Giró-Szász András, Orbán Viktor belpolitikai főtanácsadója leadott egy üres vagyonnnyilatkozatot, majd egy héttel később nevére vette korábbi cégét. Azt állítja, hogy nem trükkösézről van szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Hellcat: A fidesz 2010 után megszüntette azt az osztályt ahol a nagy adócsalásokat derítették fel. Szerinted foglalkoznak egyetlen fideszes adóbevallásával is? Frászt.
A NAV pont annyira független a fidesztől, mint az ügyészség vagy az alkotmánybíróság.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
@Hellcat: A fidesz 2010 után megszüntette azt az osztályt ahol a nagy adócsalásokat derítették fel. Szerinted foglalkoznak egyetlen fideszes adóbevallásával is? Frászt.
A NAV pont annyira független a fidesztől, mint az ügyészség vagy az alkotmánybíróság.
Hellcat
@human: Sajnos tudom...elég szégyen ami itt zajli...
silber13
Figyelj mán te Giroszkópé! Emlékezz Karádi Katalin dalának örök érvényű sorára:
" hazudj valami elfogadhatót..."
F_Viktor
@silber13: Szükségtelen elfogadhatót hazudniuk, birkáik tapsolva drukkolnak nekik, hogy minél többet lopjanak el a közpénzekből.
Mára ez lett természetes Magyarországon, persze azt hozzá teszik, a Gyurcsány az lopott...
human
@F_Viktor: Én is erre tippelek. A kormány próbálja hétköznapi, elfogadott dologgá tenni az irreális vagyonosodásokat. Ami 2010-ig még pofátlan pénzosztás volt ma nemzeti érdek.
F_Viktor
@human: Igen, de mivel lett jobb a tapsikoló birkáknak?
human
@F_Viktor: Hit kell. Nem kell, hogy jobb legyen. Kicsivel rosszabb is lehet. A hit a fontos, azaz amit elhitetnek velük.
F_Viktor
@human: A hit az önállóságra képtelenek tápláléka.
human
@F_Viktor: Az látható, hogy nekik vezérre van szükségük, aki egyszemélyű döntést hoz és erőből át is viszi azt. Ők ezt tudják tisztelni. Sokan viszont nem vagyunk hívei ennek a bálványimádásnak és a számon kérhetőség, az egyeztetések, párbeszédek hívei vagyunk. Érdekes mód a jobb oldalon ezt gyengeségnek tartják.
kkalman
Girnyó ha máshoz nem is, a hazudáshoz, és a lopáshoz ért. Mindkettőt magas szinten tudja művelni.
zöldszem
@F_Viktor: Semmi sem változott, most nemzeti szalaggal átkötött patkányok garázdálkodnak az országban nyakukban kereszttel?
Tapsolnak, hogy a számukra rokonszenvesebbek zsebelik ki.
Valahogy, senkit se zavar, hogy az összes politikusunk úszik a pénzben, miközben nekünk a seggünk kilóg a gatyából és 25 éve hallgatjuk, hogy rövidesen nekünk is jobb lesz.
F_Viktor
@zöldszem: Igen, a magukat kereszténynek valló megélhetési politikusok próbálják überelni aljasságban a minden hájjal megkent fityeszeseket...
Magyarország szégyenkezhet, hogy ezek után még nem konganak az ürességtől a templomok.
papa.49
@F_Viktor: ,,Nem konganak az ürességtől,, hát persze hogy nem ott osztják a ,,birkáknak a lelki mételyt,,)))))))))))))
F_Viktor
@papa.49: Valamit oszthatnak ott a templomokban, ha a birkák még visszajárnak, s nem zavarják el a búsba a hazug, gyűlöletkeltő, mélymagyar, közpénzből jól megtámogatott papokat.
enslaved
@F_Viktor: Az is lehet, hogy azért nem zavar bennünket az, hogy olykor gyanús dolgok is felütik a fejüket a kormánynál, mert mi magunk is jól élünk , és akkor minek kell minden piszlicsáré üggyel foglalkozni? Ebből álljon ki az élet? Korrupció a legtöbb országban van, ezen se te, sem én nem tudunk változtatni.@human:
F_Viktor
@enslaved: Ne menjünk messzire, a szlovákok már jobban élnek a magyaroknál, mégis szúrja a szemüket a korrupció.
enslaved
@F_Viktor: Persze, szúrja az ember szemét, ezt aláírom, de megváltoztatni úgysem lehet. Ha majd netalán le lesz váltva a Fidesz, akkor a következő kormány fog még többet lopni. Ez egy mókuskerék, amiből egyik párt sem fog kiszállni.
F_Viktor
@enslaved: Ilyen hozzáállás mellett soha semmi nem fog változni, miközben szakadunk le minden téren Európától...
enslaved
@F_Viktor: Én inkább úgy mondanám, a magunk útját járjuk. A jelenlegi "leszakadástól" pedig biztosan nem dőlnék a kardomba...Merkelék az autó botránnyal még sokkal nagyobbat is eshetnek, hiába játssza a haragos kisasszonyt, mint legutóbb a Máltai csúcs lemondásával.
papa.49
@F_Viktor: Azok akik nem tudnak maguktól semmit megérteni, na nekik kell legalább heti egy alkalommal meghallgatni a legújabb agy menést))))))))
enslaved
@F_Viktor: Egyébként nem hívő ember lévén csak akkor voltam templomban, amikor a gyerekeim műsorát néztem meg, de mivel már nem ovisok, nem megyek többet. A papokat magam is utálom, és bizony hívő emberek is vélekednek hasonlóképpen.
F_Viktor
@enslaved: Putyinnal, Iránnal majd jobb lesz a Zembereknek?
Azt most felejtsük el, bár nem könnyű, hogy egy újabb hidegháborúhoz első sorból asszisztálunk, veszünk benne majd tevékenyen részt.
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"...akik nem tudnak maguktól semmit megérteni..."

