Tegnap futott végig a hazai médián Bochkor Gábor okfejtése a párkapcsolatban elhízott nők kapcsán, Várkonyi Andrea pedig Facebook oldalán írt posztjában védi a rádióst. (Bár kihangsúlyozza, hogy nem védi.)A Tények műsorvezetője szerint a kifogásolt kijelentés egyáltalán nem úgy hangzott el, ráadásul a kontextusból kiragadva kapott ennyire félreérthető színezetet. Mint írja, Bochkor csak arra utalt, hogy aki nem figyel oda magára egy párkapcsolatban, az nem tiszteli a másikat, és nem a NŐKRŐL és nem a KÖVÉRSÉGRŐL beszélt. Pár sorral lejjebb azért nem vitatja, hogy a beszélgetés felvezetéseként elhangzottak sarkosított mondatok, de hát valamivel ugye fel kell hívni a figyelmet.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Andika ne fényezd a bájgúnárodat, ha marhaságokat beszélt vigye el ő a balhét!
coni
Kár Várkonyiért, orvosnőnek jobb lenne mint celebnek, de bochkorosítva lett.
colibri
Sokszor beszél hülyeéget, nem ez volt az első. Andrea hiába áll ki mellette, orvos létére tudnia kell, hogy nem minden úgy igaz, ahogy Bochkor előadta. Szerintem, sokat veszített abból a népszerűségéből, ahol pillanatnyilag állt. (Mert, hol van már a régmúlt dicsősége? Nem véletlenül volt munka nélkül hosszú ideig.)
Macskaszem
Ezek szerint ők megérdemlik egymást, bár a Bocskor munkanélkülisége idején kis híján széjjel mentek, pedig nem voltak elhízva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.