Mivel még nem készült el a végleges javaslat, technikailag nem vétózhatott a miniszterelnök a menekültek újraelosztásának és cseréjének programja, valamint a török igények kapcsán, ráadásul nem egyedül volt elégedetlen, mint azt a kormányszóvivő állította – írja a HVG.hu.

Kovács Zoltán kormányszóvivő Twitter-oldalán jelent meg hétfőn egy bejegyzés, miszerint Orbán Viktor miniszterelnök megvétózta az EU–Törökország-csúcs többségi megállapodását a menekültek új típusú kvótarendszerben történő elosztásáról, illetve a menekültek cseréjéről. Az EU és Törökország a soron következő napokban tovább dolgozik a részletek kidolgozásán, hogy összeállhasson egy végleges javaslat.

Ez azonban azt is jelenti, hogy Orbán Viktornak egyelőre nem volt mit megvétóznia, technikailag nem volt erre lehetősége a végleges, kidolgozott javaslat hiányában – írja a 444, valamint a Kettős Mérce, utóbbi szerint az MTI tájékoztatása téves volt.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Majd arrol irjanak egy cikket, amikor orban NEM hazudik...

Na, az lesz az igazi szenzacio!...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@DND: Ezt mondta KOVACS! Es öt ideztek a külföldi lapok... De hat nem ez az egyetlen baromsag amit Kovacs mond, naponta jönnek ezek többször... Ami viszont erdekes, hogy Kovacs külföldön mindig menekültekröl (Asylant, Refugees, Flüchtlinge) beszel, MO-on meg mingransokrol. Holott az valami egeszen mas, csakhogy a birkaknak egy felelmkeltö idegen szo...
Desischado
@nusika: Jobban hiszek a Kancellár asszonynak! De persze milyen jól hangzik, hogy a csuti parazita "megvéd" bennünket a gonosz migránsoktól. Azt sem hiszem el ennek a féregnek amikor kérdez! Lesz@rják őt magasról kint, és sajnos, miatta minket is!
Borsodi
Orbánnak ez is egy hírverés volt Megvédi országunkat duma mégis alá írta hogy befogadjuk őket,Ha az első percben a jobbikra hallgat még azt sem engedjük meg,hogy belépjenek az országunkba most nem itt tartunk.Ki akarta a halálbüntetést vissza állitani a jobbik,Orbán látszólag támogatta aztán semmi nem lett belőle. Mindig ez van,lgérgetés nép ámitás.Sokan elhiszik mert a kamu tévékben látják,de a fiatalok felnőnek és nem hülyék,az internetről tájékozódnak.Ezért lett volna nett adó,műsorok , szólás szabadság korlátozása,már a politikusoknak kellemetlen kérdést nem lehet feltenni igaz ezt még meg kell szavazniuk maguknak.A maguk érdekében mindent megtesznek büntetlenül.mert kéz kezet moss alapon. Nem is tudom ,hogy a Fidesz az párt vagy egy szekta ?
kukac50
Kár Neki hazudni egy nap és már ki is derült,hogy hazudott.
Magát járatja le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.