Homofób plakátot állítottak ki a Képviselői Irodaházban a Jobbik Ifjúsági Tagozatának jóvoltából. A szintén jobbikos Dúró Dóra most kiosztotta azokat, akiknek nem tetszett a kép.

A képviselő ezt írta Facebook-oldalán:

A liberálisok nyugodtan kiálthatnak ultrakonzervatív, szexista propagandát, attól még a normális normális marad. A Jobbik Ifjúsági Tagozata művészeti pályázatának zsűritagjaként fényképezkedtem le az igen eredeti alkotással, ami több portálon is leverte a balliberális biztosítékot: a fiatal művész zseniális logikával tette egyértelművé a nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módját.

Ilyen büszkén pózol Dúró Dóra a homofób plakát mellettForrás: Dúró Dóra/ Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
dorika, legyel ra nagyon buszke, igazan szep, muveszi ez a produkcio, amennyiben egy 3. osztalyos gyerek a rossz napjan kepes ilyen teljesitmenyre...
Ezert kar volt egy egesz palyazatot kihirdetni, ha ez volt a legjobb alkotas, legkozelebb adjatok oda tyereskovanak a zsebebe a lovet, mar ott se lesz tovabb, mossa kezeit, elhuz balra a szinterrol...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
dorika, legyel ra nagyon buszke, igazan szep, muveszi ez a produkcio, amennyiben egy 3. osztalyos gyerek a rossz napjan kepes ilyen teljesitmenyre...
Ezert kar volt egy egesz palyazatot kihirdetni, ha ez volt a legjobb alkotas, legkozelebb adjatok oda tyereskovanak a zsebebe a lovet, mar ott se lesz tovabb, mossa kezeit, elhuz balra a szinterrol...
eszegfu
A nagy "feltaláló"... "nemzetmentés-kompatibilis"! Hát Dóra, ha ez a rajz összeegyeztethető a nemzetmentéssel... akkor csak annyi a tanácsom: fénymásolással sokszorositsad, de jó sok példányban... és akkor hipp-hopp meg is mented a nemzetet!:((
Freewolf
Íme! Egy egészséges szexusú nő is lehet büszke!
namihami
Bravó Túrónóra!
Most büszke lehetsz magadra és a falkádra is.
Csak így tovább, előre a haladás és tolerancia, valamint a kutyussimogatás útján, és a haza fényre derül.
varrólány
Minden párt elmehet oda ahova gondolom! Egyik se százas!
Ugyan ki mondja meg ki ,vagy mi a normális?
eszegfu
@Freewolf: 13:16 Talán az "egészséges szexusára büszke lehet"... de nem hiszem, hogy feltétlenül a "müvészi alkotás" mellett kellene tennie... szerintem nem igazán "kompatibilis"!
Freewolf
@eszegfu: Nem is állítottam, hogy akadémiai festmény lenne, de amit ki kell fejezni, arra tökéletes!
eszegfu
@Freewolf: Fujd fel ember! Nem is Te állitottad, hanem Dúró Dóra... ez a baj! Na meg a képhez gyártott szövege! Egyébként ez a fajta "kifejezési mód" kb. óvodás koruak használják a kifestő könyvükben, vagyis szerint nem való képviselőházba a faliujságra.
keresztapa
@eszegfu: A Jobbik ifjúsági tagozatának rajzpályázatára érkezett Kirakós homoszexuális szülők gyermekei részére című rajzot a képviselői irodaház aulájában állították ki. Most Dúró Dóra, a Jobbik parlamenti képviselője és a kulturális bizottság elnöke állt ki teljes mellszélességgel a rajz mellett - ismétlik meg a borzalmat. Facebook-bejegyzésében Dúró a meleg férfiakat és nőket megbélyegző, homofób rajzocskát eredeti műalkotásnak nevezi, készítőjét pedig zseniális logikájú fiatal művésznek. Egy bonyolult szókapcsolattal meg is indokolta, miért tetszik neki olyan nagyon az egész: azért, mert egyértelművé teszi a "nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módját" - hüledeznek a kirekesztettek. Nos, nézzük azt a szörnyűséges, kirekesztő, homofób, nemzetmentő stb. rajzot! Döbbenetes, ugye? A valóság gyermeki ábrázolása a képviselő házban azért való, mert a gyerekek még nem váltak színjátszó hazug politikusokká!
Desischado
Ez is jelzi, hogy gondolkodik a jobbik a másságról. Aki nem olyan mint az átlag, annak nincs helye! Ez a kis rüfke, aki már három gyereket szült, - munkahely egy szál se, - erre büszke?! Aki még nem jött rá, miféle banda a jobbik, az most okosodhat! Ez a rihe meg menjen a pokolba a pártjával együtt! De előbb elmehetne dolgozni, hátha megismerkedik a munkával, nem ingyen lopja a napot súlyos pénzekért a parlamentben!!
prime777
