Magyarország folyamatos rögtönzés állapotában van, úgy érzi benne magát az ember, mintha Rudolf Péter „Beugrójában” lépne fel, azzal a különbséggel, hogy még ott is legalább nagy vonalakban ismertetik a szituációt, leírják a sztori lényegét és megnevezik a szereplőket. Ehhez képest nekünk úgy kell a saját szerepeinket játszani, hogy a sztori 35 évre titkosítva van, az alapinformációkat csak bírósági úton lehet kikényszeríteni, amit meg elmondanak nekünk, annak a fele sem igaz.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Sokáig én is azt hittem, hogy tényleg azok. Mostanában egyre inkább kezdek rádöbbenni, hogy nem. Egyszerű, lasszóval befogott hülyék nem lennének képesek egy ilyen sátáni tervet kidolgozni, lépésről-lépésre haladni a "megvalósítás útján". Félelmetesen magabiztos gesztusokkal, cinikus, lesajnáló mosollyal az arcukon, mit sem törődve a külső és belső véleményekkel... Ész kell ehhez, sok-sok ész. És semmi szívbajosság!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Szellemes megfogalmazású a cikk, de azért meghallgathatná a péntek reggeli sajtótájékoztatókat, mert nagy vonalakban ott is előre meg vannak írva a várható történések.
karma1
Zsebesi megint jo volt... Csak a lovak szaladnak egyre gyorsabban, a vezir viszont nem ert a szeker megallitasahoz - se...:o((
nyanya001
Nyikhaj fosztogatók kezében az ország !
Toby
@nyanya001: Fogalmazzunk csak egyszerűen: - szarházi, törvényekkel körbebástyázott, saját lábon álló tetves bűnözők kezében az ország, amely olyan lett, mint az a látványpékség, ahol az üvegportál mögött gagyi, műanyag, ehetetlen péksütik csábítanak !
karma1
@verőce21: Azert ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy az orszagot ez a mestersegesen felduzzasztott letszamu csurhe HETROL - HETRE igazgatja??? Es neked ennyi eleg???
eugen4402
Sokáig én is azt hittem, hogy tényleg azok. Mostanában egyre inkább kezdek rádöbbenni, hogy nem. Egyszerű, lasszóval befogott hülyék nem lennének képesek egy ilyen sátáni tervet kidolgozni, lépésről-lépésre haladni a "megvalósítás útján". Félelmetesen magabiztos gesztusokkal, cinikus, lesajnáló mosollyal az arcukon, mit sem törődve a külső és belső véleményekkel... Ész kell ehhez, sok-sok ész. És semmi szívbajosság!
Toby
@eugen4402: No meg egy jó adag hallatlan pofátlanság ! A pofabőrükből nem is lehetne nyerget készíttetni !
eugen4402
@Toby: Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán bőrből van az a burkolat. Ismert dermatológusok tétován vonogatják a vállukat, határozottan tagadják, hogy bőr lenne. Egyelőre csak találgatják, hogy a nevezett felhám kevlarból és valamilyen wolfram-titán ötvözetből álló, eddig ismeretlen összetételű rendkívül kopás- és hőálló anyagból készült. A NASA laboratóriumában sem tudtak egyértelműen állást foglalni.
Lepényleső
Nem,okos emberek kezében a hülyék gyülekezete. Példa,a"kétharmad"másodszori"győzelme".
Mangu
Érdekes megközelítés e cikk, de szerintem nem az a hülye, aki másokat hülyeként kezel, hanem azok, akik hagyják (lásd Eugen4402). Bár, ha úgy értelmezem, hogy kiktől kapták vezetőink a (delegált) hatalmat, felhatalmazást, hogy kényükre-kedvükre tehessenek bármit, akkor tényleg hülyék (elkötelezett, közömbös, megosztott választó polgárok) kezében van ez az ország (de legyünk büszkék, nem vagyunk egyedül).
bakegya
Minősítik ezek az orbánteknőst kiszolgálók saját magukat-belügyesen bűnbandában elkövetett lopássorozatok tettestársai!-orbánparancsra minden bedől-csakkk a kacsalábon forgó kastélyaik FALAI NEM.
Ez az orbánpereputty már a lopottholmival a markában is jó ízüen a pofájába szelfizik minden magyarnak 25 éve.Attól kezdve ,mióta a vicctorkájuk a sirgödrök tetejére lépett és elkurjantotta a rézbőrüek HAMLETJA NEVÉBEN ...A...G...hazugságot,mert hogy az is hazugságbeszéd volt, az és sok minden mást is, mára már ÖNIGAZOLTA.
