Bárány Balázs MSZP-s politikus dühöngött Facebook-oldalán, hogy az Országgyűlés Hivatalában (azaz a Képviselői Irodaházban) homofób plakátot állítottak ki.

Bárány szerint az alábbi felirat volt a kép alá írva: "Kirakós homoszexuális szülők gyermekei részére".

Homofób plakátot állítottak ki az Országgyűlés Hivatalában?Forrás: Bárány Balázs/ facebook

Frissítés: Személyesen Kövér László házelnök engedélyezte, hogy a Jobbik Ifjúsági tagozata a képviselői irodaház aulájában kiállíthassa a rajzpályázatára érkezett műveket - írta meg a 444 parlamenti forrásra hivatkozva.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azért a fidesz-kdnp lehetne elfogadóbb a teremtővel szemben. Mármint ha a teremtő homoszexuálisnak teremt valakit, akkor azt illik elfogadni, nem?
Egyébként nálunk csak a rejtőzködő melegeknek van gyerekük, mert a nyíltan vállalók azonos neművel élnek. És még van a ,,nemvagyokbuzeráns" kategória. Lehet, hogy ezek nekik figyelmeztető? Gyanúsan sokat foglalkoznak a kérdéssel...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Azért a fidesz-kdnp lehetne elfogadóbb a teremtővel szemben. Mármint ha a teremtő homoszexuálisnak teremt valakit, akkor azt illik elfogadni, nem?
Egyébként nálunk csak a rejtőzködő melegeknek van gyerekük, mert a nyíltan vállalók azonos neművel élnek. És még van a ,,nemvagyokbuzeráns" kategória. Lehet, hogy ezek nekik figyelmeztető? Gyanúsan sokat foglalkoznak a kérdéssel...
eugen4402
Biztos, hogy homofóbia?
Némelyik képviselőnk már a 4 - 5 évesek szintjén tud gondolkozni, számukra ez a plakát simán szexuális felvilágosítás. Majd a második leckében megtanulhatják, hogy minek hol a helye...
picike
aki ilyen más éljen magának ne köznek ezt ragozd el !!!
eszegfu
@Aki Én: 11:39 Igazat adok, magam is ezt gondolom! De ki lehet az a rendkivüli "észlény", aki kizárólag a képviselők számára ilyenekkel "rukkol" elő!? Főleg ilyen, meglehetősen alacsony szinten... szinte "szájbarágósan" felnőtt embereknek?! Tényleg mi szükség erre?! Hasonlit a "dohányzás tilos", vagy a "enni tilos" táblákra, ahol nem kell tudni olvasni, mert a kép láttán pontosan tudod mit nem szabad tenned.
Freewolf
A fájdalmas igazságok kimondása mindig nácizmus, homofóbia, vagy xenofóbia! Mirt is tilos az igazságot elmondani? Mert a liberális szörnyecskék azonnal lelepleződnének, mikor a többségre rontanak életidegen hülyeségeikkel!
KERKA
A jobbik ifjusági tagozata is foglalkozhatna mással is. Ha már a gyerekeket veszik célul, valami értelmesebb kapcsolatot is kereshetnének velük. Azt nem mondom, hogy szavaljanak együtt Adyt, mert azt úgysem ismerik. Valaki magyarázza el nekik, hogy veszélyes amit csinálnak.Nem lehet a gyerekeket manipulálni. Esetleg egy közös sport tevékenység futás, atlétika, foci, a gyerekekkel így lehet foglalkozni, nem a buzi kérdést megpályáztatni.
Csizmás Kond
@Aki Én: ... a teremtő csak az első embert teremtette...a többi...hát íme ilyen amilyen.
Aki Én
@Csizmás Kond: JA, vannak ilyen emberszerű, állati lények. Az én avataromnak legalább van némi köze a teremtéshez...
Csizmás Kond
@Aki Én: ...a teremtéshez nincs..csak a következményeihez...
Vosztok
@Aki Én: Azért lehetnél elfogadóbb a teremtővel szemben. Mármint ha a teremtő normálisnak (a te fogalmaid szerint homofóbnak) teremt valakit, akkor azt illik elfogadni, nem?

