A megnőtt terrorkockázat, terrorfenyegetés miatt további, a mindennapok biztonságát erősítő intézkedésekre van szükség - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője szombaton egy budapesti konferencián.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Rogán: a terrorizmus egy új, "barbár" formájával kell szembe nézni"

Az örökös fideszes terrorfenyegetőzéssel.
bakegya
Orbánteknős toporzékol,teli gatyával,roggyanttóni hamar -hamar pelenkáz!!!
Tüntessetek fidessnyikkhajok!-csipi a vörösseggetek a saját szaharátok?
Toby
Tuggyuk, tró-gán, tuggyuk, már 6. éve tapasztajjuk, hogy feküdt volna agyon a Riska tehén !
nevemnick
Eszméletlen ez a terrorista sulykolás. Nap mint nap csak ez folyik a vízcsapból, háttérbe szorítva minden egyes olyan hírt, eseményt ami az ország népének sorsát befolyásolja, mivel a terrortámadások veszélye a migránsválság előtt is létezett. A hataloméhség már olyan méreteket ölt a fidesz legfelső vezetésében, amely káros (lehet) az egészségükre.Kérdezzék csak meg az orvosukat vagy a gyógyszerészüket
dr. prédikátor
arrogáns tonyó!!! ti vagytok a barbár terroristák!Minden nap mocskosabbak lesztek, a legnagyobb fenyegetést ti jelentitek!!!
papa.49
Komoly igazi ,,,szakértő,, vagy inkább szagértő csapat mondta mindezt a tonyóról tudjuk síkhülye, ez nem újság, a karatematyinak a bolha csípi a valagát, azért beszél, az oktondi bukott hőrről már nem is szólva, még jó hogy nem azt küldi üzenetben menjünk át egy másik országba))))))))Egyébként meg itt csak a hazugovics áskálódik a háttérben nagyon kéne az a kurva felhatalmazás, hogy azt tehessék amit ,,úri kedvük,, tart!!!A népszavazás már nekik is necces tudják ezt pontosan, viszont fenyegetőzni lehet vele...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.