Bárány Balázs MSZP-s politikus dühöngött Facebook-oldalán, hogy az Országgyűlés Hivatalában (azaz a Képviselői Irodaházban) homofób plakátot állítottak ki.

Bárány szerint az alábbi felirat volt a kép alá írva: "Kirakós homoszexuális szülők gyermekei részére".

Homofób plakátot állítottak ki az Országgyűlés Hivatalában?Forrás: Bárány Balázs/ facebook

Frissítés: Személyesen Kövér László házelnök engedélyezte, hogy a Jobbik Ifjúsági tagozata a képviselői irodaház aulájában kiállíthassa a rajzpályázatára érkezett műveket - írta meg a 444 parlamenti forrásra hivatkozva.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azért a fidesz-kdnp lehetne elfogadóbb a teremtővel szemben. Mármint ha a teremtő homoszexuálisnak teremt valakit, akkor azt illik elfogadni, nem?
Egyébként nálunk csak a rejtőzködő melegeknek van gyerekük, mert a nyíltan vállalók azonos neművel élnek. És még van a ,,nemvagyokbuzeráns" kategória. Lehet, hogy ezek nekik figyelmeztető? Gyanúsan sokat foglalkoznak a kérdéssel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Vosztok: 10:51 Majdnem lemaradtam értékes hozzászólásodról, mert elfelejtetted ,,válaszként" megfogalmazni.
Egyre zavarosabb az írásod. Csak a tanga szőrös mell combo lehet megbotránkoztató?
Én csak a véleményemet mondtam el, de ne mond, hogy érted, mert még véletlenül sem. De ez is egy világban folyó dolog, úgyhogy nyugodtan véleményezd balga módon, úgy tűnik másképp nem is megy.
Vosztok
@Aki Én: Zavaros? Persze, tényleg lehet annak mondani. Végül is felfogóképesség, komplex gondolkozás kérdése.
moiszikf
@Aki Én: Ezt a természet rendezi, nincs a "demokratákra" bízva.
hetöndöe
Aki állandóan a buzikkal van elfoglalva,ott azért vannak problémák.Normális ember nem foglalkozik ezzel,tehát nem csinál problémát sem magának,sem másnak.:-)
eszegfu
Nem vagyok hivő ember, tehát a "teremtéshez" nem tudok hozzászólni. Egyben azért biztos vagyok: a homoszexualitás, a pedofilia, stb. nem nevelés kérdése, hanem valami születési "rendellenesség"... még a tudomány szerint is vita van: génhiba vagy sem... de mindenképpen betegség, akár a végtag nélkül születettek, akár a Down kórosak, vagy a vizfejüség. Mig az utóbbiakat rögtön lehet látni, addig a saját nemhez való vonzódás, legtöbbször csak az "érettség" környékén derül ki az egyén számára is. Bizonyára nem tapsolnék örömömben, ha bárkirőll a családomban kiderülne... de ezért ki-, vagy eltaszitani biztos nem lennék képes! Sokkal több törődésre van szüksége ezeknek a beteg embereknek, mint utálatra... sőt egész más "felkészitést" igényelnek az életre, mint az "átlag" emberek. Én aggódom a gyerekeimért, az unokáimért, pedig többé-kevésbé már stabilak az életkörülményeik, de a "beteg" embereket életünk végéig
segitjük mégha csak lelkileg is! Őszintén nem kivánom senkinek sem, pedig akkor pasztalnák meg jónéhányan, ha a saját "bőrükön" éreznék mit is jelent.
eszegfu
@moiszikf: 17:32 Tulajdonképpen igazad van, hogy a "természet rendezi" -- mint elég sok minden mást. A természet "elfogadása" viszont az emberek feladata, függetlenül attól: demokraták vagyunk van sem... legalábbis szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.