A pedofilokat is elfogadod?
Vosztok
@Csizmás Kond 15:21
Akkor az egész világ vérfertőző. És hogy lettek akkor a négerek?
justhpeter
Kövér biztos azért engedélyezte, hogy a jobbik ifjúsági tagozata képeket rakjon ki, mert egy szinten vannak.
Butautáló
Ez a kép nem homofób, csak valami divatmajom hülye belemagyarázza! Egy egészséges, a szexualitással ismerkedő gyerek gondolatmenetét ábrázolja a saját "létrejöttének" felismeréséig!
moiszikf
@Aki Én: Kitaláltam az avatarodhoz egy nevet: 50 % :-) Mondd azt, hogy nincs igazam!
Aki Én
@Vosztok: 17:52 Ilyen butaságot ne mondj. Nem látsz különbséget a homoszexualitás és a pedofília között? Nem vagyok homoszexuális, de épp úgy elfogadom, mint a heterokat. A heterok között legalább annyi beteg elme van, mint a melegek között.
Amit nem fogadok el, az a butaság, uszítás, hazudozás.
Aki Én
@moiszikf: 04:53 Egy fokkal jobb, mintha kétharmadot mondtál volna :)
magyarbakancs
Homo fóbia volt,van és lesz.
Nem hiszem ,hogy elkel fogadni mindig minden ocsmányságot.
Vosztok
@Aki Én: Ne csalj!!!

"Mármint ha a teremtő homoszexuálisnak teremt valakit, akkor azt illik elfogadni, nem?"

A pedofilok és a homofóbok is a teremtő kreatúrái. Illik őket elfogadni! Nem?
Aki Én
@Vosztok: Teljesen igazad van, értettem eddig is. De a teremtő sem tévedhetetlen, lehet minket teremtett rosszul, mert nem vagyunk mindenkivel szemben elfogadók.
A lényeg, hogy a pedofil veszélyt jelent a társadalomra, különösen a gyerekekre, a melegek nem. A melegek közt pont úgy van beteg elme, mint a heterok közt. Ez a lényeg, nem az identitás. De ne csalj, ezt már mondtam.
Nem vagyok hívő, ami ha igaz úgy ahogy van, akkor az sem az én hibám. Az egészet a kdnp-re hegyeztem ki, amit a jelek szerint nem értettél meg.
Vosztok
Tényleg nem értettem meg, de szerintem a hegyezővel volt a baj nem velem. :-)

Amúgy te valamiféle Főteremtő vagy? Te teremtetted a Teremtőt? Csak azért kérdezem, mert nem tartod tökéletesnek. Akkor viszont dolgozhattál volna rajta még egy kicsikét. :-)

Ki teremtette a Teremtőt? A Teremtő mindenható? Akkor tud akkora követ teremteni, amit nem tud felemelni? Ha mindenható akkor miért nem tudja felemelni? Ha fel tudja emelni, akkor...
Vosztok
@Aki Én: Ja! És a "melegek" (az én fogalmaim szerint buzik, AKIK NEM AZONOSAK a homoszexuálisokkal) igenis veszélyt jelentenek a társadalomra. Propagálnak egy deviáns, természetellenes kapcsolatformát.

A homoszexuálisok a vonzalmukat nem hirdetik, nem parádéznak vele, azt a hálószobájukban élik meg. Ahhoz senkinek semmi köze! Az nem közügy!

