3 és fél milliárd forintot csoportosít át a kormány az önkormányzatok gyermekétkeztetési és gyermekjóléti támogatási keretéből sportcsarnok építésre, járdafelújításra, és például az alcsútdobozi önkormányzat működési támogatására – számolt be az RTL Klub Híradója.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Mi nem érthető ezen? Qurmányunk megoldotta a gyermekéhezés problémáját, ami egyébként is egy életforma, így a gyermekéhezés megszüntetésére szánt pénzt nyugodtan elkölthetik akár sportcsarnokra is. Vagy az alcsútdobozi "csóró" önkormányzatot is lehet belőle támogatni.
Hogy nem tudnak ezek az aljadékok belefulladni az eddig összelopott pénzükbe? Vállalnám utána a pénz fertőtlenítését!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vonotok
Hogy a saját sírjukra költenének. Mennyivel boldogabb lenne az új esztendőm.
kkalman
Mi nem érthető ezen? Qurmányunk megoldotta a gyermekéhezés problémáját, ami egyébként is egy életforma, így a gyermekéhezés megszüntetésére szánt pénzt nyugodtan elkölthetik akár sportcsarnokra is. Vagy az alcsútdobozi "csóró" önkormányzatot is lehet belőle támogatni.
Hogy nem tudnak ezek az aljadékok belefulladni az eddig összelopott pénzükbe? Vállalnám utána a pénz fertőtlenítését!
enslaved
Amennyiben valaki nem kapja meg ez miatt a napi ebédjét, lehet reklamálni. A megmaradt pénzekkel mindig az rendelkezik, aki adja.
Mézike
@enslaved: Nem mindegy mit tartalmaz az az ebéd.
1magyar
@enslaved: Ki adja ezeket a pénzeket szerinted?
zöldszem
@enslaved: Nem tudom elhinni, ezzel is egyet tudsz érteni?! Mintha minden rendben lenne, és csak a stadionok hiányoznának már az emberek életéből ...
Nem hiszem el, hogy nehéz felfogni azt, hogy fontossági sorrend is van a világon!
Felőlem akár a tanyavilágban is lehet 20 ezres stadion, ha mondjuk nem kell gyógyszert, wc papírt, elemet vinni a kórházakba. Nincs gyermek éhezés A kórházakban nem kell egy- egy vizsgálatra fél évet várni! Műszer hiány miatt.
enslaved
@Mézike: Újabban csupa egészséges élelmiszert:-)
enslaved
@zöldszem: Szerinted ez a 3,5 milliárd mit oldana meg? Felszámolná a szegénységet, a gyermekéhezést? Azt mondják, 4 millió szegény van ma az országban (mondják...). Akkor oszd el a 3,5 milliárdot négy millióval. Eredmény?
enslaved
@1magyar: A kormány adja a mi adóinkból. Ez a világon mindenhol így működik.
F_Viktor
@enslaved: Írod:
"Eredmény?"

Kettővel több étkezés, mint ami most jut nekik!
nevemnick
@enslaved: 21:51 ,,A megmaradt pénzekkel mindig az rendelkezik, aki adja." te ... azt a pénzt mi, a többség - és nem a fideszes cimboráid - fizette be a költségvetésbe, tehát mi adtuk.
enslaved
@F_Viktor: Miért, a napi háromszori ingyenes étkezés nem elég?
enslaved
@nevemnick: Olvass vissza kicsit, ha nem megterhelő.
kkalman
@enslaved: ma, 22:18 Légy szíves bújj ki egy kicsit az elefántcsont tornyodból, és menj el egy körútra Szabolcsba, vagy gyere hozzánk az Ormánságba. Beszélgess a polgármesterekkel, az ott élő emberekkel. Ha az ott hallottakra is csak így tudsz majd reagálni, akkor azt hiszem nehéz lesz megmagyaráznod a bizonyítványod.
zöldszem
@enslaved: " 3,5 milliárd mit oldana meg?"
Mert nem csak erről a 3,5 van szó... sokkal több megy el fölösleges dologra...
Megy a rongyrázás (olimpia, stadionok, alapítványi 100 milliárdok, Várba költözés,kisvasút, Matolcsy kastély és kép vásárlásai, erdélyi kórházak, iskolák támogatása ...) közben meg a seggük kilóg a gatyából ...
Még egyszer mondom, ha minden rendben a sulikban, ovikban kórházakban, BKV-nál, utak rendben... költsünk a hobby-ra is... De!Így?
F_Viktor
Figyelsz @Csizmás Kond: ?
Adóelszámolásomon azért számol el a kormány hová költi el a befizetett adómat, hogy ne lehessen így trükközni, mint Orbán, ne az RTL-nek kelljen nyomoznia hová mutyizza el a maffia a közpénzeket!
