Nigériában tesz hivatalos látogatást Semjén Zsolt csütörtöktől szombatig – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

A miniszterelnök-helyettest a fővárosban, Abujaban hivatalában fogadja Muhammadu Buhari nigériai államfő. Találkozójukon a két ország kapcsolatainak erősítéséről folytatnak eszmecserét. Útja során egyházi vezetőkkel is tárgyal a magyar kormányfő helyettese – közölte Havasi Bertalan.

Megbeszélést folytat Ignatius Ayau Kaigama Jos-i érsekkel, a Nigériai Püspöki Konferencia elnökével, illetve felkeresi az Abuja-i Nagymecsetet és találkozik Ibrahim H. Jega-val, az Országos Iszlám Tanács főtitkárával.

A hivatalos látogatás során Semjén Zsolt és Rókusz László orvos ezredes, a HM Egészségügyi Központjának főorvosa a Zariában működő Ahmadu Bello Egyetem részére a gyógyításhoz és a kutatáshoz szükséges felszereléseket ad át Magyarország adományaként, segítve a fertőző betegségek leküzdésében végzett nigériai orvosi munkát.

Egyébként nem Semjén Zsolt az egyetlen, aki kihagyja az ünnepet, Orbán Viktor és Áder János is külföldön fog tartózkodni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Aki Én: Dragam, nem lesz otthon semmi... mindenki megiszogatja a maga kis kannasat, megnezi az M1-en a napi megemlekezest, esetleg a COF ide-oda vonulgat egy picit, hogy a gyakorlatbol ki ne jojjenek, a ket mariska meg, mint a Kessler noverek egymasra borulva emlekeznek a Terror hazanal a klassz, fiatal ferfiakra, akikkel kapcsolatuk volt, nemcsak platoi, hanem politikai is, oszt ennyi .
Talan jol huzzak fel majd a zaszlot, nem rock-ositjak a Himnuszt, es szijjaspetya ezen a napon atengedi macera nelkul az atvandorlokat, az 56-ban disszidaltak emlekere...:o(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bercifiu
A rohadék megy igét hirdetni? vagy csak világot látni?
dr. prédikátor
Menekülnek a geci patkányok!!! ezek valamitől nagyon félnek, tuti hogy valami balhé készül és azért lépnek le!!!
micfild
@dr. prédikátor: Ugye! nekem is feltünt, hogy az összes majomember lelép 23-n
zöldszem
Remélem feltöri a seggét a nyereg! Vagy nem lóháton megy?
Rohadék! Remélem vissza sem jön.
Aki Én
@dr. prédikátor: pont erre gondoltam. Lehet, hogy készül valami? Minden esetre valóban furcsa és szokatlan, hogy egy állami ünnepen távol marad államfő, kormányfő és helyettese.
fütyi
Gyerekek figyeljetek ide.
Mégis mit gondoltok a Semjénke miért pont Nigériába utazik?
Mert Ő ugyanis egy vallásos politikus, és gyilkolni megy, ami a szótárában vadászatot jelent.
Minden lemészárolt állat után , ez az állat elmond majd egy miatyánkot és kéri a megbocsájtást.
Én adnék neki olyan bünbocsánatot, hogy hogy a seggibe dugott puskacsővel szambázna haza Mo-ra ha addig el nem sülne.
Hellcat
Az összes aljas patkány elmenekül a hosszú hétvégére...mily érdekes.
KERKA
Szép, szép, ez az adakozás a keresztényi szellemben, de biztos nem a semmiért adakozunk Nigériának a fertőző betegségekre gyógyszereket és orvosi eszközöket.
A jövő évi nagy vadászat is szóba kerül, úgy gondolom.
nyanya001
Bort isztok vizet prédikáltok !
Ez nektek a nemzeti ünnep ?
Szégyellhetnétek magatokat Orbánnal és Áderral együtt !
Hofipisti
És ki fizeti a vadászatot? Csak nem mi? Mert hát a magukkal vitt eü-cucc a mi pénzünkből van! Azon meg nem kell csodálkozni, hogy okt. 23.-án elhúznak, mint a vadlibák. Ezzel már előre demonstrálják, hogy nekik 56 bakfity, a nagy ünnep majd a koronázás lesz!
karma1
