Anyázás, életveszélyes fenyegetések, kiabálás volt az Országos Roma Önkormányzat Mohácson tartott hétfő esti kihelyezett rendkívüli közgyűlésén. A teljes káoszba fulladt testületi ülésen még a Hír Tv munkatárását is bántalmazták – írja a RomNet.

Az egyre fokozódó feszültségben az egyik képviselőnő lánya ököllel gyomron vágta a közgyűlésről tudósító televíziós stáb egyik tagját, egy technikust – állítja a lap.

A Hír Tv tudósításában ugyan a bántalmazásról nem tesz említést, de arról igen, hogy az esemény botrányba fulladt, a résztvevők 10 perc után bekiabálásokkal szakították félbe Hegedüs István elnök beszédét.

 A televízió emlékeztet rá, hogy a cigány önkormányzaton belül azóta nagy a feszültség, hogy a testület egykori elnöke, a miniszterelnöki biztos Farkas Flórián nem tud elszámolni a Híd a munka világába roma felzárkóztató program pénzköltéseivel.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nocsak, nocsak kitört belőlük az ázsiai ,,kultúra,,))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nocsak, nocsak kitört belőlük az ázsiai ,,kultúra,,))))))))))
nezelodo
Nagy a felháborodás a kisebbségek közt, hogy apad a potyapénz, az igazi balhé a nagy testvér sajátjának vélt kassza zárolásakor lenne.
bakegya
CIGÁNYTÁNC-zene füleiknknek?Lám -lám a rokonyok milyen jól megállják a helyüket saját lábon állásukra!!!-a teknős hol van,merre csavarog?-hiányolom a szabadságharcból.
Aki Én
Nem könnyű a beilleszkedés...
De hát két napja képviselők püfölték egymást, mit várunk???
A rossz rendszer már a működtetőit is beteggé teszi.
wagabund
még mindig ragaszkodunk a migránsok befogadásához, kedves filantrópok? először a sajátjaink beilleszkedését kellene megoldani..aztán a migrációt... időt kellene kérni a zunijótól, mert van mivel szöszmötölnünk..
magyarbakancs
Ezek az emberek se viselkedni ,se be illeszkedni nem tudnak.
Cigányok agresszív emberek.
lópicigáspár
@katalin70: Dehogynem lehetne, csak akkor rögtön jönne a rasszistázás!
nezelodo
@lópicigáspár: Igazad lehet, Kanadában is ez volt, amikor fejszét, meg láncfűrészt kaptak munkaeszközként, aztán irány a fakitermelés a beilleszkedés első lépéseként. Most meg itthon verik a kérdést feltevőt...
Jankó123
Matinét tartott a vezír szíve-csücske, a "rejtett erőforrás".
:-)))
eszegfu
Én az egészben csak azt nem értem: ha az a "gyanu", hogy a "Hid a munka világába" pénzekkel nem tud elszámolni Farkas Flórián, akkor 1) miért nem jelentette fel valaki a szervezetből 2) ha már megtörtént, akkor mit csinál a rendőrség, vagy a NAV, esetleg valamilyen erre jogosult szervezet?! Ugyan "vizsgálhatja" a közgyülés is, melynek végén esetleg lemondatnák az elnökséget, de azért ennek büntetőjogi kategóriája is van! U.ugy, mint Gömöri esetében.
human
Farkas csak próbálgatta a szárnyacskáját. Próbált úgy lopni mint a nagyok. Kicsit még döcögősen megy neki, hibázik, de majd belejön, ha a kormány továbbra is türelmesen támogatja ténykedését.
wagabund
@human: te egy türelmes, megértő ember vagy..
human
@wagabund: Meg kell adni mindenkinek az esélyt, hogy a tőle elérhető maximum teljesítményt nyújtsa.
solidedge
A magyar cigányság integrálódott, így a rasszizmus hála istennek megszűnt. Árnyalatnyi javulás még elkelne, ugyanis ha indiai migráns a szomszédom a lakásom fele annyit ér.
jancsipapa
Tulajdonképpen semmi különös nem történt , csak megint nem sikerült emberként viselkedni. Hozták a szokásos formájukat ...
eszegfu
@Sííva: 16:46 Lehet, hogy évszakot tévesztettél... és most ébredtél fel "téli álmodból"... nem lehetséges?:)))
eugen4402
@Sííva: A híren én sem csodálkozom, de azt áruld el légy szíves, hogyan gépelsz a hat karodon lévő össz. 30 db. ujjaddal? :-)
Sííva
@eszegfu: Nem most ébredtem fel és hosszú évek tapasztalata miatt nem tud meglepni egy ilyen hír. Az viszont meglepetést okozna ha nem művelnék ilyen sűrűn a "hagyományaikat"!@eugen4402: Egyszerre mindíg csak két kezem tíz ujját használom! :)
Desischado
@eszegfu: Drága, nem vagy te ennyire naív, ugye? Szerinted, miért ússza meg a flóri? Mert a"mi kutyánk kölyke, és rokon", ergo: fideszes!