@namihami: Nem ehhez szólnék hozzá de ezt írtad.
"Csak így tovább, előre a haladás és tolerancia, valamint a kutyussimogatás útján, és a haza fényre derül."
Pont az a baj,hogy mi már kurvára toleránsak voltunk/vagyunk mindenkivel és mindenkikkel.
Saját magunknak a magyaroknak meg jórészt semmi nem jár.
Emlékszem mikor bejöttek ide a románok dolgozni az egészségügybe.Rögtön kaptak lakást is stb stb.
A romákról most nem is beszélek.Nagyon toleránsak és béketűrőek vagyunk mi és pont ez a nagy baj.
eszegfu
@keresztapa: 16:28 A "müalkotás" valódi történetét nem ismertem! A többivel egyetértek, magam is ezt gondolom. Utolsó mondatodban remekül összefoglaltad ezt az egészet, igen jó a meglátásod!!
eszegfu
@prime777: 01:22 Bocs., hogy beleszólok! Csak elvileg: a tolerancia a másik feltétel nélküli (akár viselkedésének, akár gondolkodásának, akár a másságának) elfogadása. Ez nem azt jelenti, hogy a véleményével egyetértek, "csak" elfogadom. Ennek alapján azt nem kérhetjük számon, hogy "mi jár" akár a magyaroknak, akár a klf. más nemzetségü embereknek. Namihami által emlitett tolerancia -- szerintem -- arra vonatkozott, hogy a Jobbik fogadja el a saját nemükhöz vonzódó embereket is, azaz tolerálja... és a hsz-dben idézett mondat inkább egy gúnyos "biztatás" részéről.
GeoCravker
Ez a plakát nem is annyira homofób, mint amennyire idióta.
S gyerekrajz.
Így még sokkal, de sokkal rosszabb.
Dorka meg egy HP , hogy nem veszi észre.
eugen4402
Ha ez a plakát ált. iskola alsó tagozatos tanulóinak készült, akkor helyezzék abba a környezetbe, de a Képviselői Hajléktalanszállóban zömmel 18 éven felüli nebulók tanulhatják meg, hogy "minek hol a helye".
Bár, ki tudja... Állítólag Ausztráliában 80 évvel ezelőtt találtak egy őslakos törzset, akik nem hitték el, hogy a nemi aktus és a gyermek születése között ok-okozati összefüggés van... :-(
namihami
@eszegfu: Kösz.
Úgy látom, te fogtad meg a hozzászólásom lényegét és ÉLÉT. Azt hiszem, hogy prime777-nek nem igazán jött át a szarkazmus.
eszegfu
@namihami: 8:20 Tudod mennyit gondolkodtam?! Mégsem jutott eszembe a "szarkazmus", ezért irtam "körbe"... Nem akarok kötözködni, de esetleg tegyél a mondat vége után szomoru, vagy nevetős jelet, hogy aki ritkán, vagy nem régen van itt és nem ismeri ugy általában a másikat... ez adhat egy kis "eligazitást" neki.
furfang
A "píszí" a világ megrontója mely " kancsalul festett egekbe néz"
( már miért ne lehetne önálló véleménye, ízlése valakinek és miért ne állhatna ki mellette, ha az akikről megvan a véleménye kiállhatnak mellette? Ugye milyen egyszerű az élet manapság, a szólás szabadság primátusa mellett?)
Butautáló
Akár így, akár úgy, a gyermeknemzés egyetlen kompatibilis módja még mindig a férfi-nő kapcsolatban rejlik. Nem vagyok homofób, ez a kép sem az! A biológia a politikától függetlenül biológia marad, mindegy, hogy ki mit magyaráz bele!
kutyahűség
"A liberálisok nyugodtan kiálthatnak ultrakonzervatív, szexista propagandát, attól még a normális normális marad."

Ki mondja meg és milyen alapon, hogy mi számít normálisnak, és mi nem?

" A Jobbik Ifjúsági Tagozata művészeti pályázatának zsűritagjaként fényképezkedtem le az igen eredeti alkotással, ami több portálon is leverte a balliberális biztosítékot:"

Dórika, kár volt. Nem a balliberális biztosítékot verte ki, hanem az egyetemes emberi erkölcsbe, humánumba ütközött. Ami nem balliberális érték, hanem EMBERI.

"a fiatal művész zseniális logikával tette egyértelművé a nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módját"

Egy: nem művész, kettő: nem zseniális, három: logika nincs benne (a valódi művészetben nem is az az első, ami számít, kivéve talán az írókat), négy: honnan veszed te azt, és milyen jogon, hogy a párválasztásnak mi az egyedüli helyes módja?
justhpeter
Ez sem a Dórika napja. (Ahogy a többi sem).
eszegfu
@furfang: 11:37 Tulajdonképpen igazad van! Szólásszabadsága, izlése van... nyugodtan kiállhat egy ilyen "müvészi alkotás" mellett... max. őt minősiti!
eszegfu
@furfang: Ebben nincs vita kettőnk között, igy igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.