Demokratikus országban a nép haragja először a kormányt kergetné el, utána a stadionokat rombolná le!
nevemnick
@enslaved: 22:27 Neked lesz megterhelő a jövőd, ezért ne fölényeskedj, mert még eljön az az idő, amikor behúzod a farkadat, és vinnyogva elhúzol a geci kormányoddal együtt.
enslaved
@kkalman: Amióta az eszemet tudom (meg szerintem már hamarább is), mindig Szabolcs jön elő, ha szegénységről van szó. Szerintem ez nem 2010 óta van akkor így, ezért mások felelhetnek elsősorban. Az Ormánságba egyelőre nincs dolgom, de nem félnék egy beszélgetéstől, mivel én nem azt mondtam, hogy nincsenek problémák, hanem hogy ez a pénz nem oldana meg semmit országosan.
nevemnick
@enslaved: ,,Az Ormánságba egyelőre nincs dolgom" - eddig ez volt a legnagyobb szerencséd, nagyon ,,szeretik" a hozzád hasonlókat.
enslaved
@nevemnick: Mivel sosem függtem kormányoktól, felőlem jöhet a jobbik is. Mellélőttél nem kicsit, nagyon. Nekem az a legnagyobb bajom, hogy az egyén felelőssége, mint olyan szinte soha nem merül fel, mindenért más a hibás, más a felelős, stb. Ez így van most, és így volt 25 éve is.
enslaved
@zöldszem: Amennyiben az összes eddig feleslegesen elköltött pénzt összeadnánk visszamenőlegesen úgy 25 évre (vagy még távolabbra), akkor igen, igazad van.
enslaved
@nevemnick: Valóban szeretik a hozzám hasonló embereket, mert képes munkahelyeket teremteni, szóval bármikor elmegyek bárhová.
nevemnick
@enslaved: 22:36 az lehet, hogy vagyunk páran akik nem függenek a mindenkori ,,kormányoktól", de ez még nem mentesít az alól a felelősség alól, hogy hogy az önhibájukból szerencsétlen sorsú embereket sz@rba vedd, már ha csak a nyilatkozataidat nézzük. Ezek verik a geciség fogalmát.
zöldszem
@enslaved: 25 éve fosztják ki nemzetünket ,országunkat ! Minden politikai garnitúra csak a zsebét tömi az egyik megy, a másik jön, csak az étvágyuk lesz egyre nagyobb! Nem számít ezeknek semmi sem , sem ember, sem gyerek semmi, se nő sem férfi...csak a pénz és a hatalom!!! De! Az minden áron! Én az elmúlt 25 év minden politikusát börtönbe zárnám... mert az ország ide jutott! Amíg az emberek nem jönnek rá,hogy a megosztottság csak a kiszolgáltatottságot növeli addig itt nem lesz változás!
Megbocsájthatatlan, hogy az egyre szegényedő társadalom vezetéséért felelős politikusok, egyre gazdagabbak legyenek, a pofánkba röhögnek és tovább próbálják hülyíteni a népet!
enslaved
@nevemnick: A te stílusod az mondjuk mit ver? Csupa trágárkodás. A másik meg az, hogy honnan tudod egyértelműen eldönteni, kik azok, akik önhibájukon kívül kerültek rossz helyzetbe, és valóban lehetetlen is kimászniuk belőle, vagy kik azok, akik saját maguk tehetnek mindezekről? Könnyű azt mondani, hogy rosszul élek, a kormány a hibás. Most ez, előtte az Mszp, azelőtt meg az Mdf...
enslaved
@zöldszem: Ha minden igaz, a minimálbér emelése magával hozza a kormánytagok 500 ezer forintos bruttó emelését is. Amennyiben ez tényleg így lesz, és senki nem lesz ellene, nem hiszem, hogy bárkit is védeni kellene, bármelyik rendszert is nézzük. Ezt még csak hallottam, olvasni még nem olvastam, szóval nem tudom biztosan. Amennyiben viszont igaz a hír, akkor lehet, kevesebbet fogok a politikával foglalkozni...
nevemnick
@enslaved: 22:46 ,,A te stílusod az mondjuk mit ver? Csupa trágárkodás." Amíg ilyen fölényeskedő módon írod hozzászólásaidat, csak ezt kaphatod. Annyit azért elárulok, hogy vagyunk egy páran akik nem függenek a mindenkori ,,kormányoktól", 18 éve alapítottam egy egyesületet, amely a délvidék négy városában működik, embereknek ad munkát és a rászorulóknak segítséget. Erről ennyit.
zöldszem
@enslaved: "Amennyiben ez tényleg így lesz, és senki nem lesz ellene, "

Nem lesz!!! Ha a saját javadalmuk a tét, összezárnak akkor nincs "ellenzék"! (na, nem azért mert máskor van!) 25 éve bár ki volt kormányon, ebben tökéletes volt az egyetértés!
enslaved
@nevemnick: Gratulálok hozzá, én értékelem az ilyen embereket. Én sem ma kezdtem a szakmát, elhiheted, és ha gyerekekről van szó, akkor is az élen járok. Itt most kicsit úgy néztem a dolgokra, mint egy igazgató, aki szabadon dönthet arról, mire költi a megmaradt pénzét. Lehet, szakmai ártalom...
