Ugyan kérem. tegyük fel... Hiszen az ítéletig ez legfeljebb a Fidesz vádaskodása... Szóval, tegyük fel, hogy a Fidesz állítása igaz. Ez mennyiben is menti fel a kormányhoz közeli szereplőket? Esetleg ezzel készülnek a kormányváltásra? Hátha megúszható, ha másra is sikerül kenni a sárból? Lehet, hogy nem is annyira pisi az a pelus, mint amennyire valami egészen mással van tele? S azért ez a vagdalkozós pánik?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Szepen kerek mindenkit, aki a "masik oldalrol" sz@rozza az ellenzeket, legyen szives LINKET benyomni Gyurcsany es a baloldali ellenzek korrupcios ugyeirol, de persze olyanrol varnek linket, amiben nem szuletett mar felmento itelet, Gyurcsany vagy a baloldal javara...

Simay cikke teljesen tokeletes, a fide$$ maniakus rettegese Gyurcsanytol es a feltorekvo , meg nem bemocskolt nevu baloldaliaktol pontosan egy 5 eves kisfiu siramai a homokozoban, pont egy 5 eves szintjen hozott kifogassal... (igen, en leromboltam a Pistike homokvarat, de a Pistike meg meghuzta a Juliska copfjat, o is rossz kisfiu...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@GeoCravker: ne kukacoskodjál. Nem mehetett volna oda. Az meg magánügy, hogy ki kivel és nem is érdekel.
GeoCravker
@Vizual: Amíg Tiborczka nem közpénzből kap pótkielégítést és prostipénzt, addig engem sem érdekel.
Amúgy persze. Semmi keresnivalója nem volt ott. De a zigazgató még pezsgőt is vitt nekik.
karma1
@rugacs: Az elso hir tipikus koholmany volt Hajdu ellen, akit szemelyesen ismerek. NEM orola volt szo, hanem a vejerol, es ez a gyanusitas volt, nem az itelet. Igy szokta a fide$$ tonkretenni valasztas elott a masik felet...
A magyaridok es az alfahir szamomra kb. a kurucinfonak felel meg, amikor az elso magyar hirek-beli cikk a NEMLETEZO nokias dobozrol megintcsak fide$$-es takolmany, mondom, mar regen kiderult, hogy NEM volt nokias dobozos ugy,... Szoval ezek szamomra a fide$$ koholmanyai, nem tenyek.
karma1
@rugacs: A politikusok csaladjan beluli korrupciot most iktattak torvenybe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.