Csintalan Sándor és Vágó István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elemezte a sajtószabadság lesújtó helyzetét. 

Csintalan elmondta: totálisan meg van sértve, amiért a miniszterelnök a vele nem egyetértők kapcsán "élősködőkről" beszélt.

Nagyon nehéz erről beszélni, mert utálom az ilyenfajta történelmi párhuzamokat, de a ’30-as években kezdték el annak idején a náci Németországban azt a nyelvújító mozgalmat, ahol a politikai riválisokat az állatvilág olyan részéhez kezdték el hasonlítani, amelyik élősködik a gazdaállaton.

-mondta a HírTV korábbi műsorvezetője.

Teljesen szembefordult Orbánnal, már kokárdát sem hord miatta Csintalan Sándor

Csintalan jelezte, Orbán beszéde miatt nem tűzött kokárdát.

Addig, amíg nem lesz a magyar nemzetnek olyan miniszterelnöke, aki azt is a nemzet részének tekinti, aki egyébként nem ért vele egyet, addig én nem fogok ebben az országban kokárdát hordani.

Szavait nagy csend követte, majd Vágó István jelezte: elállt a szava, őszintén megrendült.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A kokárda nem a vezíré...ők csak megpróbálták kisajátítani.
Abban viszont igaza van, hogy egy miniszterelnök nem nevezheti élősködő féregnek azokat, akik nem értenek vele egyet. Ez is azt bizonyítja, hogy le kell lökni a "trónjáról" minél előbb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
A kokárda nem a vezíré...ők csak megpróbálták kisajátítani.
Abban viszont igaza van, hogy egy miniszterelnök nem nevezheti élősködő féregnek azokat, akik nem értenek vele egyet. Ez is azt bizonyítja, hogy le kell lökni a "trónjáról" minél előbb.
namihami
@Dr plágium: Igazad van, de...
Az a baj, hogy nemcsak megpróbálták, de tökéletesen sikerült is nekik a kokárdát a "saját tulajdonukká" tenni.
Minden megnyilvánulásuk azzal kezdődik, hogy "A kokárdát csak a NEMZETI oldal viseli" és a libsibolsik csak kihasználják az országot és népet.
Én nem csípem a Csintalant különösebben (kis renegát), de ha igaza van, azt azért respektálni kell. És ha ez azzal jár, hogy bizonyos külsőségekben egyet kell vele érteni, akkor akár jó ez, akár nem---ez van.
papa.49
@namihami: Hasonlót gondolok én is, a Csintalan már egyszer megvilágosodott, most megint de azért ettől függetlenül most IGAZA VAN...
wagabund
háát..Csintalan nem kimondott divatdiktátor... nagyon lazán adja elő. ...még a végén megtér.
volvós
@papa.49: 14:53
Pedig emlékszünk, Ö volt a jobboldali HirTv legnagyobb O.V hangja !!
Na, ja...változnak az idök !! Vagy látta elöre a jövöt ??? Ki tudja !!
Toby
Az Mszp hegedűs istvánja ! Büdösödik a vezérkos ?
papa.49
@volvós: Ez olyan mint a szélkakas, mindig a megfelelő irányba fordul, ettől én úgyan úgy szarba se nézem, mert nálam max. egy irányváltás az még érthető, de ez már körbe tekeredett a hazai politikai palettán, most lassan visszaér a kiinduló pontra, a semmi ember!!!
volvós
@papa.49: 15:18

