Újabb ÖRO-n belüli botrányról számolt be az Index. A lap azt írja, hogy az önkormányzat két tagja mindenfajta meghatalmazás, vagy döntés nélkül tíz milliót utaltatott ki magának, kártérítés címén.

Bence Gáborné volt gazdasági vezető 5 millió 900 ezer forinttal lett gazdagabb, Diós Krisztinának pedig 3 millió 700 ezer forintot utaltak át.

Az Index cikke szerint a két nőt Balog János az ÖRO elnöke, Tényi István és Vajda László ÖRO képviselő is feljelentette. A két érintett személy azóta már felmondott és az ügy jelenleg ott tart, hogy Balog elnök már azzal is elégedett lenne, ha az összeg felét visszafizetnék a nők.

Az ÖRO háza taján jelenleg az Emmi, a NAV és az EU is vzsgálódik.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt a füstölt bandát fel kell oszlatni , oszt. dutyiba velük, élen a flórival...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Desischado: Szerintem nem fogod látni :( Majd 150 évre titkosítják...akkor meg már mindegy nekik :)
Nil
A fidesz csalásait és lenyúlásait miért nem vizsgálják? Lehet hogy az egész kormánynak börtönbe kellene mennie ha megtennék?
nezelodo
Azért dolgozik a dakota igazságérzet, Botka örökölt lakásai már vizsgálat tárgya a szegedi állampárti dakoták feljelentése miatt. Ajánlani tudnám a hatvanpusztai kastélyegyüttest, egy párizsi lakást egy felcsúti , meg egy cinegei hajlékot, meg egyéb ingatlanok földbirtokok, meg a strómanok hadának vizsgálatát annak a Nógrádi nevű nyaloncnak.
kukac50
Orbán Viktor meg a társ tettes! Segíti eltusolni a csalást! Farkas Flórián egyszer már kegyelembe részesült nagy értékű csalás miatt,ez többször nem ismétlődhet meg.
Aki Farkas Flóriánt védi az is bűnt követ el!
Borsodi
Ezek talpig becsületes tolvaj banda,egymást védik fedezik bármennyit is lopnak meg ússzák de ha te leszedsz egy csokor hóvirágot három év börtönt is kapatsz ,mivel védett virág 10000ft szállja.Ezek nem a hóvirágot szedik,mennyit kell ülniük? Miniszterünk nem lemondatja hanem támogatja,ha meg lemond valaki jobb helyre több pénzért mehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.