Úgy tűnik, az ATV egyszerűen nem nyúlhat mellé, ha Torgyán Józsefet hívja meg Kálmán Olga műsorába. Az egykori kisgazda vezér legutóbb azzal állt elő, hogy Szűz Máriának kéne felajánlani az országot és Kárpátalját visszavásárolni, tegnap este pedig élő adásban kezdett dühöngeni.

A sértődés oka az volt, hogy a volt miniszter nehezményezte, hogy csak a földügyekkel kapcsolatban kérdezték – holott ő állítólag azzal a feltétellel jött, ha más témákról is beszélhet. Ugyanis mint mondta:

a föld kérdés csak egy kérdés, igaz a legfontosabb kérdés, de csak egy kérdés. (...) köszönöm, hogy becsaptak (...).

Ezért leszögezte, hogy soha többet nem jön az ATV-be. Kálmán Olga, hogy mentse a helyzetet, elkezdte győzködni, hogy legközelebb is jöjjön el hozzájuk és akkor beszélhetnek másról is. Torgyán a végére nagyjából megenyhült, legalábbis azt mondta:

Egy ilyen szép hölgynek nem mondhatok ellent.

Az említett jelenet 15.18-tól látható.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A maga idejében a legkártékonyabb politikus volt. Amit a magyar mezőgazdasággal művelt azt 100 évig nem lehet helyrehozni. Ez a féreg hozta be a Parlamentbe a piaci kofa stílusú politizálást, Marikámmal többször körbeutazták a világot közpénzen, közben összelopott egy kacsalábon forgó palotát magának. Az ő kiskirálysága alatt parlagon hevert a haveroknak kiosztott földek kilencven százaléka. Lett is sáskajárás, ami talán 150 éve nem volt már Magyarországon. Arról nem is beszélve, hogy addig mutyizott az orbánnal, míg ránk nem szabadította a fideSS maffiát. Mikor kirúgták a Parlamentből elszegődött celebnek. A tévé képernyőjéről röhögött az átvert földművesek arcába. Ha meglátom a pofázmányát kinyílik a bicska a zsebemben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Szegény bohóc, azt hitte előadóestre hívták. Egy darabig nem kell mennie, gondolom.
Strong
Legközelebb az elején meg kell tőle kérdezni, hogy miről beszélne szívesen...aztán máris nyomhatja a vakert...
wagabund
ezt az embert nem lenne szabad nyílvánosság előtt szerepeltetni...esetleg mutogatni..
a tragédia az, hogy mezőgazdasági miniszter is volt...
remélem nem hívják meg a bátortalan igérgetés ellenére sem...igyekszünk felejteni, de így ?
sentinel216
A maga idejében a legkártékonyabb politikus volt. Amit a magyar mezőgazdasággal művelt azt 100 évig nem lehet helyrehozni. Ez a féreg hozta be a Parlamentbe a piaci kofa stílusú politizálást, Marikámmal többször körbeutazták a világot közpénzen, közben összelopott egy kacsalábon forgó palotát magának. Az ő kiskirálysága alatt parlagon hevert a haveroknak kiosztott földek kilencven százaléka. Lett is sáskajárás, ami talán 150 éve nem volt már Magyarországon. Arról nem is beszélve, hogy addig mutyizott az orbánnal, míg ránk nem szabadította a fideSS maffiát. Mikor kirúgták a Parlamentből elszegődött celebnek. A tévé képernyőjéről röhögött az átvert földművesek arcába. Ha meglátom a pofázmányát kinyílik a bicska a zsebemben.
wagabund
@sentinel216: hmmm...pontos diagnózis..
Szeparepa-
20 éve sem volt százas szegény... Persze arra volt eszek hogy aljas trükkel a viktátort hatalom megkaparintásához és bitorlásához segítse és ezzel bűnsegéd, az akkor megindult kifosztási, lepusztítási és elzüllesztési és elhülyítési folyamatnak, ami zajlik, tehát bűntette kb a tatárjáráshoz mérhető történelmi súlyú hazaárulás. évtizedek kellenek mire kiheverjük az orbáni pusztítást és rombolást, miután felszabadulunk a viktatúra alól...
Most vén fejjel persze hogy még hibbantabb szegény... amúgy aranyos...
Peller Anikó
@sentinel: jó, de csak a maga idejében. Ma már más van (helyette).
lampa laz
@nyanya001: egyetértek, egyre ritkábban nézek bele a műsorába, mert idegesítően sokat, -helyesebben a behívott vendégek helyett- beszél és nem hagy nekik szinte időt, hogy elmondhassák a kérdéseire a választ. Lassan úgy néz ki, mintha Kálmán Olga vendége Kálmán Olga lenne.
bakegya
A teknős egyik legnagyobb mutyológusa-FELÉBREDT???-a vezér ennél százszor jobban át b...de hát ami a lényeget illeti egyik kutya másik eb!!!
alterego56
A rádió politikai kabaré műsorában van a helye nem egy vélemény formáló TV műsorában.
sentinel216 igazad van hogy tevékenyen hozzá járult Magyarország lepusztításában. Nem más ő mint egy idióta politikai pojáca a legkártékonyabb fajtából.
Gonoszgólya
@wagabund: "...esetleg mutogatni.."
Rácsok mögött, és banánnal dobálni.
Gonoszgólya
"...valóságos légügyi dinasztia..."
Már ha valaki emlékezik erre. / is ! /
wagabund
@Gonoszgólya: 14.24 pont erre gondoltam..
wagabund
@Gonoszgólya: 14.26..a lényeget ragadtad ki a régi szép időkből..a chílei cseresznye az sehol nincs ehhez képest..
...ráadásul akik körülötte serénykedtek, azok sem voltak reménybeli államférfiak...

