Szavak sincsenek arra a tudósításra, ami a Tizenhetedik Online-on  megjelent. Történt ugyanis, hogy Kovács Zoltán kormányszóvivő elment a 17. kerületbe egy lakossági fórumra, ahol a lap szerint "rendhagyó" dolog történt.

Ekkora rákosista puncsolást még a közmédia sem látott

Íme a tökéletes beszámoló:

Szólásra jelentkezett Búz Sándorné, halk szavú kerületi lakos, s mint mondta, az eddig elhangzottakhoz képest másfajta megközelítésből szeretne a témákhoz közelíteni. Egy pillanatra eluralkodott a termen a tanácstalanság. Senki nem tudta, hogyan fog a témához közelíteni, ahogy azt sem, mi fog történni, milyen váratlan helyzet elé állítja az asszony Kovács Zoltán kormányszóvivőt.

Aztán gyorsan kiderült minden.

Búz Sándorné kérte Kovács Zoltánt, engedje meg, hogy köszönete jeléül kezet fogjon vele. Kérte továbbá, hogy ezt a köszönetet tolmácsolja Orbán Viktor miniszterelnöknek és a magyar kormánynak, aki a kabinet élén hihetetlenül sokat tesz értünk, magyarokért. Hozzátette: ez számára nagyon sokat jelent, s jelezte, az ország érdekeinek védelmében végzett következetes, határozott, fáradhatatlan munkája nagy biztonsággal tölti el őt és családját.

Kovács Zoltán kissé meglepődött, talán némiképp el is érzékenyült.

A kézfogás némán megtörtént.

A kormányszóvivő megköszönte a hallottakat, s jelezte: holnap kormányülés, így azonnal módjában lesz átadni Orbán Viktornak Búz Sándorné üzenetét.

Az ünnepivé emelkedett pillanatot nagy csend követte. A szó szoros értelmében szinte vágni lehetett csendet. A pár másodperces hallgatásból a jelenlévők többségének örömteli egyetértését lehetett kiérezni. A jelenet az elejétől a végéig nem tartott tovább két percnél. A hatás leírásához már nem kellenek további szavak…

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
... Nem tudtam végigolvasni. A második mondatnál könnyek lepték el a szemeimet, és halkan hüppögni kezdtem. Még kellene sok ilyen hálás szimpatizáns, akik a vezérkar kezeit ráznák folyamatosan, addig nem tudnának lopni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@eszegfu: A pioca egy hasznos allat... Buzne meg haszontalan...
bakegya
Buzne@karma1: emő anyuországló Mésa-sok van ilyen,mert jónak lenni jó!
eszegfu
@karma1: 5:33 Látod erre nem is gondoltam!:)
pagoda
KÖRÜLBELÜL EGY IDŐSEK LEHETÜNK. NEKEM MÉG NINCSEN SEM RÖVIDTÁVÚ, SEM HOSSZÚTÁVÚ GONDOLATKIESÉSEM!
levarosbukta
Tisztelt Hölgyek és Urak! Matyi bácsi női reinkarnációját látták, hallották! Amint találunk még egy ilyen marhát adásunkat folytatjuk.
Hari
Felháborító, skandallum, hol maradt a kézcsók ? Hát ide jutottunk ?? Emberek ébresztő ! Mi lesz ennek vége ? Megbukik a kormány ? BÉKEMENETET, DE IZIBE !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.