Több, turizmusban dolgozó forrás szerint a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel lehet a legnagyobb esélyes arra, hogy a felszámolás alatt álló egerszalóki Saliris Hotel új tulajdonosa legyen.

A 24.hu értesülései szerint a szálloda alkalmazottai kész tényként kezelik, hogy a tanári pályát is próbálgató Orbán Ráhel lesz az új tulajdonos. A lap arról ír, hogy sokáig Mészáros Lőrincet, Felcsút polgármesterét tartották a legnagyobb esélyesnek, ám úgy tűnik, ő nem érdekelt az egerszalóki szálló megvásárlásában.

A négycsillagos, 200 szobás szállodát, a hozzá tartozó gyógyfürdőt és strandot 9 milliárd forint plusz áfa irányárral hirdették meg, a minimálár – amelyen még ajánlatot lehetett volna tenni – ennek hetven százaléka, azaz 6,3 milliárd forint volt. Érvényes ajánlat azonban nem érkezett.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egy újabb láb a százlábú Récsölkének.
Lassan már a Tisza cipőgyár csak neki fog gyártani, annyi cipőre lesz szüksége. Mert mezitláb még felfázna ebben a lucskos hideg időben.
Gondolom, a család segítségével dobta össze azt a kis pénzt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@namihami: A százlábú egy elég undorító kis féreg,nem gondolod?
Január
Gyakorlat szerzésre nem is rossz egy saját hotel, már csak azért sem, hogy ne az iskolapadból kikerülten legyen máshol "vezető", mert valakinek a valakije, hanem amikor már a rátermettségét is megmutatta akkor tegyék az országot is érintő pozícióba.
evacica
@Pestilence: Családi vonás, apuka is ért mindenhez oktatás egészségügy,építészet, irodalom, gazdaság meg is látszik az országon, hogy egy zseni a miniszterelnök, de leginkább nép butításhoz másokm lejáratásához és lenyúláshoz ért igazán.
teuton
@Pestilence: Az egesz rokonsag es ismerösök polihisztorok... A nagypapatol a ferjen at Lörinc ba-ig... Müvezetö, aki a köbanyakhoz ert, jogasz aki a falopashoz ert, gezszerelö aki vagohidat üzemeltet es mellesleg mezögazdasz...
Jozefina
Lesz belőle még turisztikai államtitkár is. Nem véletlen a csűrés csavarás mostanában e téma körül!!!
kata53
Miért is nem lepődöm én meg ezen???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.