Megtámadták az Európai Uniót és mi is veszélyben vagyunk – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, napirend előtt a parlamentben, ahol a pénteki párizsi merényletekről beszélt.

A kormányfő először ismét kifejezte Magyarország részvétét Franciaországnak, majd idézte Francois Hollande francia államfőt, aki szerint ami történt, az háborús tett.

Orbán Viktor szerint azonban nemcsak Franciaország és a francia nép áll háborúban. Franciaország az EU tagja, innen nézve Párizsban az EU-t támadták meg, így "ez a mi ügyünk is" – hangsúlyozta a miniszterelnök.

A kormányfő szerint a tömegek beáramlása Európába növeli a terrorveszélyt, de a bűnözés veszélyét is, még ha ez utóbbiról politikailag nem korrekt beszélni – jegyezte meg.

Harmadik érvéként azt mondta: a más földrészekről ide érkező tömegek veszélyt jelentenek a kultúránkra, az életformánkra, a szokásainkra, a hagyományainkra.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Imád rettegni, végre eljött az ő ideje. Lehet elöl harciaskodni, amíg hátul a kertkapun át a haverok szétlopják az országot.

Azt az egyet áruld már el, ki a szent szar szerint tényező bárhol is Magyarország ebben a játszmában? Hát rajtunk még a terrorista is csak átutazik, te farzsebnapóleon...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Imád rettegni, végre eljött az ő ideje. Lehet elöl harciaskodni, amíg hátul a kertkapun át a haverok szétlopják az országot.

Azt az egyet áruld már el, ki a szent szar szerint tényező bárhol is Magyarország ebben a játszmában? Hát rajtunk még a terrorista is csak átutazik, te farzsebnapóleon...
Clavigo
""A mi ügyünk "...Eddig úgy tudtam hogy minden Németo,,Franciao,,és a többi ügye.Hogy felélénkült kegyes Urunk...Felkészül ..mind a 6 repülni képes Grippen,,meg a Békemenet a rolls-royce-os Szatyor-kommandóval...és szem nem marad szárazon az Iszlám Államban.
volvós
"...Orbán: mi is veszélyben vagyunk..."
Viktorka !! Ne beszélj többes számban, csak a magad nevében !
Bár, ahogy a TEK körülvesz, milyen veszély leselkedik ???
Nem kell a népet rettegésben tartani !!!
Toby
Még csak ti vagytok - a mocskos szarházi csürhe - igazán veszélyben ! De ez a veszély hazai és "nemzethy" !
Clavigo
@volvós: Szerintem a kis vasútja miatt aggódik kegyes Urunk.
Clavigo
@volvós: Vagy Lőrinc barát sertés-telepe miatt...
Toby
@Clavigo: Amikor orbánc meglátogatja a gázpuffasztó sertéstelepét, akkor nem lehet megkülönböztetni a disznót a disznótól !
demokrata60
Elképzelem Viktort, amikor megtudja a támadást: örül, tapsol, ujjong. Mert ugye nem kell foglalkozni a földmutyival, a trafikmutyival, a szerencsejátékmutyival, stb.
bakegya
Ne szarj be vicctor,ha kész a Gellérthegyi bunker-kégli a lőrinc barát csakkk befogad-az már bombabiztos!!!
36
Zabszem nem fér már bele az emberek hátsójába. Az átlag magyar, legalább is amit ma tapasztaltam, már teljesen kész van. Mármint a pánikban. Helyszín, Zala megye, bevásárló központ, benzinkút. Tankolással végeztem, majd bementem még egy közeli boltba. Hallom egyszer csak, sziréna. Mindenki belülről a kirakatra tapad. Száguldó tűzoltó és rendőrautó. Benzinkút azonnal lezár. Hogy mi történt ténylegesen, nem tudom, de hogy az üzemanyag tartály betöltő csonkokat nézegették, azt láttam.

