Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita magánemberként részt vesz Göncz Árpád egykori államfő temetésén – közölte az MTI érdeklődésére hétfőn Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtófőnöke.

Nem Áder lesz az egyetlen politikus: elmegy Orbán Viktor is, és az osztrák államfő is a megemlékezésre.

Göncz Árpád életének 94. évében, október 6-án hunyt el. A volt államfőt november 6-án délután helyezik végső nyugalomra az Óbudai temetőben. A Magyar Írószövetség, az Országgyűlés és a Magyar Köztársaság volt elnökének ravatalánál egykori rabtársa, Mécs Imre mond búcsúbeszédet, és Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát vesz búcsút tőle római katolikus szertartás keretében.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemtudomka67
A mélymagyar,átkeresztelkedett talpig katolikus illiberalistáknak november hatodikán a temető kapuja mögött a helyük!Kívülről !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ehhez azert pofa kell... A koztarsasagi elnok temetesere ader "maganemberkent" megy el...Es vajon mi a banatnak emliti, hogy a felesege is elkiseri??? Mit keveri bele az asszonyt, ha mar o maga sem akar egy kicsit se belekeveredni ebbe a kozszereplesbe?

Nagyon elszaladtak az ertekek minden iranyba: a rengeteg atertekeles, atnevezes, a mindenre a "nemzeti" jelzo biggyesztese pehelykonnyuve tette Magyarorszagot a kulfold szemeben, orbannak sikerult elernie, hogy vele egyutt az egesz kormany ugy nezzen ki, mint a hulyek gyulekezete... Szegyen ez minden magyarra, akarhol is eljen...
nemtudomka67
A mélymagyar,átkeresztelkedett talpig katolikus illiberalistáknak november hatodikán a temető kapuja mögött a helyük!Kívülről !!!
adrenalink
És ezt hogy csinálja? Visz magával egy táblát "Magánember vagyok" felirattal?:-)
Jankó123
Magánorbán magánáderrel, magánfeleségestül, magánTEKkel magánkerestetiik majd a magánszotyiárust. Most nincsen állami ünnep, otthon eszi őket a rosseb.
eszegfu
Én is ugy érzem: nem lenne illő elmenni a temetésére, még magánemberként sem! Ha valóban szerette, tisztelte, akkor otthon gyujtson meg 1 szál gyertyát. Göncz Árpád ugysem látja már -- sajnos -- hogy ki van ott a temetését... igy azt sem értem miért olyan fontos neki mégiscsak elmenni?! "Csakazértis" virtusból?!
verum
Aztán ha ott megsértik a két magánembert, az minek fog minősülni?
Jankó123
@verum: Önvédelemnek?
Hiszen ők is megsértenek egy magántemetést.
Nem, inkább jogos védelemnek!
dr. prédikátor
Hát ezeknek nincs bőr a pofájukon!!!Még hogy magánemberként mennek !!! De minek???!!!Képesek oda pofátlankodni ahol semmi keresnivalójuk sem a Káderjaninak sem a viktor szopkinnak!!!Még holtában sem hagyják nyugodni Gönc Árpádot!!!
verum
@Jankó123: - nem. Attól tartok, akkor köztársasági elnökként, illetve miniszterelnökként reagálnák le.
Jankó123
@verum: Nem hiszem, hogy a főfostos és az alias tsa. meg merne mukkanni, inkább a körülöttük ólálkodó "gardróbszekrények" akik igazán magánTEKesek.
-Mondjuk ez a fenyegetők bizonyos létszámáig működne.
verum
@Jankó123: - nem is feltételeztem egyikről sem önálló cselekvést. De az őket ért esetleges sérelmet mindenképpen pozíciójuknak megfelelően fogadnák.
A két "magánember"...
Jankó123
@verum: Értelek!
Szóval, azonnal "szolgálatba helyezné magát" a két "magánember".
OK!
:-)))
verum
@Jankó123: - Ja. Persze csak feltételezem. ;-)
kutyahűség
Neki is van bőr a képén odapofátlankodni? A halott, sajnos, nem tiltakozhat.
egyvandor
Áder mint köztársasági elnök részt sem vehetne, ha akarna sem!
Gorbán képéről meg nem sül le a bőr? Mi keresni valója van ott?
egyvandor
adneralink, áder éppen hogy molinóval kellene felhívnia magára a figyelmet hogy legalább a tájékozatlanok higgyék azt hogy van Magyarországnak köztársasági elnöke. Rosszabb mint shittpál, az szellemi képességei miatt vállalta be a gazságokat, de áder tudatosan gazember.
egyvandor
jankó123 12:52 Csak nem lesz már szotyihély maradvány!
egyvandor
Akkor most hogy lesz? a tek-esek meg áder szabadcsapatai le fogják foglalni a temetés helyszínét? Mert eme 'kiválóságaink" ezek nélkül még a wc-re sem mennek. Akik meg valóban tisztelték az eddig egyetlen példát mutató köztársasági elnököt azok meg távolból nézhetik?
eszegfu
@Jankó123: 13:53@verum: 13:48 Naná, hogy én is ezt feltételezem! Egy egyszerü "nyalonc" pl. gyorshajtáskor rögtön mutogatja a rendőrnek, hogy ő képviselő... az ő "poziciójára" való hivatkozással bármi szabálytalanságot büntetlenül csinálhat. És akkor a "főnökök" nem ezzel élnének?!:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.