MA MÁR FEGYVERKEZIK-már mikor szóltam...
human
Emlékszem mikor Orbán maga jelentette ki, hogy kísérletező kormányzást folytat. Ez jól látszik az egész politikáján.
JAJMÁR
Egyértelműen belőlünk, a magyar népből csinálnak h@lyét! Birkanép vagyunk, hiszen hagyjuk!
(Az más kérdés, hogy miféle jellemű ember képes ilyesmire, hogy miféle belső tartalommal bírnak ők, akik ezt teszik a saját népükkel...? Nyomdafestéket nem tűr)
JAJMÁR
Csak sajnos, ők nagyon is céltudatosan és körmönfontan teszik ezt. Egyik rossz döntés elfogadása segít elfogadni a még rosszabbat, így srófolva lejjebb és lejjebb! Mi pedig rendre feltesszük a kérdést: van még lejjebb is?
Van, de felfelé kellene nézni szerintem.
Yoda69
A hulyek azok akik ezeknek a geciknek bedolnek es hatalomba juttatjak oket. Nelkuluk orbanek sehol nem lennenek.
orbanekra sok mindent lehte mondani, csak azt nem hogy hulyek. Ok csak kihasznaljak a helyzetet ami az olukbe esett.
bra048
@JAJMÁR: Ezzel az a gond, hogy felfelé csak a Jóisten van. Ő meg engedelmesen tűri ezt az alávalóságot.
JAJMÁR
@bra048: Ne fogd ezt a Jóistenre! Nem ő, hanem mi választjuk a vezetőinket, és mi hagyjuk ezt tenni velünk, mi választjuk az utat. Az ember pedig arra megy, amerre néz.
micfild
@eugen4402: Egyetértek.. nem ők hülyék..DE a zembereket.. a hiveiket annak nézik... jogosan mert tényleg azok.
eugen4402
@micfild: ...És erre nem is lehetünk olyan átkozottul büszkék!
bra048
@JAJMÁR: Tegnapi 12.40-re. Lehet, hogy igazad van, de a Jóisten sajnos eltűri, hogy a "magyar birka" a felcsúti irányt válassza. A progresszív Jóisten csak nem akarja megteremteni a gondolkodó magyar embert! (Érdekes, hogy az ukrán nép keletebbre van a magyartól, mégsem tűrték sokáig Janukovics országlását. Azt kell mondanom, hogy az
ukránok jobban felismerték a történelmi szükségszerűséget.)
JAJMÁR
@bra048: 07:08 Nem teremtődik meg a gondolkodó magyar ember, amíg rá nem ébred, hogy ő maga a sorsa irányítója! Senki, még az Isten se menti meg, ha ő maga nem veszi ehhez a fáradságot!
bra048
@JAJMÁR: A tegnapi 19.19-re. Ez a "ráébredés" tényleg hiányzik. Sajnos azonban - nem ösztönösen - csak az ébredhet rá a valóságra, akinek valamilyen hit is "kapiskál" a szívében. Ezt a hitet irtja ki az emberi szívből a jelenlegi hatalom, s a cél az, hogy ne lázadjunk, mert ők valósítják meg a lehetséges legjobb rendet. Ezt természetesen teljesen hamisan állítja a hatalom, mert a világon annyi út van, ahány ember és minden embernek
joga van a saját út megkeresésére. Abban a pillanatban, amikor ezt egy hatalom elfogadja
belenyugszik a véges természetébe és ezzel megírja a saját történetét. A Fidesz nem ír
történelmet, hanem azt folyamatosan és visszamenőleg is hamisítja. Ezzel akadályozza
a primitív embert, hogy más irányban merje elképzelni a saját és az ország jövőjét. Akkor,amikor a KDNP nevű- nevében vallásos szervezet- csatlakozott ehhez az eget verően hibás elképzeléshez kiírta magát a hit világából, s hamis útra lépett !
eszegfu
@bra048: 7:08 Nem vagyok hivő ember...de azért: segits magadon az Isten is megsegit!
Nem "kenhetek" mindig mindent másra...szerintem.
bra048
@eszegfu: A hitet én úgy képzelem, hogy az nem önmagában az Istenben való hit, hanem ráébredés az emberi lét lehetőségeire. Akinél ez hiányzik, az lehet, hogy embernek született, de szerintem képtelen az emberi létből eredő felelősségének megértésére. Ebben az értelemben igaz, hogy nem kenhetünk mindig mindent a "fönt lakók" ?-ra, akik lehet, hogy nem is léteznek !
eszegfu
@bra048: Igy már világosabb számomra is, mire gondoltál!
Január
Ugye emlékszünk még rá? :

