Mivel még nem készült el a végleges javaslat, technikailag nem vétózhatott a miniszterelnök a menekültek újraelosztásának és cseréjének programja, valamint a török igények kapcsán, ráadásul nem egyedül volt elégedetlen, mint azt a kormányszóvivő állította – írja a HVG.hu.

Kovács Zoltán kormányszóvivő Twitter-oldalán jelent meg hétfőn egy bejegyzés, miszerint Orbán Viktor miniszterelnök megvétózta az EU–Törökország-csúcs többségi megállapodását a menekültek új típusú kvótarendszerben történő elosztásáról, illetve a menekültek cseréjéről. Az EU és Törökország a soron következő napokban tovább dolgozik a részletek kidolgozásán, hogy összeállhasson egy végleges javaslat.

Ez azonban azt is jelenti, hogy Orbán Viktornak egyelőre nem volt mit megvétóznia, technikailag nem volt erre lehetősége a végleges, kidolgozott javaslat hiányában – írja a 444, valamint a Kettős Mérce, utóbbi szerint az MTI tájékoztatása téves volt.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Majd arrol irjanak egy cikket, amikor orban NEM hazudik...

Na, az lesz az igazi szenzacio!...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Majd arrol irjanak egy cikket, amikor orban NEM hazudik...

Na, az lesz az igazi szenzacio!...:o))))
nezelodo
Füllenteni a gyerekek szoktak, meg azok akik nem vonhatók felelősségre állapotuk miatt a cselekedeteikért. Akkor most füllentett, vagy hazudott?
Csizmás Kond
Az lesz majd a szenzáció ha minden twittwresfészbukos szart nem fognak hírnek titulálni.
qrfly
ebben a LÉNYEG !! : ebből ARCVESZTÉS nélkül nem lehet kijönni !!!

eu.megoldás : AZ EU-S PÉNZEK AZONNALI FELFÜGGESZTÉSE... / és akkor a hátországát jelentő gazdasági érdekcsoport SAJÁTKEZÜLEG fogja.../
magyarbakancs
Hatalomvágy az nagy mindent elkövetnek,hogy ők legyenek a megmentő kormány.
Talán a származása révén alapból hazug nem Orbán?
Hellcat
Ennyire nézi hülyének a fidesz továbbra is a szavazóit.
Mangu
Orbán olyan, amilyen. Ezt mindenki tudja, de nem kell mindenért őt hibáztatni - hibáztassátok azokat, kik hatalomra juttatták.
Egy kis reklám a migránsokért: www.youtube.com/watch?v=UkJwXuBXgBI&feature=youtu.be
Hari
@Hellcat: nemcsak a szavazóit, az egész országot !
Hari
@qrfly: arcvesztés ? Az már régen megtörtént !
Hellcat
@Hari: Hát engem hiába néz hülyének! :)
DND
Zoltan Kovacs ‎@zoltanspox
PM #Orban has vetoed EU-Turkey plan to relocate asylum seekers directly from Turkey
8:44 PM - 7 Mar 2016

