A korábban még eltussolt adócsalásokról beszélő, zöld dossziét lobogtató, Vida Ildikót támadó Horváth Andrást most arról kérdezte az atv.hu, hogy mit gondol a NAV-ot érintő legújabb átalakítási tervekről (azaz a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által belebegtetett kirúgásokról és az eljárások lerövidítéséről).

Horváth András válaszában keményen kritizálta a minisztert, és rámutatott, hogy nagyobb cégek esetében lehetetlen egy vizsgálatot 180 nap alatt levezényelni. Mint mondta, 

ez azt jelenti, hogy azok az adózói körök, amelyek mögött szervezett bűnözői körök állnak, gyakorlatilag azt fognak csinálni, amit akarnak, büntetlenül.

Horváth úgy értékelte, hogy igaza lehetett Vida Ildikónak, amikor lemondólevelében a NAV várható átalakítását kritizálta.

Bármelyik általam ismert elképzelés végrehajtása – mivel azok megítélésem szerint a költségvetés érdekeit és a szervezet működőképességét is veszélyeztetik – részemről vállalhatatlan

- írta az elhíresült levélben Vida.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Horváth Andrásból lehetne egy echte, tökös NAV-vezér és nem a "gombaszakértőből" persze a csuőakabrának nem felelne meg, mert védtelenné tenné a bűnöző hawerokat !
Toby
Horváth Andrásból lehetne egy echte, tökös NAV-vezér és nem a "gombaszakértőből" persze a csuőakabrának nem felelne meg, mert védtelenné tenné a bűnöző hawerokat !
Hellcat
A dossziét mint bizonyítékot már rég lefoglalták nem? Hogy hoyg nem oldódott meg az ügy akkor? Érdekes nem? Fidesz maffia elintézi...
human
@Hellcat: Van egy per az USA kitiltások miatt, amit egy NAV-os főmufti indított, egy másik NAV-os ellen (aki régebben a kiemelt ügyek vezetője volt). Amire a nőci nem számított, hogy a kollégája 40 milliárdos adócsaló cégről is fog beszélni a tárgyaláson, aki ellen nem indíthatott vizsgálatot, mert felettese ezt megtiltotta.
És ezeknek a korrupció miatt más országból kitiltott nyomorékoknak kell adóznunk.
index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2015/04/02/ujabb_vezeto_adoellenor_vadolhatja_a_nav-ot/
karma1
Vida ildi csak egy bab volt a kormany kezeben, aki megprobalt lavirozni, elejtette a kotelezo ellenorzeseket a mafiozok ellen, amit a becsuletes Horvath ur a Zold Dosszieban rendre dokumentalt, de tobbet egyikuk sem tehetett.
Most a NAV elere ultettek ezt a jolmegtermett mangalicat, aki - mint elefant a porcelanboltban - a mafiafonok minden utasitasat azonnal es a leggyorsabban vegrehajt, tekintet nelkul az ott dolgozokra, torvenyekre, stb.-re, hiszen orbannak nincs sok ideje, hogy legalabb a torvenyesseg LATSZATAT megadja egy ilyen fonto hivatalnak, mint a NAV.
Na meg aztan uj sopru jol sopor... De neha csak a sz@rt kavarja fel, es utana minden marad a regiben: csokosok nem ellenorizve, Jozsi kisboltos agyonadoztatva Also-P...chafalvan...

Igy megyen ez manapsag El Qurdisztanban...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.