Igen, ezt feltételezem én is.
papa.49
@F_Viktor: Ez a ,,hű szavazóbázis,,!!!
enslaved
@F_Viktor: Irán elég kétesélyes, mondjuk Putyintól nem tartok, ő tudja mit kell csinálni, képes a konfliktusok kezelésre. Egyébként Merkel asszony is majd megbékél, néha mindenkinek kell kicsit duzzogni, ha nincs valamiben igaza:-)
enslaved
@F_Viktor: "kezelésére" Nehogy belekössön itt még valaki:-)
human
Most láttam egy bejátszást a Hírt-tv-n. Mészáros Lőrinccel készítettek beszélgetést. Csak fél füllel hallottam a beharangozót, de ha jól értettem, akkor a korrupció ma már nem szégyelni való, hanem érdem.
enslaved
@F_Viktor: Még valami: Azok az emberek, akik templomba járnak, nem feltétlen rosszabb emberek mint te vagy én, vagy bárki más. Ők abban hisznek, mi másban hiszünk. Ha normális papok tartanának hittanórákat, és a szeretet tanítása lenne előtérben, az senkinek nem lenne kárára, ismerve a szülők többségét.
enslaved
@human: Na azért ezt nem igazán tudom elhinni. A fél füled szerintem be volt dugulva:-))
zöldszem
@enslaved:ma, 12:01
Te! Olyan politikus nem létezik aki tisztességes munkával keresné meg a millióit?
Tudod, olyan Te általad mondott ...
Ha mindegyik lop, ne lehetne a "hívőknek" a nem "hívőkkel" össze fogni, és seggbe rúgni mindet, vagyonelkobzással a sleppjeivel családjával bezárólag?
F_Viktor
@enslaved: Írod:
"... Putyintól nem tartok, ő tudja mit kell csinálni, képes a konfliktusok kezelésre."

Putyin az oroszok nacionalizmus érzelmeit táplálja, revíziós törekvéseivel nagyon népszerű Oroszországban. Ezért nem kezeli a konfliktusokat, hanem ellenkezőleg, élezi azokat, aminek következménye egy újabb fegyverkezési verseny lesz.
Ehhez gyűjti most támogatóit a volt FÁK országaiból, a Közel-Keletről és Európából.
Magyarországnak, Európa közepén ebből a politikai és katonai csatározásból kellene kimaradnia, mert nagyon súlyos következményei lesznek.

Írod:
"Egyébként Merkel asszony is majd megbékél..."

Ezt nem értem...
Merkelnek Orbán hintapolitikája nem tetszik, az EU alapszerződéseinek semmibevétele szúrja a szemét.

Írod:
"Azok az emberek, akik templomba járnak, nem feltétlen rosszabb emberek mint te vagy én, vagy bárki más."

Egyet értünk.
Én az egyházat kritizáltam, hogy az állami hatalom kiszolgálója lett, ahogyan a feudalizmusban is volt (ez a feudalizmus, a rabszolgatartás, hűbéresség, birtokosság egyre jobban körvonalazódik Magyarországon). Az emberi (hívő) butaság nem bűn.
enslaved
@zöldszem: Azt hiszem, én is járnék ilyen hittanórákra a gyerekekkel, és biztosan az első padban ülné(n)k:-)))) Hú, te, ezt elküldöm az itteni papnak...
enslaved
@F_Viktor: Mindenesetre ő volt az, aki nem kis légierőt küldött elsőként az iszlámra. Merkel is belátta mára, hogy hibázott migráns fronton, az EU pedig már nagyon sok mindent módosított az eredeti alaptörvényen. Egyházi fronton egyetértünk.
enslaved
@zöldszem: Nálunk is megy az összefogás ellene, de ő meg olyan szinten nyalja be magát a feljebb valóihoz, hogy szinte képtelenség elzavarni.
enslaved
@human: Köszi, reagáltam is már rá.
F_Viktor
@enslaved: Írod:
"Mindenesetre ő volt az, aki nem kis légierőt küldött elsőként az iszlámra."

És miért tette?
Az Amerika- és nyugat ellenes diktátor Aszadot támogatja, aki szintén Irán barát.

Írod:
"Merkel is belátta mára, hogy hibázott migráns fronton..."

Annyit "látott be", hogy nem fogadnak be gazdasági menekültet. Se keletről, se a Balkánról.
Merkel (és az EU) még mindig tartja magát a menekültek jogállásáról szóló 1951-es genfi egyezményhez, valamint az EU alapjogi chartájának 18. (a mendékjogról) és 19. (védelem a kitoloncolással, a kiutasítással és a kiadatással szemben) cikkéhez, miszerint:
Senki sem toloncolható ki vagy utasítható ki olyan államba, vagy adható ki olyan államnak, ahol komolyan fenyegeti az a veszély, hogy halálra ítélik, kínozzák, vagy más embertelen bánásmódnak vagy büntetésnek vetik alá.

Írod:
"...az EU pedig már nagyon sok mindent módosított az eredeti alaptörvényen."

Például?
Mert a fenti 18. és 19. cikket nem fogják módosítani, az emberi jogok biztosítása az EU egyik alapcélja.
zöldszem
@enslaved: Békés megyére jellemző evangélikus papnak küldöd?
Vagy katolikus, mert akkor...
enslaved
@F_Viktor: Te annyira okos vagy, hogy nem is vitatkozom veled, és az is kitűnik, hogy csakis neked lehet igazad. Ilyenkor angolosan le szoktam lépni, mindenki jobban jár...
enslaved
@zöldszem: Na igen, egy katolikusnak maga volna a pokol:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.