ebben a hirben ugyan mi a kamu ??
en azokat rugdosnam meg, akik ezeket a hireket kiforgatjat a sajat izlesuknek megfeleloen
dr. prédikátor
Mi az hogy füllentett??!!! HAZUDIK a viktor szopkin!!! Reggel délben meg este , még álmában is !!!
Mobil123
Füllentett??? HAZUDOTT ! Reggel , éjjel , ja meg délben .
DND
@silber13: lehet abban hazudott, de en most erre a cikkre irtam a hozzaszolasomat.
sok hirt teljesen elferditenek, irjak le ugy ahogy van, nem kellene atfogalmazni semmilyen iranyba se
Aki Én
@DND: De mit vétózott meg orbán, ha nem volt végleges javaslat?
Aki Én
,,Vétó? Milyen vétó?
Kormányhírek szerint Orbán megvétózta Angela Merkel német kancellár és Ahmet Davutoglu török miniszterelnök indítványát, ami a menekültválság megoldását célozta volna. Törökország azt javasolta, hogy akkor fogad vissza egy darab gazdasági bevándorlót, ha az EU befogad egy darab szíriai menekültet.
Hatalmas alku folyik két közepes nagyhatalom között: a 82 millió lakosú, a világ negyedik legnagyobb gazdaságával rendelkező Németország és a 78 millió lakosú, felemelkedő Törökország között. De nincs megállapodás, mert közbeszólt az egér.
Elhiszi ezt valaki?
A szóban forgó kérdésben jogi értelemben egyik tagállamnak sincs vétójoga, tehát az orbáni vétó már ezért is hamisság.
Magyarország népessége nyolcada a németnek és a töröknek. Magyarország gazdasági súlya harmincada a németnek, tizede a töröknek. Magyarország nemzetközi súlya - a páratlanul sikeres hazai külpolitika eredményeképpen - elhanyagolható az óriási német és török befolyás mellett.
Álmodik az egér és azt hiszi, hogy együtt dübörög az elefánttal.
Polgártársak, ne hagyjuk, hogy kormányunk belőlünk csináljon bohócot. Elég, ha saját magából csinál. A Nyugat tudja. hogy a magyar nemzet nem azonos a magyar kormánnyal.
Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom"
DND
@Aki Én: erdekes kerdes :)
ha ezt a javaslatot mindenki elfogadta volna, akkor vegleges.
te nem igy gondolod ?
mivel nem fogadta el nehany orszag, nem vegleges ;)
nezelodo
"twittwresfészbukos szart nem fognak hírnek titulálni"
Ezek hírek lesznek, meg ha az idióta Józsi felgyújt egy szalmakazlat, de ha egy felújított műemlék kastélynak "gazdája akad" a dakoták között, sz..r-h...ér, arról nincs hír, sőt le is tagadják.
Aki Én
@DND: Jogos a felvetés, de nem szóltak arról a hírek, hogy ez végleges javaslat. Ez egy egyeztetés volt. Ráadásul nem egyedüliként mondott ellent.
Kicsit inkább olyan az érzésem, mintha azt akarnák sugallni, hogy csak orbánnak köszönhető, hogy nem telepítik ránk migránsok százezreit.
Feljebb bemásoltam Bokros véleményét. Nekem tetszik.
DND
@Aki Én: miert szoltak volna arrol a hirek, ha mindenki elfogadja amit a torokok feltetelkent szabnak, akkor vegleges.
kovacs zoltan annyit irt hogy megvetozta orban a menekultek szallitasat torokorszagbol.
ez lett a media altal annyira atdolgozva hogy a vegen senki nem tud semmit.
világlátó
Hú az annyát! Pedig milyen büszkén tértem nyugovóra tegnap este. Mert azért az nem semmi ám hogy csak a miénk volt egyedül talpon, csak a mi vezérünk volt a legbátrabb, csak a mi miniszterelnökünk mutatta meg Európának hogy NEM ! Azt a kutya mindenit !
Most meg az ellenzék lerombolta az én büszkeségemet is.Ilyenek ezek ! Irigyek! Biztos megint a Gyurcsány keze betette a lábát. Hogy törne le .Az eladott gyára 900 millióját arra költi, hogy lejárassa a mi miniszterelnökünket. de mi meg a Cöf ja és a lengyel barátaink majd megvédjük.
bakegya
