Az Emmi volt parlamenti államtitkára, az 52 éves Halász János lesz a Fidesz új szóvivője – értesült a VS.

A cserére azért van szükség, mert a párt korábbi szóvivője, Tuzson Bence októbertől a Miniszterelnöki Kabinet kommunikációért felelős államtitkára lett.

Halász 1998 óta a Fidesz képviselője, 2000 és 2002 között már volt a Fidesz-frakció szóvivője is. 2010-től 2013-ig az Emmi parlamenti államtitkáraként, 2013-tól pedig a tárca kulturális államtitkáraként dolgozott. 1995-től, majd 2006-2010 között Debrecen alpolgármestere is volt Kósa Lajos mellett – idézte fel a VS.

Frissítés: közben a 444 előtúrt egy videót Halász Jánosról, ahol az látható, hogy... Vagyis nem, inkább mégsem  lőjük le a poént, nézzék meg a saját szemükkel:

 

Frissítés 2: A Fidesz azóta hivatalosan is bejelentette, hogy Halász lesz a szóvivő, továbbá azt is közölték: Balla György, Gulyás Gergely, Halász János, Németh Szilárd és Németh Zsolt képviselők a továbbiakban frakcióvezető-helyettesként segítik a Fidesz parlamenti munkáját.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
A cserére azért van szükség mert hamar "elhasználódnak" a fidesz szóvívői aminek eredményeként felfelé buktatják őket...Senki sem íbrja sokáig rezzenéstelen arccal az ordas hazudozást...cserébe kapnak szép pozíciót.
wagabund
valószínű, hogy egyedül vagyok a véleményemmel...amíg olyan beszédkészségű embert nem találnak, mint Lázár, addig tök fölösleges az egyész felhajtás..
az egyik vagy rosszul öltözött, és borzalmas szőrzete van, a másik megsértődik, ha nem olyant kérdeznek, amire könnyű válaszolni, a harmadik nem igazán szóvivő típus, a negyedik inkább papírból mondja amit előírtak...

szóval igényes lett a parasztja, mert ragaszkodom a lázári beszédszínvonalhoz...Lázártól mindegy, hogy mit kérdeznek, szeme sem rebben, hanem csípőből lő...
ha ilyen beszélőkés fazont találna az emeszpé szóvivőnek, akkor az még Tóbiást is eladná miniszterelnökjelöltnek...

na, akkor most hátradőlök, és sasolom, hogy mit fog villantani az új szóvivő...
justhpeter
Mindegy mennyi, mert még Kósánál is demagógabb.
Butautáló
Vége a világnak! Ez úgy néz ki mint Doku gróf!
kamazuka
Ahogyan az arcképét nézem már tudom,ő egy igazi nemesember.
Dooku Gróf!
colibri
No ez a fidess tele van vén trottyos emberekkel, meghazudtolva hajdani nevét, Ma már se nem fiatalok, dem
colibri
folyt. demokraták meg soha nem is voltak.
Desischado
Ismerem halászt. Semmivel sem különb a többinél, szemrebbenés nélkül tud hazudni. Személyes tapasztalat!
eugen4402
Lassan zseblámpával kell keresni a Fidesznél új szóvivő-jelöltet, mert legalább egyszer már mindenki volt. Kb. három hónapig Halász úr is elcipelgeti a szót, aztán majd kinevezik faliújság-felelősnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.