Szavak sincsenek arra a tudósításra, ami a Tizenhetedik Online-on  megjelent. Történt ugyanis, hogy Kovács Zoltán kormányszóvivő elment a 17. kerületbe egy lakossági fórumra, ahol a lap szerint "rendhagyó" dolog történt.

Ekkora rákosista puncsolást még a közmédia sem látott

Íme a tökéletes beszámoló:

Szólásra jelentkezett Búz Sándorné, halk szavú kerületi lakos, s mint mondta, az eddig elhangzottakhoz képest másfajta megközelítésből szeretne a témákhoz közelíteni. Egy pillanatra eluralkodott a termen a tanácstalanság. Senki nem tudta, hogyan fog a témához közelíteni, ahogy azt sem, mi fog történni, milyen váratlan helyzet elé állítja az asszony Kovács Zoltán kormányszóvivőt.

Aztán gyorsan kiderült minden.

Búz Sándorné kérte Kovács Zoltánt, engedje meg, hogy köszönete jeléül kezet fogjon vele. Kérte továbbá, hogy ezt a köszönetet tolmácsolja Orbán Viktor miniszterelnöknek és a magyar kormánynak, aki a kabinet élén hihetetlenül sokat tesz értünk, magyarokért. Hozzátette: ez számára nagyon sokat jelent, s jelezte, az ország érdekeinek védelmében végzett következetes, határozott, fáradhatatlan munkája nagy biztonsággal tölti el őt és családját.

Kovács Zoltán kissé meglepődött, talán némiképp el is érzékenyült.

A kézfogás némán megtörtént.

A kormányszóvivő megköszönte a hallottakat, s jelezte: holnap kormányülés, így azonnal módjában lesz átadni Orbán Viktornak Búz Sándorné üzenetét.

Az ünnepivé emelkedett pillanatot nagy csend követte. A szó szoros értelmében szinte vágni lehetett csendet. A pár másodperces hallgatásból a jelenlévők többségének örömteli egyetértését lehetett kiérezni. A jelenet az elejétől a végéig nem tartott tovább két percnél. A hatás leírásához már nem kellenek további szavak…

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
... Nem tudtam végigolvasni. A második mondatnál könnyek lepték el a szemeimet, és halkan hüppögni kezdtem. Még kellene sok ilyen hálás szimpatizáns, akik a vezérkar kezeit ráznák folyamatosan, addig nem tudnának lopni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csapnivalo
Köszönöm! Míg elolvastam (némán), torkomat a hála csöndes derűje fojtogatta, hogy ily hír érte (némán) szivárványhártyám receptorait. Sajnos a hála könnye is elborította eme felületet, így elvesztettem a fókuszt a szöveg fölött. De tudom, hogy létezik! Köszönöm!
magyarbakancs
Rákosi elvtárs,pajtás a kolumbáriumában,hanvaiban forog.
nezelodo
@magyarbakancs: Mostanában sokszor forog a sirjában Rákosi elvtárs, fijjuk, nem kéne újra csapágyazni? Homlokára meg valami védőeszközt szerelni, mert állandóan csapkodja, hogy neki ez meg az nem jutott eszébe!
magyarbakancs
@nezelodo: A volt komcsi vezetők se merték megtenni azt mint a jelenleg Orbánék megteszik.
Kádár szeretett vadászni mégse építettet a házához közel vadasparkot,hogy vadászon benne.
Orbán a házához 15 méterre fel húzatott egy stadiont
hogy,a dilije és az egója ki legyen elégítve..
Aki Én
Rendkívül szomorú eset. A tudatlanság nagy nyilvánosság előtti kimutatása szerintem nem nevetni való dolog.
nyanya001
érte továbbá, hogy ezt a köszönetet tolmácsolja Orbán Viktor miniszterelnöknek és a magyar kormánynak, aki a kabinet élén hihetetlenül sokat tesz értünk, magyarokért. Hozzátette: ez számára nagyon sokat jelent, s jelezte, az ország érdekeinek védelmében végzett következetes, határozott, fáradhatatlan munkája nagy biztonsággal tölti el őt és családját.

