Orbánnál nagyobb bűnt még a magyar történelem legsötétebb figurái sem követtek el a magyar nép ellen. Manapság, amikor ámulva látom egy magyarországi kisváros, Budaörs fejlődését, egyre többször jut eszembe, hogy lehettünk volna Svájc is. Ilyen lehetne az egész ország, ha politikusaink zöme nem lopott volna, és másokat sem hagyott volna lopni. A lopás Orbán Viktor maffiaállamában kapcsolt magasabb sebességfokozatba. Amíg a szocik legfeljebb „talicskával” vitték a pénzt, a Fidesz a törvényalkotás „dömperével”. Mert pénz az volt bőven. Sokkal több, mint amennyiből a II. világháború után a Marshall-segély segítségével például Ausztria talpra állt. Ausztria annak idején – mai értékre átszámolva – 8 milliárd dollárt kapott, Magyarország az Európai Unióhoz való csatlakozás és 2015 között 40 milliárd dollárt. Vagyis ötször annyit. Ezzel a töméntelen pénzzel Orbán Viktornak röpke öt év alatt sikerült egy gyorsan szegényedő, élhetetlen országot csinálnia, ahonnan a magyarok százezrével...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nem lettünk második Svájc, de a pénz jó része az elsőben parkol.
1magyar
Kedvező adózási feltételeket kellene nyújtani, ahogyan ezt mások is teszik.
A Tündik bündije
Nem lettünk második Svájc, de a pénz jó része az elsőben parkol.
JAJMÁR
@A Tündik bündije: 17:33 Szszsz..., ez szinte fáj! Mert igaz :(
justhpeter
Életfogytiglant az összes vádlottra. Visszamenőleg is, hiszen Orbán is így teszi, annak alapján, hogy ki mennyi ideig volt kormányon.
GeoCravker
Masszív csúsztatások a szövegben.
A pénz talicskázásában, ha semmi másban nem is, de abban nagykoalíció volt. A rendszervéltástól napjainkig. Orbán csak pofátlnabb és nyiltabban csinálja. Nagyobban utazik.
Nem lehettünk volna Svájc, legfeljebb az oktatás egyfajta Svájca. De az sem lettünk. Svájc ugyanis szegényen indulva bár, de a maga erejéből épült. Magyarországon ilyesmi Mátyás király korában fordult elő utoljára.
Azt a bizonyos száz éves visszaesást Antall alapozta meg.
Az EU-s népszavazás egy manipulált szavazás volt. Nem véletlen, hogy a részvételi rány felért egy kisebb bojkottal. S nem véletlen, hogy különböző okokból, de a lakosság 60-70%-a nem tekinti magáénak az uniós világot.

Ettől függetlenül: Orbán egy pofátlan, korrupt, banánköztársaságot építő diktátor. De felesleges úgy csinálni, mintha a semmiből bukkant volna elő és miknden előzmény nélküli lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.