Ha a köznevelési kerekasztal munkájának végén azt állapítják meg, hogy módosítani kell a köznevelési törvényen, akkor "abban is állunk rendelkezésre" – mondta az ember erőforrások minisztere csütörtökön Budapesten, egy más témában tartott sajtótájékoztatón.

Balog Zoltán – arra a kérdésre válaszolva, hogy a kedden alakult civil közoktatási platform javaslatait figyelembe veszik-e – kifejtette, ha egy civil szakmai fórum komoly szakmai munkát akar végezni, és ennek eredményei vannak, akkor azt mindenképp szeretnék "becsatornázni" a köznevelési kerekasztalba. Hozzátette, mindazokkal szívesen tárgyalnak, akiket a diákokért érzett felelősségérzet vezet, de egy több száz tagú kerekasztal nyilván nem fog tudni működni.

Egyrészt az a kérés a kerekasztalhoz, hogy ne kapkodjon, másrészt, hogy azonnal változtasson – mondta a miniszter –, mindeközben azonban kevés szó esik a gyerekekről, akiknek a jövőjéről van szó.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
talán előbb kellett volna a gyermekekre gondolni! =))
DR Eric CARTMEN
Vidd fel megint őket a Hiltonba füstölt lazacot enni...osztjónapot !
silber13
" Ha a köznevelési kerekasztal munkájának végén azt állapítják meg, hogy módosítani kell a köznevelési törvényen, akkor "abban is állunk rendelkezésre" – mondta az ember erőforrások minisztere " Állsz te egy fenét, te vándorköszörűs, úgy ugrálsz, ahogy a gazdád akarja!
Dr. Felipe
Pléh-bános elvtárs. Egyenlőre azzal is megelégszünk ha a biciklit visszatolják a helyére, vagyis visszaállítják a 2010 es állapotokat, mert ez a KLIK úgy szar ahogy van elvtársak. Ezt már kár lakkozni elvtársak mert ebből már sosem lesz táncoló fekete lakkcipő.
Ez egy beteg elme torz szüleménye csupán, se több, se kevesebb elvtársak.
Mobil123
Ajajj ! szegény gyerekek ( nagy bajban lesznek szegények ha ez csúszómászó aggódik értük)
justhpeter
A civil fórum munkáját ti nem fogjátok sehova sem "beépíteni", hanem csak végrehajtani. Oszt Jónapot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.