A buzik ( ahogy te hívod őket melegek) viszont azzá teszik a sajátjukat. Ettől mocskos.
Aki Én
@Vosztok: Mellébeszélsz, és megmondod mit gondolok.
Mint már sokszor mondtam (de úgy látszik hiába), köztük is vannak ilyenek, olyanok.
A parádéjuk nálam is kiveri a biztosítékot, és pont az ellenkezőjét érik el, mint amit szeretnének. De nem is ez a jellemző. Sőt, amennyire én tudom, a jóérzésű melegek (buzik, homokosok, homoszexuálisok- remélem találsz megfelelőt) is elítélik ezt a polgárpukkasztó páváskodást. Egy hetero épp úgy tud feltűnően, kihívóan, megbotránkoztatóan, társadalomra károsan viselkedni, ez nem a melegek sajátossága. Nem szeretem, de elfogadom a melegeket, amíg nem engem zaklatnak, de azt egy heterotól sem viselem el.
Továbbra sem értem, hogy a politika miért foglakozik a melegekkel. Hozzáteszem, köztük is van szép számmal, efelől nincs kétségem.
Vosztok
Hülyeséget beszélsz. Nem mondtam meg, hogy mit gondolsz.
Aztán megint hülyeséget beszéltél. "Egy hetero épp úgy tud feltűnően, kihívóan, megbotránkoztatóan, társadalomra károsan viselkedni."
ÉPPÚGY??? Igen??? Tangában, neccharisnyában, szőrös mellel vonaglik az Andrássy úton?

"...már sokszor mondtam..., nálam is kiveri a biztosítékot..., nem szeretem, de elfogadom... sem viselem el...,

Hopp! Én a világban folyó dolgokat (balga módon) véleményezem és minősítem, pedig azok minősítése a te róluk alkotott véleményedtől függ. Értem.
Eriksson
Szerintem nagyon frappáns, ízléses a plakát, az egészséges szexualitásra hívja fel a figyelmet.
Miért lenne homofób?
Aki Én
@Vosztok: 10:51 Majdnem lemaradtam értékes hozzászólásodról, mert elfelejtetted ,,válaszként" megfogalmazni.
Egyre zavarosabb az írásod. Csak a tanga szőrös mell combo lehet megbotránkoztató?
Én csak a véleményemet mondtam el, de ne mond, hogy érted, mert még véletlenül sem. De ez is egy világban folyó dolog, úgyhogy nyugodtan véleményezd balga módon, úgy tűnik másképp nem is megy.
Vosztok
@Aki Én: Zavaros? Persze, tényleg lehet annak mondani. Végül is felfogóképesség, komplex gondolkozás kérdése.
moiszikf
@Aki Én: Ezt a természet rendezi, nincs a "demokratákra" bízva.
hetöndöe
Aki állandóan a buzikkal van elfoglalva,ott azért vannak problémák.Normális ember nem foglalkozik ezzel,tehát nem csinál problémát sem magának,sem másnak.:-)
eszegfu
Nem vagyok hivő ember, tehát a "teremtéshez" nem tudok hozzászólni. Egyben azért biztos vagyok: a homoszexualitás, a pedofilia, stb. nem nevelés kérdése, hanem valami születési "rendellenesség"... még a tudomány szerint is vita van: génhiba vagy sem... de mindenképpen betegség, akár a végtag nélkül születettek, akár a Down kórosak, vagy a vizfejüség. Mig az utóbbiakat rögtön lehet látni, addig a saját nemhez való vonzódás, legtöbbször csak az "érettség" környékén derül ki az egyén számára is. Bizonyára nem tapsolnék örömömben, ha bárkirőll a családomban kiderülne... de ezért ki-, vagy eltaszitani biztos nem lennék képes! Sokkal több törődésre van szüksége ezeknek a beteg embereknek, mint utálatra... sőt egész más "felkészitést" igényelnek az életre, mint az "átlag" emberek. Én aggódom a gyerekeimért, az unokáimért, pedig többé-kevésbé már stabilak az életkörülményeik, de a "beteg" embereket életünk végéig
segitjük mégha csak lelkileg is! Őszintén nem kivánom senkinek sem, pedig akkor pasztalnák meg jónéhányan, ha a saját "bőrükön" éreznék mit is jelent.
eszegfu
@moiszikf: 17:32 Tulajdonképpen igazad van, hogy a "természet rendezi" -- mint elég sok minden mást. A természet "elfogadása" viszont az emberek feladata, függetlenül attól: demokraták vagyunk van sem... legalábbis szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.