A kreatív iskoláról írt hosszabb cikket Kunhalmi Ágnes a héten, erre egy Facebook-követője a kommentjében azzal szembesítette, hogy nincs meg a nyelvvizsgája, mire az MSZP-s képviselő nyilvánosan jelezte, hogy már megvan.

Az Index megkereste Kunhalmit, aki elmondta, hogy tavaly év végén vizsgázott angolból, és sikerült a középfokú írásbeli vizsga, a szóbeli már korábban meglett. Tavaly nyáron az erősen kormánypárti Napi Gazdaság (a Magyar Idők elődje) feszegette a nyelvvizsga, így a diploma hiányát.

A szocialista politikust korábban párton belül is kritizálták, amiért diploma nélkül beszél az oktatás helyzetéről. Most viszont hamarosan átveheti a politológusi (ELTE-ÁJK), illetve a kommunikáció szakos (SZTE) diplomáját.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@RonaGyuri: Nem mintha Kósa valamiféle nyelvtudással büszkélkedhetne, persze a fityiszben kötelező nyelvcsapásokon kívűl. Egyebekben buta az a manus, mint a tök!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Akkor már a jobboldal leakadhat, az Ágnesről...
silber13
@RonaGyuri: De hát a cívisek Lalájának különösebben nincs is szüksége nyelvvizsgára. Itt a városban minden illetékes és illetéktelen megérti a neves Füst Milán szagértő egyezményes jelét: a 20 % - ot. Onnantól kezdve már testületileg és egyénileg is tudják, mi a dörgés!:-)))
Dr. Felipe
Akkor már csak tállai pacalfej zsírdisznónak kell megszerezni mert kurva drága ám a tolmács elvtársak ilyen "nehéz" időkben mint a 2016 os. Mikor "nyomás alatt állunk".
justhpeter
Ágnes kiénekelte a sajtos a fideSS szájából.
silber13
@Papuska1: Hülye szöveg! Megvan a nyelvvizsgája, megkapja a diplomát! Ez a "leéretségizhet" ritka blődség részedről!
Papuska1
@silber13: Elnézést, de nem én mondtam, Ő mondta! Én csak idéztem a közoktatási koncepciója alapján! Én ma is azt vallom, hogy Magyarországon elsősorban magyarul kéne minél többet tudni, és a munkáltató döntse el, ha a munkához nyelvtudás szükséges, valamint szerintem nem paoír, hanem nyelvtudás kellene, de a Nagyasszonynak más a véleménye. Én csak erre reagáltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.