A Magyar Idők arról ír, hogy a Magyar Újságírók Országos Szövetségének etikai bizottságához fordult egy tag a 24.hu Orbán Ráhelről készített videója miatt. Az ügyben a 24.hu főszerkesztője már bocsánatot kért és a videót is eltávolították, azonban van, aki szerint az ügynek itt már nincs vége.

Katz Dávid többször megalázta a miniszterelnök lányát és Csonka András színművészt. Sértő megjegyzéseket és kérdéseket tett fel nekik, konkrét bizonyítékok és tények nélkül

- olvasható a beadványban.

A benyújtó állásfoglalást kér hogy milyen mélységig lehet turkálni egy közszereplő családtagjának illetve egy színész magánéletében? A beadvány felteszi a kérdést, hogy Katz kolléga viselkedése etikai szempontból elfogadható-e?

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Remélem a 888. "Tóbiás ügye" meg a Bencsik "Gallóné családjának" a rágalmazása is oda fog kerülni, a írósági tárgyaláson kívül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Hellcat: Ezeknek az etika olyan magas, mint kacsának a farzseb !
nyanya001
@kkalman: Sajnos, ahogy az ábra mutatja, még egy jó ideig fog állni a lábunkon
ez a megélhetési celeb.
vadnarancs
Ez az a kislány, aki 2 év munkával fizette a svájci 15 milkás sulit? Életművész, akár az apja!
evacica
De kényesek lettünk egyszerre! Mikor Gyurcsány feleségére tettek gusztustalan megjegyzést, a kertésszel, vagy a Tóbiás feleségére és lányára akkor nem voltak ilyen kényesek!
bakegya
Keverhet annyi etikai nokedlit amennyit akar,akinek esze van és magyar annak ezt már nem nyomja le a torkán a fényetető nagyasszony-leszarom azt aki egy ilyen kicsi és szegény országban már ennyit lopott,mert hogy becsületes munkával ekkora vagyont felhalmozni senki sem volt még képes mint a miniszterelnök lánya és veje.
Grafix69
Remélem az etikai bizottságban az elnök Mészáros Mangalica Lőrincz barát az alelnök Lézer Annyit is ér János meg ,hogy teljesen etikus legyen meg keresztény értékeket is képviseljen a jegyző meg Haragos Petike lesz aki meg lóháton kihirdeti a nem elfogult eredményt Semilyen Zsót és gondolom élő egyenesben ,kisebb vágásokkal meg közvetíti a TV2 Vajna Bandival az élen a nemzet aranyhorcsöge.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél