A Kétfarkú Kutya Párt tegnap ingyenes Magyar Hírlap-álpéldányszámot nyomtatott, amiben az volt a rendkívüli, hogy csupa normális hírrel írták tele. Az eredeti újság szerkesztősége persze nem értette a tréfát, gyorsan be is jelentették: perelnek a névbitorlásért, noha Széles Gábor senkit nem érdeklő zseblapja talán éppen most kapta legjobb ingyenreklámját. 

A médiahekkről az Intró blog készített videót, a viccszám itt olvasható.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Knapp75
Ingyen adták, az "igazi" ingyen sem kéne senkinek...

Az utóbbi 10 évben sikerült Széles Gábornak egy olvashatatlan szutykot csinálnia a korábbi mértékadó polgári liberális napilapból, ha valakit perelni akarnak, akkor elővehetnék azokat, akik ezért felelősek...
karma1
@Knapp75: Most olvasgatom a weboldalukon megjelenitett teljes szamot: eloszor is: rettenetesen jonak tartom, azzal egyutt ijeszto, hogy amit leirtak alhirkent, akar meg is lehetne valositani a kovetkezo kormany programjakent... Jopofa volt, hogy orban elment a menekulttaborba aludni a csaladjaval, viszont a valosag meg az, hogy a legnagyobb bajban Gyurcsany csaladokat fogadott be, meg ha rovid idore is, de MEGTETTE, es nem halt bele sem O, sem a csaladja! Abbol a rengeteg penzbol, amibol Paks II-t akarjak megcsinalni, valoban felepithetnenek egy napelemgyarto uzemet, betanithatnanak rengeteg embert ezek gyartasara, felszerelesere - rengeteg problemat megoldana.! Ha vajna "loarcu" timcsike mondjuk jotekonykodasra is forditana penzt, mint ahogy a vezeto amcsi politikusok nejei teszik, akkor meg a gyerekeknek is adhatnanak tableteket, internethozzaferessel...
Ezek mind-mind megvalosithatoak volnanak, es semmi mas nem kene hozza, mint birosag ele allitani ezt a csurhet, szepen "tornaztatni" oket (kezenallas, mindenkinek potyogjon ki az utolso krajcar is a zsebebol), ezt egy szakmai tanacs szigoruan atlathatoan ellenorizve elosztana a legegetobb kerdesek megoldasara, es nem lenne Ma.o.-n tobb problema! Viszont a meglagyult agyu szeles biztos perre fog menni, de ugyis elveszti, mert nem volt anyagi haszon, inkabb valoban egy kivalo ingyenreklam...:o))))
human
"A megkérdezettek 97%-a nem tudja minek a rövidítése az MSZP." Ez még akár igaz is lehet, idővel :)
human
Most olvasom a "Nyilvánosságra hozták az ügynökaktákat" cikket és olyan jó érzése, mint mikor könyvet olvas az ember és egy kis időre egy másik valóságban találja magát.
libellle
@karma1: èn is beleovasgattam, és nekem is tetszik. HAHAHAHA
justhpeter
Széles meg Bayer megőrült. És akkor mi van ? Eddig sem volt egy "tiszta fialás" egyik sem.
mariaberta
Végig olvastam, jól szórakoztam. Folytatni kellene, legalább lenne egy szórakoztató
újság a Hócipőn kívül
Desischado
Van ami nem változik. fideszestől ne várjon senki normális viselkedést!
aremy
@Knapp75: a tv2 is erre a sorsra jut ha a vajnáé lesz .mondjuk most is
csak a királyi tvnél jobb .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.