekültválság miatt sikerült megfordítani a tendenciát a kormánynak, ismét elkezdtek mozgolódni a szervezők.

A CÖF-alapító Bencsik András például a Demokratában már egészen grandiózus tervvel állt elő:

Egy nagy, egyszerre meghirdetett menet víziója merül föl, amely Budapesten, Párizsban, Berlinben, Varsóban, Rómában, Londonban, Pozsonyban, Bécsben és másutt vonul majd az utcára Európáért: March for Europe! Megyünk Európáért!

Bencsik erről azért álmodozik, mert szerinte Magyarország az utóbbi pár évben nemcsak behozta évszázados lemaradását, de lépéselőnyre is szert tett önfelismerés terén, ami miatt most végre kiterjeszthetjük a békemenetelés vívmányát a liberális Nyugatra is. 

Egyébként a CÖF-alapító ezt az egészet annak az ürügyén szervezné, hogy aggódik a klasszikus európai értékekért, ezen belül is a női egyenjogúságért. Szerinte ugyanis Európa identitásválságban van, mivel a "liberális emberijogisták" nem fogják fel, hogy a menekültek pártolásával az iszlám vallás nőkkel szembeni elnyomó gyakorlatait is támogatják.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@nyanya001: 13.11...jobbnál jobb ötleteid vannak...ma nagyon sziporkázol...

:-)
nyanya001
@wagabund: Valakinek nagyon nem tetszik, újra be kellett lépnem ! :))
vonotok
De lehet, hogy titeket is menekülteknek néznek majd Európában.
Toby
"Egy nagy, egyszerre meghirdetett menet víziója merül föl, amely Budapesten, Párizsban, Berlinben, Varsóban, Rómában, Londonban, Pozsonyban, Bécsben és másutt vonul majd az utcára Európáért: March for Europe! Megyünk Európáért!"

Aztán Marsch for Recsk ! Hogy egyszer a büdös életetekben dolgozzatok is végre !
cs.n.
Honnan szednek össze annyi fideszes nyugdíjast?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.