Mindössze egyórás volt a csütörtöki kormányülés, többi napirendi pont tárgyalását el kellett halasztani Orbán Viktor betegsége miatt. A kormányfő influenzás, értesült a Népszabadság.

A lap információit megerősítette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. Mint mondta, a kormányfő valóban elkapta az influenzát, ezért a napokban kevesebbet tud dolgozni, nem megy el a Fidesz soron következő választmányi ülésére sem.

Orbán Viktor hivatalosan is beteg

176 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
Menten a kardomba dőlök! Mi lesz velünk a drágá miniszterelnökünk nélkül? Árányos vitya, oszt a háziorvoshoz teccett-e mán kápni időpontot, úgy április környékén? Mijért nem ádáttá bé az infulencia elleni ótást? Tán csak nem sokallotta azt a pár ezer manit? :)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
má nem beteg a zorbán, valahol vidéken van eltemetve.
Bástya Béla Elvtárs
2016. januári cikket hányszor kell még elővenni??? Lerágott csont!
advocat
Eltelt 3 és fél év? Újabb nincs, vagy csak ennyire futja? Szégyen! Az újságírás szégyene. De sokaknak ez is egy kis plusz pénzt jelent?
ila51
elhisszük , csak meg kell nézni a környezetét
Pegero
@advocat: Nem csak a firkászokra szégyen, hogy több mint 3 éves face news ócskaságokkal traktálják a balga népet, hanem azok az ostobák is eláshatják magukat, akik az álhírekre vevők és örömködnek az ilyen baromságokon!
advocat
3 év után miért időszerű? Szerkesztők, uborkaszezon van???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.