Egyébként, Budapesten nem a magyarok miatt van igazán készültség, hanem az itt élő, nagy számú, zsidóság miatt.
nyanya001
@Horizont: van egy olyan érzésem, hogy nem egészen a Schengeni határok megvédése
a célja, amennyiben beváltja a fenyegetését.
papa.49
@nyanya001: Jól látod titokban szeretné visszakapni az orosz medve az elvesztett volt cocilista országokat, ebben mesterkedik a volt KGB. ezredes...
koszpeko
@36: Gratulálok.
Újabb kiváló alkalom a zsidózásra.
Nem unalmas???
nevemnick
Jól mondja. Veszélyben vagyunk, de nem a tenoristáktól, hanem a nemzeti maffiától.
36
@koszpeko: De unalmas, abban az értelemben, amiben rámozdultál a következtetésemre. Arra alapoztam a véleményemet, hogy az izraeli nagykövet és több izraeli belföldi és külföldi, ügyvéd, katona, volt miniszter, is felhívta a figyelmet a népüket és vallásukat fenyegető tényezőkre. Nem fogod kitalálni, hol lehet ilyen nyilatkozatokat olvasni!? A Magyar Időkben. Hát nem furcsa, DK?
koszpeko
@36: Szerintem a Jobbikos bagázs mozdul rá minden olyan hírre ami Izraellel kapcsolatos,hogy habzó szájjal kiélhessék zsidózó hajlamaikat.
Rohadt unalmas már.
Tudod?
Ti semmi mást nem tudtok csak úgy forgatni a szavakat,hogy a gyűlölködés benne legyen még ilyenkor is.
Ez undorító.
simmering73
Ti lesztek veszélyben, ha ez a nép felébred csipkerózsika álmából.
vonotok
Viktor ! Mi valóban veszélyben vagyunk, de Tőled !!!
Freewolf
Teljesen igaza van Orbánnak! Mi a biztosíték arra, hogy ezek az állatok nem jönnek ide is robbantgatni?
libellle
@nyanya001: 16:25. Okay, okos ez a 120 centis putinka. Neki kellene az összes költséget fizetni és hozzá kellene az összes migráns küldeni. Hosszú évek óta segiti emeletes fejü diktátor barátját Syriában. Azelött közösen segitették au islám állam teroristáit. Most beugrott a bombázgatásba, csupán ott a baj, hogy nem azokat a célokat találja el amiket mond. Képzelje el Europa azt, hogy putin segit a Schengeni hátárokat megvédeni. Na akkor eltünnek azok, mert a nagy orosz birodalom lép a helyébe. Köszönjük.
36
@koszpeko: Nyugodj meg, nem szavaztam, már 2002 óta egyik pártra sem. Ott feladtam a pártoskodást. És soha nem voltam tagja, egyetlen pártnak sem. Amatőr szinten, hobbi-ból foglalkozom a katonai dolgokkal. Ha van időm, olvasom az ide passzoló irodalmat. Mármint a biztonság és katonai témákat. Onnan vettem azt is, hogy Izrael, tanácsokkal látta el a magyar vezetést. Nem nagyon írják le a fősodratú felületeken, de tény, hogy pont a múlt héten fejeződött be egy 5 napos előadás sorozat a Közszolgálati Egyetemen, ahol Amerikai és Izraeli előadók(is) voltak. Gondolom, Orbánék megfogadtak több tanácsot. Ennyit írtam le és nem többet.
zöldszem
"Orbán: mi is veszélyben vagyunk" Micsoda? Neked a kerítés az smafu?
justhpeter
Egyetlen komoly veszélyforrást ismerek. Ez pedig a fideSS-kdnp.
papa.49
@nyanya001: Mindenesetre döbbenetes fejlemény!!!
lampa laz
@nyanya001: családi vállalkozást csinál a jobbikból.
Szókrakész
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szókrakész
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
@Horizont: Fölösleges lemenni arra a szintre ahol ő van!
Csak idegesíted magad fölöslegesen .:)
Desischado
@papa.49: Talán annyira nem, orbán előre gondolkodik. Szerintem érzi, hogy közeleg a bukása, mikor nem ő fog hatalomra jutni, és építi a hidat magának meg a bandájának, ezért lett jobbikos a gáspárka! Ritka egy féreg bagázs ez! Figyeljétek meg, hogy koalícióra fog lépni a fidesz és a jobbik!

A veszéllyel meg azért riogat ez a nyomorult, mert addig sem a lopásokra figyel a nép! Az igazi veszély ránk nézve ők, meg a jobbik!
Jankó123
Kell a népnek a folyamatosan működő cirkusz, addig sem gondolnak az ellopott kenyérre!
Yoda69
@Szókrakész: Akkor most mar te is erted miert menekulnek felebarataid az IS elol.
Csak persze orbannak konnyebb volt a menekultekbol celpontot csinalni, mint az Unioval osszefogva felvenni a harcot az IS ellen.
Szókrakész
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
koszpeko
@Szókrakész: Ne érts félre,nem Orbánék tehetnek róla.
Hanem akik megszavazták őket.
Bercifiu
A sok tökéletlen, azt forszírozta, hogy be kell engedni a csavargókat. Nos ebben Viktor lépett egyet előre, de már túl későn. Vigyék el a balhét, akik kirobbantották az egészet, USA? Oroszok.
Na ők egy jót röhögnek a markukban, hogy megszopatták a vízfej Uniót.
dömdödöm
Szép hogy kiirtad . Ritkán eltalált Nagy igazság van a szövegben .
enslaved
@Szókrakész: Ne törd magad, nem fogják fel, hogy miről is van szó. Annyira gyűlölik Orbánt ezek a szerencsétlenek, hogy nem látnak tovább az orruknál. Majd amikor kapnak némi ízelítőt, megértik, miről is szól ez az egész.
prime777
Félhet is bizony,mert ez felett nincsen hatalma még neki sem.
micfild
@justhpeter: Úgy bizony.. és ők sanyabá vezetésével vagy parancsára bármire képesek... ill megvannak az emberei a sanyabának bármilyen feladatra,
micfild
@Szókrakész: Ebben szerintem igazad van.
zöldszem
@enslaved: Tudjuk a Te szélességed és magasságod utolérhetetlen...Hiába no, a tanyasi élet...
enslaved
@zöldszem: Miért, te tanyán laksz? Nem szégyen az...
enslaved
@Horizont: Miért, csak sértegethetsz embereket? Nem úgy van az...
Jozefina
Valóban veszélyben vagyunk, csak minket a FIDEsz-kdnp VESZÉLYEZTET. nEM KICSIT, NAGYON!!!
Freewolf
Az EU-nak már régen tankokat és géppuskákat kellett volna a határokra vezényelni!
Jöjjenek csak a dzsihadista férgek!
kukac50
Orbán fél teli a gatyája! Én nem félek a terrorista támadástól nem ezt a csóró ország Népét fogják bántani. Orbánnak meg figyelni kell a nyilatkozataira,mert az veszélyes lehet.
F_Viktor
@kukac50: Igen, Orbán a nagy iszlámellenességével komoly bajba sodorhatja az országot, o'szt a csajok seggét mustráló rendőrpárosok nem biztos, hogy meg tudják védeni a Zembereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.