Alig pár órával az után, hogy karácsonyt megelőzően, éppen a Ridikül adások felvétele közben megkapta a felmondólevelét, az MTVA vezetősége úgy döntött, mégsem akar megválni legjobb műsorvezetőjétől – írja a Blikk.

Alig pár órával később Gabinak felajánlották, hogy semmissé teszik a felmondását. Egyszerűen fogalmazva, az MTVA vissza akarta csinálna azt a hibát, amit elkövetett. Valószínűleg akkor tudatosult bennük, hogy rossz ötlet volt Jakupcseket meneszteni, de legalábbis nagyon rossz módszert választottak a kirúgására. Jakupcsek ultimátumot kapott: vagy azonnal elfogadja, hogy semmissé nyilvánítják a kirúgását vagy mehet, amerre akar

- mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes. 

Kirúgása után két órával vissza akarta venni a köztévé Jakupcseket

Állítólag a méltatlan szituációt követően Jakupcsek Gabriella szeretett volna magyarázatot kapni a történtekre, de a lehetőséget sem kapta meg arra, hogy valakinek feltegye a kérdést, így pedig nyilván nem akart visszamenni.

Ezt követően Novodomszky Évát kérték fel a Ridikül vezetésére.

Egészen három héten keresztül úgy volt, hogy Éva veszi át Jakupcsek helyét – mondta a bennfentes. – Való igaz, hogy már a szerződése is alá volt írva, de a műsorvezető annyira kellemetlennek érezte a szituációt, hogy végül sikerült kitáncolnia a feladat elől. Így esett aztán a választás Dióssy Klárára.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@wagabund: Az a bizonyos mondat még előző nap, és így hangzik: holnap már nem kell bejönnie. :) Sőt :(

De ez azért rohadt nagy szemétség, így kirúgni valakit, aztán visszaszívni. Kinek a pap, kinek papsajt, nekem Jakupcsek nem a kedvencem, de így nem lehet játszani egy ember sorsával!
Eriksson
Ha ez így volt, akkor miről szól a történet már két hónap óta? Ez is olyan nyakatekert költemény mint a Gesztesi odüsszeia.
csa-csa
@nemkati: "..így nem lehet játszani egy ember sorsával! "
dehogynem!!! képzeljük mit csinálhatnak egy kisemberrel!
KisGenyo
Hú megin a nézők szívják meg. Pedig Évának sokkal jobbak a virgácsai, mint Gabinak. Viszont a Klárára Gabi ver rá ilyen téren. Így a lehető legrosszabb jutott a nézőknek... ;-)
preparátor
Egyszerű a dolog! Humanitárius az ügy! Nem volt akadálymentes lejáró!
Fradigege
Nem csípem Jakupcseket, mert ilyen primadonna és ripacs, de mennyire pitiáner ez a 80 milliárdos tákolmány(mtva). Jakupcsek helyében minimum ötszörös gázsit kértem volna és teljhatalmat. A seggemet fényesre nyalattam volna velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.