A Magyar Nemzet úgy tudja, a Kecskeméti Járási Ügyészség megszüntette a nyomozást a Bajnai Gordon által vezetett Wallis-hoz is köthető Hajdú-Bét Rt. csődügyében, mivel

nem volt megállapítható bűncselekmény elkövetése, és az eljárás folytatásától sem várható eredmény.

A lap szerint a Hajdú-Bét csődje kapcsán az első nyomozás 2006-ban indult, ennek a folytatását rendelték el tavaly tavasszal. Most ezt zárták le eredmény nélkül.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Akkor most már hivatalos, hogy kamu szar fideszes szardobáló rágalmazás volt az egész? Lehet magatokat megtapsikolni "libajnaizók"...jól megettétek a szart amit a fidesz elétek dobott :D Sőt még éveken keresztül fel is böfögtétek...van aki a mai napig :D ...istenem bakker és ilyen agyhalottak szavazhatnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@eszegfu: Ez nem párhuzam! Ez kandúr bandi maga! Ilyen emberek tartják életben a (fideszt)!
eszegfu
@mate03: Talán azért nem ennyire ilyen... hiszen azt elismerte, hogy a nő egy "hisztériás", vagyis szerinte sincs rendben... Most ne "köpködj" le, de vannak jó gondolatai, én egyértelmüen nem tudom "elkaszálni".
dr. prédikátor
Ezek a koszos girhesfélék ilyenkor háromszor is elélveznek!!!
világlátó
@nemzeti_nyugdíjas: Az egyetlen értelmes megnyilvánulás ez mióta tart ez a hitvány libázás a fidesz részéről.Az a néhány, a csőd idejében bekövetkezett " öngyilkosság " az érintett családok számára valóban tragédia. Hogy ezeket az eseteket is ráakasztotta Bajnai Gordonra a fidesz, ezen már senki nem lepődik meg. Szerintem, külön " szellemi /ördögi műhely " néhány velejéig romlott gazemberrel csak azzal foglalkozott, hogy a karaktergyilkosságok valóban egy életre elvágják néhány ember sorsát. Ők azok bizonyára, akik most néhány száz hektár földet kaptak a HÁLÁS kormánytól. A politikai harc már a fidesz első kormányának megalakulásától ilyen rothadt és brutális.A legalantasabb emberi tulajdonságokra épített pártmédia nemzeti köntösben alakította ilyen lepusztúlttá a magyar közéletet, a közbeszédet, a hazai politizálást. A HAZUG, POFÁTLAN, HAZAÁRULÓ, BÉKÉS TÜNTETŐK SZEMÉT KILÖVETŐ, stb. stb. kifejezések mind ebből a " szellemi/ördögi műhelyből " kerültek a hazai szóhasználatba. Mindegyik alkalmas arra, hogy a különböző okból megsértett, megbántott, kirúgott, megszégyenített emberekben elmélyítse vagy a felszínre hozza a haragot, a gyűlöletet, amit a fidesz média mindig ügyesen az aktuális belső ellenségre irányított, Volt ezekből bőven, de a győzelem nem volt kérdéses. Minden megcélzott ember, vagy csoport vesztett, elvérzett, megsemmisült, legtöbbjük egy életre. A bíróságok hiába mentették fel a megcélzott ellenséget, a tömegek már rögzült gyűlölete továbbra is nagy lángon világít és perzsel.
Lassan oda jutunk, hogy az egyetlen, még tisztességes igazságszolgáltatási ágazat, a bíróságok lesznek a korrupt csaló, hazug szervezet, amely szembemegy a mi hősies harcot folytató kormányunkkal és legkiválóbb politikusunkkal, aki minden eddigi történelmünk egyetlen kiemelkedő képességű államférfia./ vagy csak álamférfiúja /
Mikor tér észre az ellenzék? Mikor veri vissza ezeket az előre megszerkesztett vádakat?
Talán létre kell hozni egy új ellenzéket. Nem talán, hanem mielőbb.
Csizmás Kond
@petike: ...nem...és sokaknál egyre inkább családias kifejezéssé vállott a gecizés...
simmering73
@Gonoszgólya: Tigrisbaszó, lápi ordas :D:D:D. Megnevettettél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.