Fradigege
A sportcsarnokokban lesz kaja osztás, ezek szerint? A parlagfűmentesítési lóvé, illetve a vörösiszap adómány megbuggantása jut erről eszembe. Vagy rossz, aki rosszra gondol?
enslaved
@zöldszem: Pontosan. Amikor nagy pénzekről van szó, nincs ellenzék.
kkalman
@enslaved: ma, 22:33 Tudod, Szabolcsot már a szocializmusban is sikerült a "C" vágányra állítani. Csak erről nem beszéltek, ahogy az Ormánság háttérbe szorításáról sem.
Annak meg biztos örülnének az említett vidékeken, ha odamennél munkahelyet teremteni. Az üres dumával ezeken a helyeken tele van pincétől a padlásig minden. Csak munkahely nincs!
enslaved
@zöldszem: @nevemnick: Megyek, mert kezdődik az Omen 3. része, tudjátok, ez az a horror trilógia, aminek a végén Orbán(né) legyőzi Gyurcsányt, az antikrisztust:-)))) Jó éjt!
enslaved
@kkalman: Rendben, én hiszek neked, és sajnálom, ha netán sértő lettem volna.
nevemnick
@enslaved: 23:03 nincs probléma. Csak egy dolgot felejtünk el, hogy a pénznek két oldala van, jó és rossz, van akinek van, van akinek nincs, és hogy ki melyik oldalon van azt a tudása, szerencséje, lehetősége alakítja.
Toby
és még micsoda sértődöttség van, amikor néhány, torkig megtelt emberke, vadkilövét tervezett a kondapárt környékén...
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...kezdem érteni az észjárásodat...neked a demokrácia ma is egyenlő az ellenforradalommal...ősrégi kövület lehetsz bemohásodott fogalmakkal...
simmering73
Gyurcsány meg az antikrisztus. Te sem leszel már hülyébb ember. Gyökérig leamortizálódtál.
Bercifiu
@enslaved: Biztos lisztelnek a zsozsón.
enslaved
@simmering73: Ezt gondolom nekem szántad. Gondolom, nem vetted figyelembe a smile jeleket. Gondolom, nem futja Dom Pérignon-ra sem szilveszterkor. Boldog új évet!
Mézike
@enslaved: Mivel a te gyermekeid is iskolába járnak, így tudod mit esznek, vagy nem esznek meg.
dr. prédikátor
N e legyetek felháborodva!!!A fütyi-sz azért vont el pénzt a közétkeztetésből mert sok a túlsúlyos gyerek! az a büdös kölök most legalább le fog fogyni!Eszi nem eszi nem kap mást!!!Örüljenek hogy kötelezően focizhatnak!!!
enslaved
@Mézike: Tudom, persze. Szerencsére általában megeszik, mert itthon is sokszor esznek teljes kiőrlésű kenyeret, péksüteményt. Mindenesetre volna, amin változtatnék, mert azért túlzások is bőven előfordulnak.
Mézike
@enslaved: Az én fiam nem szereti. Mindent édeskével édesítenek. Érezni a kesernyés utóízt. :-( A főtt étel is ízetlen, mert nem használhatnak fűszereket, mert szinte mindegyikben van só...
justhpeter
Ennyit arról, hogy mit mire lehet költeni. Mocskos tróger banda az egész.
enslaved
@zöldszem: "A lépést azzal indokolták, hogy az állami szféra béreit közelíteni kell a piaci bérekhez."
Nem is ezzel van a gond, hanem hogy az átlag bérek színvonala nem akar igazán versenyképessé válni. Az a baj, hogy a régi idők rossz vezetései, ill. a most feleslegesen elherdált pénzek összessége miatt ez soha nem fog megvalósulni.
zöldszem
@enslaved: Ne gyere már megint ezzel a vissza mutogatással!
6 éve a Fidesz van kormányon!

2002-2010 között hallgattuk, hogy "minden csak akarat kérdése" meg " a Fidesz mindenre tudja a megoldást" ..
Hát most lehetne bizonyítani, az akkor oly nagy pofával harsogott szakértelmet!
Olimpia, kisvasút, várba költözés, stadionok...
Ezekre van pénz?
A kancsi bankár az MNB élén 2 kézzel lapátolja a 100 milliárdokat az alapítványaiba ...veszi a festményeket, kastélyokat!
Valamint, nem ártana a Vajna-félékkel is adót fizettetni.
Csak úgy mondom, nem folytatni kellene az elődök szar munkáját, mivel pont azért lettek elzavarva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.