Magyarország folyamatos rögtönzés állapotában van, úgy érzi benne magát az ember, mintha Rudolf Péter „Beugrójában” lépne fel, azzal a különbséggel, hogy még ott is legalább nagy vonalakban ismertetik a szituációt, leírják a sztori lényegét és megnevezik a szereplőket. Ehhez képest nekünk úgy kell a saját szerepeinket játszani, hogy a sztori 35 évre titkosítva van, az alapinformációkat csak bírósági úton lehet kikényszeríteni, amit meg elmondanak nekünk, annak a fele sem igaz.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Sokáig én is azt hittem, hogy tényleg azok. Mostanában egyre inkább kezdek rádöbbenni, hogy nem. Egyszerű, lasszóval befogott hülyék nem lennének képesek egy ilyen sátáni tervet kidolgozni, lépésről-lépésre haladni a "megvalósítás útján". Félelmetesen magabiztos gesztusokkal, cinikus, lesajnáló mosollyal az arcukon, mit sem törődve a külső és belső véleményekkel... Ész kell ehhez, sok-sok ész. És semmi szívbajosság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@eugen4402: Meg pofátlanság gátlástalanság, s egy hülye birka nép!
eugen4402
@evacica: Bizony, ezek a tulajdonságok a kormány politikájának "elengedhetetlen feltételei". Ahhoz is nyitott szemű-, és -eszű szakemberek kellettek, hogy ezek meglétét felismerjék, és elkezdjék a megvalósítását...
nemjoezigy
@eugen4402: Először azt írtam volna, hogy a gepnarancs.hu/2016/01/hulyek-kezeben-az-orszag/ jó.
De aztán olvastam a Te január 23., 08:58-kori beírásodat és azt mondom, hogy Te vagy közelebb az igazsághoz.
Igen ezt a sok Nép és ország ellenes tettet nem hülyék, debilek követik el, hanem rosszindulatú másokat eltaposó embernek nem nevezhető férgek.
Sorra rakhatnám be ide a linkeket, hogy akár a múlt héten milyen a "dolgozó kisemberek" (elnevezés tőlük) ellenes rendelkezéseket hoztak, amik persze az ő zsebeiket tömi, vagy csak az ellehetetlenülésüket fokozza!

Tehát, gonosz, élősködő, mocsok -embernek nem nevezhető- akármiknek a kezében van az országunk irányítása!
eugen4402
@nemjoezigy: Így válik érthetővé, hogy az előző kormányoknak jó volt az Alkotmány, de egy merőben "más értékrendet" képviselő politikai-gazdasági szekta számára újra kellett fogalmazni a játékszabályokat. Jogi- és erkölcsi tiltások hátrébb kerültek, a beavatottak számára maximális hasznot biztosító kapuk pedig sorra nyíltak azok előtt, akik tudták a jelszót...
JAJMÁR
@bra048: 08:48 Igen, így már én is értem mire gondolsz.
Igaz, sokféle hit van, de minden hit alapja a bizalom. Ha a vallástól el is vonatkoztatunk, még akkor is, csak abban lehet hinni, amiben vagy akiben bízik az ember, és ez a bizalom adja a biztonságot a túléléshez.

Ahol nincs bizalom, aki nem bízik senkiben és semmiben, elveszett ember!
Mondják sokan, hogy ők bíznak saját magukban .. persze, de ez úgy épült fel, hogy voltak körülöttük hiteles emberek, biztonságos légkör! és még így is, ha sorozatos kudarc éri, ez a bizalom úgy dől romba, mint egy homokvár!

Manapság súlyos teher a létbizonytalanság, a mindenfelől fenyegető hír! Akik ezektől félnek, számukra megnyugvás, ha valaki azt mondja, "majd én megoldom, én megvédelek"! Ellenségkép pedig van bőven, minden réteg megtalálja a magáét! Örömmel bízzák rá a súlyos gondokat másokra, a hatalomra, mert ezzel úgy gondolják, leteszik magukról a felelősséget is.
Nem véletlen ez, jó taktika!
Addig fog működni, amíg nem jön egy másik erő, amelyik erősebben tud biztonságot és bizalmat ébreszteni az emberekben. Nem a jelenlegiről kellene bizonygatni, hogy hamis, - mert még a hamis is jobb, mint a semmi - hanem erősnek, v. erősebbnek kellene lenni.

A vallásról, és Istenről - csak szólok, én vallásos vagyok - de a vallást ki- és felhasználókat nem tartom Istenhívőknek. Mindig, minden korban - és ma is, mások is - Isten nevében tesznek iszonyú dolgokat!
De mindig, minden helyzetben az egyénnek, az egy embernek, van választása, mert a választás szabadságát az Isten az embernek adta. Nem fog helyette dönteni. De a vallásos ember tudja, hogy mindenki megítéltetik az utolsó napon egyenként, és minden a helyére kerül.
Csalódni csak az emberben lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.