:-)
Gonoszgólya
@wagabund: 15:16: Mert amíg élek ezt nem felejtem el!
Yoda69
Egesz jol tartja magat turgyan. Ugyanugy nez ki mint 30 eve. Pedig en mar azt hittem nem is el, olyan ritkan kap szerepet.
soljanka
Józsibának egyetlen problémája van csak: nem ő fosztogathat, mióta eltávolították a húsos fazék mellől.
JAJMÁR
A múlt olyan volt, amilyen, benne a Józsi bá'-val, de mi van a jelennel?

Meggyőződésem, hogy ma a legfontosabb, és mindent eldöntő kérdés, az állami földek eladása!
M a véleménye erről a Józsi bá'-nak? Mindig csak a föld, a föld ...- háborgott, pedig ki tudja mi más fontos neki még ezen kívül, őneki, a kisgazdának? - és nem is fogjuk megtudni, mert hál'Istennek, nem mondhatta el!

Az állami földek eladásán kellene, hogy legyen itt a hangsúly, nem ezen az öreg emberen, meg az ő figyelemelterelő durcisságán. Amíg itt jól szórakozunk, visszavonhatatlanul vesznek el a legnagyobb értékeink :(
wagabund
annyira mégsem sikerült megsérteni, hogy ne pofátlankodjon oda mégegyszer.
nezelodo
Nehezen feledhető, külön imába foglalják az áldásos tevékenységét a szőlőtermelők és borászok. Az ötvenes években nem volt olyan mocskos eljárás, mint amit ezek alkottak, és a legkisebb adminisztratív hibáért keményen bírságoltak a fegyveres fináncaik.
papa.49
Röviden egy szerencsétlen, vén fütyi))))))))
paolo006
@Horizont: miért? Mert az ATV is a törpepatkány kottájából játszik. Ál ellenzéki téve.
Desischado
@sentinel216: Mindent leírtál, amit akartam. Egy undorító megélhetési kártékony csúszómászó.
karma1
@wagabund: Tonkre is ment a MALEV,,,:o)))
papa.49
@paolo006: Már az Olga se a régi, úgy látszik a betegsége megváltoztatta a személyiségét is, régen néztem az egyenesbeszédet, de ma már csak ,,egyenesen mellé beszélő,, lett belőle, erre meg nem vagyok kíváncsi, a vén ,,cseresznyés,, majomra se))))))))
feco fero
Sajnos megint elbeszél mindenki a lényeg mellett!
Az alábbiakra gondolok:
- ...az Állam értékesíti az állami tulajdonban lévő földeket...
- ...AB. hez fordultak az állam ellen, hogy miért értékesítik...
- ... az állam így döntött
- ...az állam elfogja adni...
- ... az állam...
Szerintem az állam nem ad el semmit, az állam nem döntött semmiben, ...stb!
Mindenben mindenki az államra hivatkozik, vajon miért? Az állam az állam nevében semmit nem tud tenni!
Az államot politikai pártok, azon belül felelős vezetők képviselik! Bele értve az összes politikai pártot, akik a Parlamentbe kerültek. Miután e pártok között nincs 100% os egyetértés e kérdésben, így aztán nem hivatkozhat senki az ÁLLAMRA!!!
Ha mégis "eladják" és az államra hivatkoznak, az köztörvényes bűncselekmény!
Az lenne a kérésem, hogy végre! Szíveskedjetek a neveteket adni, bevállalni, minden az állam nevében tett intézkedéseiteket, szándékaitokat, stb.
Az utókor tudja, hogy mikor kinek mit köszönhet!
nezelodo
feco fero azért nem olyan nagy talány, hogy kinek mit köszönhet az istenadta nép. "Apró a jelzés", de senkinek fel sem tűnik a Simicska három Állami Gazdasága, amit alighanem az első királyság idején kapott ajándékba az akkori kebelbarátjától. Nyilván a "szerénysége miatt" az ajándékozónak, és/vagy a strómanoknak nincs egy mezőgazdasági nagyüzeme sem, vagy mégis?
Feraj49
@feco fero: ma 07,35.re.Teljesen egyetértünk,ilyen,hogy állam nincs/ . csak névleg/ Ez "megfoghatatlan". Persze így könnyebb arra hivatkozni,hogy állami akarat volt - az az a "nép nevében" cselekedtek. Ez mögé elbújva sok csirkefogó, a vidáman "halászik" büntetlenül, tönkre téve-lét minimum közé terelve.milliókat.Csak az emberek éhen ne haljanak,mert akkor nem lesz aki kiszolgálja őket. Én ezt már a propellerben több alkalommal kifejtettem.
paolo006
@papa.49: én már régen nem nézem. Igazából soha nem néztem. Csak belekukkantottam néha. Külföldi független médiákból többet megtudhat az ember a magyar valóságról.
paolo006
@Horizont: pontos definíció. Mármint ami a törpepatkányt illeti. Nézd meg ki az ATV tulajdonosa és nem kell sokat gondolkodni, hogy rádöbbenj mi a dörgés. Az ATV életben tartja az ellenzéket a törpepatkánynak mert szüksége van rá a mindennapi hősies szabadságharcához. Ha megfigyeled nagyon mértéktartó, igazán nem támadja a szarmányt. Színjáték az egész.
mecseki111
Elmeháborodott ember volt---mai is az.Jól kiröhögtünk magunka,hogy miket mondott???Az ész megáll:)))))))))
papa.49
@Horizont: Nem hinném csupán ,,beállt az ATV. profiljába,, ez már nem az az ATV. ami néhány éve volt, itt most vagy azt mondják a riporterek amit a tulajdonos hallani akar, vagy nyitva a kapu előttük!!!))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.