Azt nem értem, hogy ha ököllel akarják a dolgaikat rendezni, szokásuk egyébként, - akkor miért nem a flórit verik meg? Miért ártatlant bántanak, aki csak a dolgát végezte?
eszegfu
@Desischado: 00:39 Bár inkább ennyire naiv lennék! Inkább dühös! Minden szervezetnél, van több féle "vezérkar" (elnökség, ellenörző, stb.), akiknek kutya kötelességünk lenne a számukra kicsit "homályos" dolgot is tisztázni, feljelenteni. Ha ez nem történik meg, akkor a szervezet pénze évről-évre "eltünik"... nincs miből gazdálkodni, tehát mi a fenének kell akkor fenntartani?! Mindezeket csak "költői kérdésként" teszem fel, mert én is tudom pontosan: ha a szervezet "feje" mellett a Fidesz áll, akkor nagyon nehéz, de nem lehetetlen! Egyre inkább az a gyanum -- pl. hasonlóan a közmunkásokhoz -- azért nem tesznek ellene semmit sem, mert féltik a saját megélhetésüket...:(((
eszegfu
@Sííva: 19:28 Remélem nem vetted sértésnek, nem annak szántam!!! Inkább élcelődni akartam ezen...nem sikerült.:(( Néha tényleg nem tudom eldönteni: sirjak, vagy nevessek ennyi "agyhiányos" hirnél?!
fütyi
Viktor és Flóri a két bukszaszájú egyik kutya másik eb, de mint tudjuk a kutyusból nem lesz szalonna még a századok múlásával sem.
Folytatom: madarat tolláról, Viktort a barájáról...
Flórikám amit ma megtehetsz / lopásilag / azt ne halaszd holnapra...mert a Viktorkának is illik adni belőle.
Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint, ugye pici fiúk !
Sokszor csókollak és ölellek Benneteket drága tesókáim.
utószó: a Fábry bácsi műsorába miért nem hívja meg a Flórián tesót?
sentinel216
Anyáztak, óbégattak? Szamuráj karddal akár fel is apríthatták volna egymást. A hírtévés meg örüljön, hogy nem rúgta tökön a felidegesített bula.
Sííva
@Mézike: Tanultam gyors és gépírást. A gyorsat már elfelejtettem! A gépírást viszont hosszú éveken át gyakoroltam munka közben! :)
Sííva
@eszegfu: Dehogy vettem sértésnek! :)
eszegfu
@Sííva: Kösz.! Tényleg megnyugodtam... főleg, hogy azt olvasom tanultál gyors- és gépirást, ez már majdnem olyan nekem, mintha a "földim" lennél!:))
Mézike
@Sííva: A gyorsírás nekem se a régi.:-)
Mikor először gépeltem az asztali gép előtt össze vissza ütöttem, mert kisebb mint a régi hagyományos írógépek. De már megszoktam.:-)
Sííva
@eszegfu: @Mézike: Köszönöm nektek a kedves szavakat! Én sem boldogultam könnyen a számítógép billentyűzetével először. Kb. 20 évet használtam a hagyományos gépet. Sokszor öt példányban írtam. Gondolhatjátok, hogy vertem a billenytűket. :) Már megszoktam a könnyebbséget! :)
Mézike
@Sííva: Húúú. Én is püföltem rendesen! :-)
Olyan volt a régi írógép hangja mint a géppuska. Azt erősebben kellett ütni. Most pedig éppen csak érinteni...
eszegfu
@Sííva: @Mézike: Amikor én tanultam, akkor a "gépteremben" vagy 40 db irtó régi, némelyik már ócska irógép volt. A Remingtonok még nagyon jól müködtek, könnyüek voltak, viszont az NDK-s gépek billentyüit tényleg ütni kellett! Minden gépórán más géphez kellett ülnünk, igy mi még csak nem is "védekezhettünk" a nem szoktuk meg mondattal! Emlékszem az első dolgozatnál a "gépelés tankönyvben" -- fogalmam sincs mi volt a cime -- Brunswick Teréz életéből egy részlet volt, azt kellett irni! Én "tagozatos" osztályba jártam és heti 8 óra gép és 8 óra gyorsirás volt, ezekből érettségink is volt. Bizonyára a gyorsirás Bennetek is megmaradt... csak a "sebességgel" van gond, ahogy nekem is.
Sííva
@eszegfu: @Mézike: Mi is ilyen teremben tanultunk! Nem szerettem a gyorsírást és abba is hagytam. Könyvvitel stb. lett a szak. Nem maradtak meg még a betűk sem abból a tárgyból.
eszegfu
@Sííva: Én a gépirást utáltam! Az első félévben szinte minden órán kaptam 3-4 egyest, mert lenéztem a billentyüzetre, sőt a féléves bizonyitványomba is csak azért került 2-es, mert minden másból 5-ös voltam, nem akartak megbuktatni...A gyorsirás viszont nekem jól ment. Visszaemlékezve bizony a mai napig sem értem, hogy tudott a tanárnőnk pontosan annyi szótaggal diktálni, amennyit mondott?! 5 percig diktált percenkénti 200 szótaggal, majd 2 percig 400 "sebességgel"?! Jó volt egy kicsit nosztalgiázni...
Freewolf
Ha ilyenek az integráltak, mit várhatunk el az integrálatlanoktól?
Mézike
@eszegfu: @Sííva: Hú mikor beragadtak a betűk , vagy az ujjaim . .)
eszegfu
@Mézike: Igazad vaaaan! Ez már el is felejtettem! Ha 2 billenytü közé ütöttél, becsuszott az egész ujjad...rohadtul fájt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.