Hogy nem szakadt le a pofád ekkora hazugság kimondásán.
papa.49
A spiné tuti, hogy nem 100-as))))))))))
Clavigo
Hát vazzzze...inkább hányok egy jó ízüt.
nezelodo
@papa.49: 10:58. Látod, hogy sugárzik a szeretet az arcáról az embertársai felé! Vagy inkább az elmeháborodottság virít rajta?
eugen4402
... Nem tudtam végigolvasni. A második mondatnál könnyek lepték el a szemeimet, és halkan hüppögni kezdtem. Még kellene sok ilyen hálás szimpatizáns, akik a vezérkar kezeit ráznák folyamatosan, addig nem tudnának lopni...
bakegya
@nyanya001: erről a permetező technológiáról hallottam-sajnos többektől is-klímí csucsolás,a sportolók ajnározása helyett ,hasznosabb lenne erről bővebbet tudni.
dr. prédikátor
Nem térek magamhoz !!! Ime egy magyar anya,nő , férj ,feleség aki hálás szívvel mond köszönetet viktor szopkinnak! a meghatottságtól nem találok szavakat! igy kell ezt kérem csinálni.Csak gratulálni lehet BÚÚZ? Sándornénak!!!Tisztelt magyar honpolgárok!! Ime a követendő példa! Így legyünk hálásak a tolvaj ,hazug ,mutyizó viktor szopkinnak!!!
öcsi55
...és az össze gyűlt tömeg dörgő tapsa közepette éltették hazánk vezetőjét, a magyar emberek nagy barátját . Könnyes szemmel felállva percekig éljenezték a magyar rónák géniuszát ,az EU ostorát, a rezsi harc győztes vezérét Orbaneszku Viktorbasit !
Toby
Szerencsétlen Búzné mami !
Felült a piros biciklire, azt hiszi holnaptól jól megtolják a nyugdíját ezért az alácuppantásért ?
dömdödöm
Mit köszön a mama ? Az orvosok tömegesen mennek kifelé majd ha kezelni kell szegényt
bekerül a H betűs intézménybe azt csodákozik mert nem lesz ott senki ! :-(((((((((((((((((((
Dr. Felipe
A Szabad Nép jelenti.

A Rákos(i)mentei Magyar-Szovjet Barátság textilgyár sztahanovista szövőnője Buz(gó) Sándorné meleg kézfogással üdvözölte kovács kápó zoltán kurmányszóvivőt, a gyárban tett villámlátogatása során.
Megkérte hogy üzenetét és el nem múló szeretetét tolmácsolja népünk nagy tanítójának, orbán rákosi g..i vicctor, a forradalmi munkás paraszt kurmány főtitkár elvtársa felé is.
Elmondta hogy a főtitkár elvtárs hihetetlenül sokat tesz (zsebre) a magyarok pénzéből és ez (a tolvajlás) nagyon sokat jelent neki. Megköszönte a rezsicsökkentést is mely számára éves 5 ezer forint megtakarítást jelent amit Angliában élő unokáira költ majd. Megköszönte továbbá a 3000 milliárd nyugdíjvagyon eltüntetését is mert lett helyette sok szép stadion. Épül, szépül itt e gyodával kerített kis ország ami nagy melegséggel árasztja el a szívét.

Éljen és virágozzék a (fülke)forradalmi munkás-paraszt kurmányunk, éljen a párt, éljen orbán rákosi g..i vicctor elvtárs a magyar sport nagy barátja.

Hajrá Csepel.
izo
A propi megint hergel! A gyurcsányi fórumáról is írhat ilyet!
Dr. Felipe
@izo: Fotelnáci

A valóság leírása mióta hergelés? Pár év múlva már te is Búz Sándorné leszel ha nem szállsz le időben a bicikliről, beszippant a rendszer menthetetlenül.
izo
@Dr. Felipe: Az is valóság ha gyurcsányinál történik hasonló!Azt miért nem írja? Kettős mérce!
Dr. Felipe
@izo: Azt megírja a 888.hu , ott olvasgasd.
izo
@Dr. Felipe: A propi miért nem, talán nem azért mert nem független?
vonotok
Drága Búz Sándorné nem kéne ilyen mélyre hajolnia. Az ember tud egyenes gerinccel is élni ha aktkar és mer. Ja és még egy tanács ha elfogadja : a nyelve mindig legyen elég sima.
eszegfu
Én "eret vágok" magamon, de legalább 1-2 piócát felteszek, hadd "szijják" a véremet... és ekkor még mindig nem ér akkora fájdalom, mint a hölgy "hálálkodó" szavai! De az is lehet, hogy azt hitte ez most a "benne leszek a TV-ben" c. müsor felvétele... sajnálom szegényt...
sentinel216
Na végre! Több mint hatvan évet kellett várnom egy ilyen felemelő ünnepi aktusra. Öt éves lehettem, mikor ilyen őszinte, szívet melengető szavakkal fordultak sok ezren hazánk bölcs tanítójához, gyermekek vidám kis pajtásához, vezérünkhöz. Teli torokból kiáltottuk: - Élen Rákosi elvtárs, pajtás! Ezen a mai eseményen viszont csönd és megdöbbenés követte a bátor kisnyugdíjas őszinte szavait. Hogy ez a hálás együttérzés, vagy - Menj a 3.14 csába seggnyaló! megnyilvánulás kifejezése volt, arról nem szólnak a hírek.
Aki Én
@izo: Hát pótold Emőke drága! Miért kéne függetlennek lenni ha van kit joggal kritizálni? Te független vagy? Ja igen, a valóságtól.
IEN
@izo: Most nem Gyurcsány kormányol és nem ő lopja szét az országot! Nem tudtad?
nyanya001
Gyakorlatilag 33% lesz az ÁFA januártól abban az esetben, ha nagyáruházban vásárolunk.

Az igaz, hogy a 27% feletti 6%-ot nem ÁFA-nak, hanem élelmiszerlánc-felügyeleti díjnak nevezik, de az adóteher 33% lesz. Már a 27% is szégyenszemre a legnagyobb áfa volt a világon, ezt most sikerül űberelni a Fideszes kormánynak - írja a Propeller.