Láss, láss, ne csak nézz, ne csak nézz! Láss, ne csak nézz!
Azt mondom: láss, mert sorsod csak így érted.
Lásd, mit meg kell látnod, másképp kell már élned!

2. Gondolkozz, gondolkozz, gondolkozz, értsd végre meg!
Láss, láss a szép szavakon át!
Igen, láss át a csábító mosolyokon!

3. Lásd, hogy csak bemázolt deszka az imádott bálvány.
Azt mondom: láss, mert sorsod csak így érted.
Lásd, mit meg kell látnod, másképp kell már élned!
Sose feledd, sose feledd, sose feledd, sose feledd!
coni
@eugen4402: Nagyon egyetértek veled. Aki lehülyézi a Fideszt az velük van:
nepszava.hu/cikk/1083352-a-nyomok-eltuntetesere-keszul-orban
eugen4402
@coni: Azt a jó mindenségit...! Köszi a linket, mostanában eléggé méltatlanul, elhanyagolom a Népszavát, ezért ez a cikk most egy kicsit mellbevágott...
Nem a végkövetkeztetés (az előrehozott választás), mert az várható volt, hanem a lebonyolításhoz szükséges konkrét lépések megtétele.
evacica
@eugen4402: Meg pofátlanság gátlástalanság, s egy hülye birka nép!
eugen4402
@evacica: Bizony, ezek a tulajdonságok a kormány politikájának "elengedhetetlen feltételei". Ahhoz is nyitott szemű-, és -eszű szakemberek kellettek, hogy ezek meglétét felismerjék, és elkezdjék a megvalósítását...
nemjoezigy
@eugen4402: Először azt írtam volna, hogy a gepnarancs.hu/2016/01/hulyek-kezeben-az-orszag/ jó.
De aztán olvastam a Te január 23., 08:58-kori beírásodat és azt mondom, hogy Te vagy közelebb az igazsághoz.
Igen ezt a sok Nép és ország ellenes tettet nem hülyék, debilek követik el, hanem rosszindulatú másokat eltaposó embernek nem nevezhető férgek.
Sorra rakhatnám be ide a linkeket, hogy akár a múlt héten milyen a "dolgozó kisemberek" (elnevezés tőlük) ellenes rendelkezéseket hoztak, amik persze az ő zsebeiket tömi, vagy csak az ellehetetlenülésüket fokozza!

Tehát, gonosz, élősködő, mocsok -embernek nem nevezhető- akármiknek a kezében van az országunk irányítása!
eugen4402
@nemjoezigy: Így válik érthetővé, hogy az előző kormányoknak jó volt az Alkotmány, de egy merőben "más értékrendet" képviselő politikai-gazdasági szekta számára újra kellett fogalmazni a játékszabályokat. Jogi- és erkölcsi tiltások hátrébb kerültek, a beavatottak számára maximális hasznot biztosító kapuk pedig sorra nyíltak azok előtt, akik tudták a jelszót...
JAJMÁR
@bra048: 08:48 Igen, így már én is értem mire gondolsz.
Igaz, sokféle hit van, de minden hit alapja a bizalom. Ha a vallástól el is vonatkoztatunk, még akkor is, csak abban lehet hinni, amiben vagy akiben bízik az ember, és ez a bizalom adja a biztonságot a túléléshez.

Ahol nincs bizalom, aki nem bízik senkiben és semmiben, elveszett ember!
Mondják sokan, hogy ők bíznak saját magukban .. persze, de ez úgy épült fel, hogy voltak körülöttük hiteles emberek, biztonságos légkör! és még így is, ha sorozatos kudarc éri, ez a bizalom úgy dől romba, mint egy homokvár!

Manapság súlyos teher a létbizonytalanság, a mindenfelől fenyegető hír! Akik ezektől félnek, számukra megnyugvás, ha valaki azt mondja, "majd én megoldom, én megvédelek"! Ellenségkép pedig van bőven, minden réteg megtalálja a magáét! Örömmel bízzák rá a súlyos gondokat másokra, a hatalomra, mert ezzel úgy gondolják, leteszik magukról a felelősséget is.
Nem véletlen ez, jó taktika!
Addig fog működni, amíg nem jön egy másik erő, amelyik erősebben tud biztonságot és bizalmat ébreszteni az emberekben. Nem a jelenlegiről kellene bizonygatni, hogy hamis, - mert még a hamis is jobb, mint a semmi - hanem erősnek, v. erősebbnek kellene lenni.

A vallásról, és Istenről - csak szólok, én vallásos vagyok - de a vallást ki- és felhasználókat nem tartom Istenhívőknek. Mindig, minden korban - és ma is, mások is - Isten nevében tesznek iszonyú dolgokat!
De mindig, minden helyzetben az egyénnek, az egy embernek, van választása, mert a választás szabadságát az Isten az embernek adta. Nem fog helyette dönteni. De a vallásos ember tudja, hogy mindenki megítéltetik az utolsó napon egyenként, és minden a helyére kerül.
Csalódni csak az emberben lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.