@Bercifiu: Ugyanerre gondoltam! Nigeriabol jonnek a bevandorlok, cserebe a tomjenzsoti meg megkereszteli oket. Misebort visz, meg ostyat is, remelem...
karma1
@Aki Én: Dragam, nem lesz otthon semmi... mindenki megiszogatja a maga kis kannasat, megnezi az M1-en a napi megemlekezest, esetleg a COF ide-oda vonulgat egy picit, hogy a gyakorlatbol ki ne jojjenek, a ket mariska meg, mint a Kessler noverek egymasra borulva emlekeznek a Terror hazanal a klassz, fiatal ferfiakra, akikkel kapcsolatuk volt, nemcsak platoi, hanem politikai is, oszt ennyi .
Talan jol huzzak fel majd a zaszlot, nem rock-ositjak a Himnuszt, es szijjaspetya ezen a napon atengedi macera nelkul az atvandorlokat, az 56-ban disszidaltak emlekere...:o(((
eszegfu
Azzal még nem lenne bajom, hogy "hivatalos" látogatásokra mennek. De hát ugye ez nem egy last minute út!? Hanem előre "kitervelt", oda-vissza levelek, egyeztetések a szállodáról, a kajáról, a programokról, stb. tehát hónapok előzik meg a tényleges utazást. Mindenkinek, aki a szervezést intézi, de magának az utazónak is tudnia kell, hogy okt. 23-át nem lehet előtte, de utána sem megünnepelni, hanem csak pont akkor! Ahogy Mocsai mondaná: ez bizony "önkezüségre" utal, azaz szánt szándékkal nincsenek itthon!:((
nyanya001
@KERKA: Ha vadászni megy remélem egy orrszarvú a seggébe döf
ennek az áleresztény senkiházinak !
KERKA
@karma1: 13.29 Már csak vidéken szokás nagy csinnadrattával megünnepelni az ünnepet. Jó pár évvel ezelőtt belevitték a települések önkormányzatát, hogy állítsanak emlékművet az októberi forradalomnak. Milliós kiadása volt ez az önkormányzatunknak, azóta ott áll a műremek, a kutyát nem érdekli!!!
karma1
@nyanya001: Kicsim, a tomjenzsoti csak terdepol, nem leborul, mint a muszlimok,...:o)))
KERKA
@nyanya001: 13.54 Éppen arra gondoltam, az antilop csordát már értesítették, hogy áldozzák fel magukat a magyar iskolai étkeztetés feljavítására??:))
nyanya001
@KERKA: Semjén egymaga is kitesz egy csordát marhából kifolyólag ! :)
eszegfu
@Horizont: Egyetértőleg csatlakozom a gondolataidhoz!
eszegfu
@KERKA: 13:56 És még ünneplés az van?!
eszegfu
@Horizont: 14:59 Remélem azt azért tudod, hogy nem "hizelgésből" irtam, hanem valóban igy is érzem!
papa.49
Hogy a ,,fehér ló,, akassza meg hátulról)))))))))))
KERKA
@eszegfu: 14.58 Kimegy az 10 ember, akinek kötelességből kell ott lennie., mert az egyik beszédet mond. Plusz az a 3 iskolás, aki verset mond.Minden évben ugyanazt.
A szobor árából az önkormányzat megoldhatott volna egy fontos városi beruházást !
Mi értelme volt ennek?
silber13
Ezek a himpellérektzt vallják, legjobb ilyenkor minél messzebb, bizttonságos távolságra llenni az otthoni bép nagy részétől.
silber13
@silber13: Elnézést,a francba is ! Ezek a himpellérek azt vallják: Legjobb ilyenkor minél messzebb, biztonságos távolságra lenni az otthoni nép nagy részétől! / Így OK ! /
eszegfu
@Horizont: 15:17 Igaz, nem pont Nálad kellett volna ezt megjegyeznem... csak kaptam már olyan üzenetet, aminek végső soron azt volt az értelme: "képlékeny" vagyok, hiszen sok olyan kommentelőnek igazat adok, "jóban" vagyok velük, akikkel teljesen más véleményen vagyok... és ez most "bukott" ki belőlem. Na de a "végeredmény" a fontos: nem "fényezzük" egymást, csak az irjuk, amit gondolunk!:)))
eszegfu
@KERKA: Hát akkor tényleg "megérte"!:((
lópicigáspár
A katonák és rendőrök a kerítésre vigyáznak... nem tán ég a talaj...?
eszegfu
@Horizont: Megértettem és igyekezni fogok, hogy ne törődjek velük! Kösz a biztatást!.))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.