A legsúlyosabban a probléma az olcsó termékeket érinti majd, mert különböző termékdíjak fix összege még jobban érzékelhető lesz, mint a drágább termékeknél. A kormány megint a mélyszegénységben élőket sújtja a legjobban. Olyan termék is lesz a piacon, melyet az új adók és az áfa összesen 40% feletti adóval sújtja majd!
papa.49
@nyanya001: KÖSZÖNJÜK FÜTYISZ, vagy fityfaszok!!!
dömdödöm
@nyanya001: Ennek hálálkodnak ! :-( Nem tudják mit tesznek szerencsétlen tudatlanok :-(((((((((
papa.49
Még jó hogy nem borult a keze fejére ennek a szarházinak, bár az csak a hazugovicsnak jár))))))))))
izo
@IEN: Ő már megtette azért milliárdos! Az évi 120 millió osztalékából a lopott házában, az ÁFA csalással épített uszodájával jól eléldegél és röhög rajtatok!
izo
@Aki Én: Az újságírónak függetlennek, pártatlannak kell lennie!
izo
@Aki Én: Amikor az ATV-t nézem , na az tényleg nem független.Az Olga már belépéskor másképpen néz a ballibsikre!
Pálinkafőző Rézüst
Besssszarás...A Matykó tényleg mosolyog a pokolban...
eszegfu
@Aki Én: 15:43 Igy igaz! Csak a "valóság" zavarja!
Aki Én
@izo: Tudod Emőke kedves, ez egy hányinger hír, ezt nem lehet függetlenként előadni. Még a hívek gyomra is forog. Egyébként a függetlenség nem egyenlő a mély hallgatással. Pont a függetlenek mondják el nektek, hogy mik a gondok, de hiába.
Aki Én
@eszegfu: Csak ha tisztában lenne vele akkor zavarná :)
KERKA
Ez a véletlen felszólalás vajon kinek az ötlete volt, és ki választotta ki ezt a nőt, hogy spontán felszólaljon? Mert én nem hiszek az ilyen spontán jelenetekben. Ez úgy meg volt rendezve, mint Madách Imre Az ember tragédiája.
Tragédia, hogyan lehet agymosott embereket gyártani ma Magyarországon.!
eszegfu
@Aki Én: 18:06 Szerinted ő hol a fenében él?! Nem látja a valóságot?! Tudom, hogy hülye kérdések...csak megkockáztattam... Tényleg az ilyenek emberekre mondom ugy általában: itt és ugy maradt a II. világháboru előttről... azt hiszik, hogy még mindig a "vitézi" föld elérése a cél... no meg a "nagymagyarország"...:(
human
Arról a bizonyos csendről. Mészáros Lőrincz mondta nemrég. Ha az emberek mélyen hallgatnak, akkor az két dolgot jelenthet. Vagy nagyon rosszul mennek a dolgok, vagy minden a legnagyobb rendben. Szerinte Felcsúton minden rendben van. Aha.
eszegfu
@Aki Én: Ne "kábitsál"... ez most komoly?!
Aki Én
@eszegfu: Igen. Kovács Emőke Romániából. Önjelölt Gyurcsányfóbiás politika szakértő és Gyurcsányszakértő
micfild
@magyarbakancs: A néni valószinűleg rákosi pajti kezét és fogdosta. vagy csókolgatta.
kádár apóét nem hinném, mert kádár apó - szerintem- sosem hagyott volna
profon
Tudja valaki, hogy mikor adják ki DVD-n ?
troppauerhumer
Mondhatta volna szebben is kis lovag..ina...:)...Búz Sándorné:"életemet és utolsó csepp véremet "...a nemzetmegvezetőért...
...,de bameg,...az elsőt ki fogja?...az utolsó...már tök mindegy...:))
Desischado
Undorító, hogy ilyen is van. Hol él ez a nő?! Elmentem hányni!
Rumcájsz
Minden esetre, egy államtitkári poszt jár a néninek!
karma1
@eszegfu: A pioca egy hasznos allat... Buzne meg haszontalan...
bakegya
Buzne@karma1: emő anyuországló Mésa-sok van ilyen,mert jónak lenni jó!
eszegfu
@karma1: 5:33 Látod erre nem is gondoltam!:)
pagoda
KÖRÜLBELÜL EGY IDŐSEK LEHETÜNK. NEKEM MÉG NINCSEN SEM RÖVIDTÁVÚ, SEM HOSSZÚTÁVÚ GONDOLATKIESÉSEM!
levarosbukta
Tisztelt Hölgyek és Urak! Matyi bácsi női reinkarnációját látták, hallották! Amint találunk még egy ilyen marhát adásunkat folytatjuk.
Hari
Felháborító, skandallum, hol maradt a kézcsók ? Hát ide jutottunk ?? Emberek ébresztő ! Mi lesz ennek vége ? Megbukik a kormány ? BÉKEMENETET, DE IZIBE !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.