@nezelodo: NA LÁTOD,amit én is látok-a nagyapám testvérének a fia,pl lengyel követ,majd francia követ volt-és még ma is pontosan tudom mit várhatunk mi magyarok a lengyel fanatikusok pápistáitól-mint pl hasonlóképpen a mai magyar református agresszoraitól e haza-és a megtámogató erdélyi maffia révén-csakkk úgy lazán párfüggetlenül is,mondjuk némi alaposabb nyelvismerettel mindenképpen.
Ezt a témát,a menekültekkel csakkk panel paravánnak használja ez a TEKNŐS AKIRE ÉN A KECSKÉIMET SE BÍZNÁM,NEM HOGY EGY ORSZÁG GONDJÁT-KÍNOS JÖVŐ ELÉ NÉZHETÜNK ha ez a családi maffia marad hatalmon.
Hellcat
@Hari: Gondolom te sem kajálod be azt amit a fidesz eléd rak :)
Hari
@Aki Én: hamár egér, akkor egy kis szösszenet: az egér és az elefánt sétálnak, mikoris az egér véletlenül rálép az elefánt lábára. Megijed, azonnal bocsánatot is kér, mire az elefánt csak annyit válaszol: semmi gond egérke, történhetett volna fordítva is .
teuton
@DND: Latom, te sem tudsz olvasni! A Kovacs azt irta, Orban megvetozta a többsegi hatarozatot! Marpedig nem volt semmifele hatarozat, a tanacskozast elhalasztottak, tehat a szabadsagharcos nem vetozhatott semmit! Azonkivül ö csak MO-on a leendö atyauristen, az EU-ban nincs neki vetojoga...
bakegya
@teuton: ha esze és nem csakkk feneke lenne ennek a hegyeknélküli medencében már csakkk agonizáló naggyon naggyon kevés magyar választókorúnak,régen utilaput kötött volna ennek a nagyravágyó bunkónak a talpára.
A DISZNÓÓLBÓL A KASTÉLYBA LEHET KÖLTÖZNI,A KÖLKÖKET SAJÁT LÁBRA ÁLLÍTANI VASTAGON-de nincs még egyetlen ország sem ahol az ilyen szintű diplomáciát egy ilyen cigánykodó kezébe tennék egyszemélyben.
Lepényleső
Eltulajdonítás a csenés,és a rablás is. Valótlan állítás a füllentés,és az aljas hazugság is.
Mégis valahogy más a fekvése a fülben,mi meg csak lapítunk,mint szár a fűben.
DND
@teuton: Orban has vetoed EU-Turkey plan to relocate asylum seekers directly from Turkey
ezt vetozta meg orban
teuton
@DND: Ezt mondta KOVACS! Es öt ideztek a külföldi lapok... De hat nem ez az egyetlen baromsag amit Kovacs mond, naponta jönnek ezek többször... Ami viszont erdekes, hogy Kovacs külföldön mindig menekültekröl (Asylant, Refugees, Flüchtlinge) beszel, MO-on meg mingransokrol. Holott az valami egeszen mas, csakhogy a birkaknak egy felelmkeltö idegen szo...
Desischado
@nusika: Jobban hiszek a Kancellár asszonynak! De persze milyen jól hangzik, hogy a csuti parazita "megvéd" bennünket a gonosz migránsoktól. Azt sem hiszem el ennek a féregnek amikor kérdez! Lesz@rják őt magasról kint, és sajnos, miatta minket is!
Borsodi
Orbánnak ez is egy hírverés volt Megvédi országunkat duma mégis alá írta hogy befogadjuk őket,Ha az első percben a jobbikra hallgat még azt sem engedjük meg,hogy belépjenek az országunkba most nem itt tartunk.Ki akarta a halálbüntetést vissza állitani a jobbik,Orbán látszólag támogatta aztán semmi nem lett belőle. Mindig ez van,lgérgetés nép ámitás.Sokan elhiszik mert a kamu tévékben látják,de a fiatalok felnőnek és nem hülyék,az internetről tájékozódnak.Ezért lett volna nett adó,műsorok , szólás szabadság korlátozása,már a politikusoknak kellemetlen kérdést nem lehet feltenni igaz ezt még meg kell szavazniuk maguknak.A maguk érdekében mindent megtesznek büntetlenül.mert kéz kezet moss alapon. Nem is tudom ,hogy a Fidesz az párt vagy egy szekta ?
kukac50
Kár Neki hazudni egy nap és már ki is derült,hogy hazudott.
Magát járatja le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.