Elképesztő történetről számolt be a BorsOnline: egy 82 éves gajgonyai néni annyira mérges lett attól, hogy nem engedik megnézni a Shreket, hogy felrobbantotta a házat.

Az özvegy néni unokájával, annak férjével és az ő két gyerekükkel lakott együtt egy tanyasi házban. Az idős nőt leszámítva a család többi tagját ebédhez invitálta a szomszéd, ám az unoka férje indulás előtt kikapcsolta a tévét, hiába kérte a néni, hogy ne tegye, mert kedvence, a Shrek megy. A dolgok ekkor egészen elfajultak: a magára maradt néni, miután nem tudta újraindítani a tévét, mérgében szétverte azt. Ezt követően fogott egy gázpalackot, és a cserépkályha mellé tette. Ám előtte még felhívta a többieket, hogy jó étvágyat kívánjon, majd a falra felírta az unokája férjének a nevét, hogy ő a gyilkos, aztán kinyitotta a csapot, és a palack felrobbant.

A nénit ki tudták hozni a házból, égési sérülésekkel kórházban ápolják.

Minket 14.15-kor riasztottak, és az oltást este hat órakor fejeztük be. Mire megérkeztünk, a házban lévő gázpalack már felrobbant, s bár a falak megrepedtek, a tetőt a tizenöt tűzoltónak sikerült lehűtenie, így az nem égett le. Szerencsére a másik gázpalackot a melléképületből épségben ki tudtuk hozni, így az nem robbant fel

- mesélte az egyik tűzoltó.

A ház viszont így is lakhatatlanná vált, ezért a családnak egy másik üres tanyára kellett költöznie.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Szép kis család még a tv-t is irigylik az öregtől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
Már amúgy sem vagyok képben, megtalálták Szigetvár mellett Szulejmán sírját, közben pedig ténykedik a tv-ben, kever, mint mérgezett egér a falon. Akkor most mi van ?
Isaura megmentéséért is ment a gyűjtögetés. Akkor mos Ő is kiszabadult ? Már teljes a káosz :)
wagabund
párás lett a szemem, olyan szép ez a történet...

...én a dédivel vagyok...hajrá mama! ha jön látogatóba a hülye unoka-férj akkor középső ujjacskáját tessen felmutatni!
nemkati
@wagabund: Feltéve ha a robbanás nem vitte le a középső ujjacskáját.
kakaósbögre
tűzrőlpattant menyecske lehet,annyi bizonyos.
Desischado
Esküszöm, akár filmet is lehetne csinálni belőle! Nem tudom, de szerintem szenilis lehet a néni, mert ép eszű ember ilyet nem csinál. Viszont azt nem értem, miért nem hagyták neki bekapcsolva a tv-t? Eléggé furcsa egy család lehet, hogy finoman fogalmazzak. Otthagyják a nénit egyedül, ráadásul a szórakozását is elveszik tőle! De ezt akkor sem lehetett volna csinálni. Szerintem szenilis, vagy zavart lehetett a néni. Azért örülök, hogy megmaradt. Mielőbbi gyógyulást!
Toby
Én a Hupikék törpikék hiányával vagyok így ...a mami esete a tanyasi terror, a falra meg azt kellett volna felvésni,hogy " Alkaloida" hogy rámozdultak volna TEK-ék...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.