A karhatalom segítségét is kérheti a Fővárosi Önkormányzat a Mahir hirdetőoszlopainak elszállításához; ha ezt megteszi, a rendőrség megadja a támogatást – közölte Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó az MTI-vel vasárnap.

Bakondi György azzal összefüggésben nyilatkozott az MTI-nek, hogy a hétvégén, összhangban a közgyűlés döntésével, megkezdődött a Mahir hirdetőoszlopainak elszállítása. A cég válaszul úgy döntött, hogy biztonsági őröket állíttat az oszlopokhoz.

A miniszterelnöki főtanácsadó elmondta: a Mahir és a főváros között polgári jogi vita van, amelybe a kormány nem avatkozik bele, ugyanakkor a jogszerű, a rendőrség által is biztosított munkálatok akadályozása már belbiztonsági kérdés.

Ha egy biztonsági cég jogellenesen jár el a rendőrséggel szemben, akkor erre válaszul bevonhatják a vállalat összes engedélyét – tette hozzá.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
A király meztelen.

Csák Máték uralják az országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Na, ez erdekes lesz,.. A bakondi-fele TEK (jol felfegyverkezve, mert hirdetooszlop dontogeteshez ez dukal, mint tudjuk), es Simicska maganhadserege? Az milyen? mert errol meg nem hallottunk, bar biztos van neki...

Kezdodik? Simicska, borits, ne aldozz fel egy ember eletet, biztonsagat se ezert a g...iert!
nezelodo
Ez a volt határőrnek is van humora, csak nem tud róla, és röhögés nélkül el tudja mondani, hogy a kormány nem avatkozik be a jogi vitába. Igaz, mert a kormány én vagyok, gondolja és akként cselekszik az egyszemélyes döntéshozó, remélem eközben azért féken tudja tartani a feszülő indulatait!?
eszegfu
@nezelodo: Igy igaz! Ha a felek között "jogvita" van, addig szerintem nem kérhetnek rendőri biztositást a "jogszerü" bontáshoz.
nezelodo
@bakegya: Volt már olyan a történelemben, hogy uralkodók jöttek, uralkodók buktak ugyanazon királycsináló akaratából, akiknél nem az érzelem az indulat, hanem a hideg észérvek, és a pénz rendelkezésre állt a bábuk mozgatásához. Ahogy a Simlicska megalkotta nekünk Orbánt, lehet, hogy tenni is tud ellene, ha akar, hiába a minden csatornából folyó rettegés, az EU-s kvóta miatt. Lehet, hogy e harcban a politikai hirdetésekből újabb közellenséget, új "hibbant Nérót", stb ismerhetünk meg a szelíden bégető bárányok szájából, pedig üvegesedik a hozzájuk felvágott hagyma már a kondérban.
sokanvagyunk
A karhatalom csak maradjon ki ebből. Ne vegyék el a munkát az emberektől - egy részük bont, a másik újraépít..., így kerek a világ. Ezt már megírták anno: Penelopé vászna is így készült. :))
nyanya001
Nem kell szarozni be kell hívni a NATO-t oszt jó napot:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.