Emlélszem, amiko egyszer véresre elkalapálták hazafelé menet...
Ugy látszik, nem eléggé ! Ami késik, nem múlik !!!
wagabund
@volvós: höhö...véletlenül a hírtévé pont ott állt a közelben, úgyhogy hitelesen megríkatták a nagyérdeműt...asszem ők hívtak segítséget...szem nem maradt szárazon.
nezelodo
Nálam akkor kerültek ki a fijjuk a "tisztességes magyar körből" (vagy a magamfajták nem akartak az afélék közé tartozni), amikor április végéig jártak tökig kokárdában élén a nemzet bikájával, és jelezték, egyedül ők számítanak magyarnak. Azóta számtalanszor bizonyították, csak szavakban, szájkaratéban magyarok.
Hofipisti
Azt nem szabad elfelejteni, hogy Csintalan rég óta a Hír-TV embere, Simicska bérlistáján szerepel. Ha a hajó irányt vált, az utasok vagy kiugranak, vagy ők is is arrafelé mozognak. Hogy melyik a tisztességesebb, erkölcsösebb, netán célravezetőbb? Majd az élet megadja a választ.
Szókrakész
Azért csak kimutatta igazi mszp-s hovatartozását.
eugen4402
Csintalan nem tegnap ébredt fel a mélykómából, nem az élősködőnek minősítés hatására tért észhez, hanem a G-nap óta egyfolytában ostorozza a Simicska-nélküli Fideszt. A Lánchíd-rádió hallgatói számára ez nem újdonság, de leginkább az tetszik, amikor sejtelmes mosollyal célozgatni kezd azokra a belső ügyekre, amikről "tudna mesélni egyet-mást..." Pont mint Pomócsi bácsi.
justhpeter
Csintalan lehet fehér vagy fekete, büdös bolsi vagy idióta Simicska hívő, de egy ország miniszterelnöke nem alázhat meg senkit, főleg nem az ország nemzeti ünnepén.
Ebben igaza van Csintalannak.
papa.49
@justhpeter: Még egy Csintalant sem...
papa.49
@volvós: Kap az még a képére, de meg is érdemli... Tudod pl. az olyanokat mint a Berecz Károly becsülöm mert nem adta el magát ,,egy tál lencsért,, egyet nem tudok érteni a nézeteivel, de ettől függetlenül inkább ember mint ez a ,,szélforgó,, Csintalan
Apatszerek
Mire képes még ez a szőkítő, szélforgó,Hír TV- ben cipőevő olajos vérkommunista?
Apatszerek
Az 1990-es évek magyarországi olajbotrányaiban érintett, kizárólag MSZP-s politikusok által vezetett és felügyelt Kossuth Kereskedőház Kft. (amelynek 1992 áprilisáig Apró Piroska, Gyurcsány Ferenc anyósa is résztulajdonosa volt) állt az MSZP-s vagy MSZP-hez köthető személyek olajüzleteinek többsége mögött. A cég tevékenységeinek akadozásakor állítólag mindig Csintalan járt el, hogy „rendben menjenek a dolgok”. Csintalan ezzel szemben azt állítja, hogy nevét az ezt bizonyító papírokra ráhamisították és azok alapján megrágalmazták.[19]
Szókrakész
@Apatszerek: Ezért írtam az mszp-s múltat.
Szókrakész
Azért a Lehel piac nem véletlen csöppent a kezébe!!!
világlátó
Kedveltem kivételes kommunikatív erényei miatt. Aztán csalódtam benne, mert hátat fordított, aztán megértettem miért tette, újabban kedvelem pontos meghatározásai miatt, sőt becsülöm következetessége és a tapasztalatai helyes összefoglalása miatt, amit állásfoglalásai, könyörtelen véleménye , bátor kiállása tesz egyre hitelesebbé.
Desischado
@Szeparepa2: Pont ez az én véleményem is. Hiteltelen, bár most igaza van. De ilyennek nálam nincs hitele!
Yoda69
A kokarda csak egy szimbolum. Kulonosebb jelentosege nincs. Azzal hogy nem hordja nem fejez ki semmit orban ellen.
Ha tenni akar valamit akkor csatlakozzon a 7 nap mulva esedekes sztrajkhoz, es minel tobb embert vigyen magaval.
Logogrif
Roppant érdekes ez a "kokárdás" polémia.. néhányan az átkosban bűnhődtek miatta - fura, de az általánoban és a gimiben is hordtuk...változnak az idők. Csak a "magyar" az nem.. Sütő András mondott valami olyat, hogy a "magyar nem vész el, csak átalakul.." - nemcsak egy csintalan él... Az pedig, hogy ki a genetikailag is magyar, azt jobb lenne nem is emlegetni. "Végh"letesen butaság! Summa: vigyázat még élnek, akik - 75-80 évesek, akik megélték mindazt amiről itt is csak beszélni tudnak összevissza...
dr. prédikátor
És mindezt mondja a politikai szélkakas csinytalan sanya!!!Majd jönnek az izomagyú keretlegények oszt jól fejbe vernek megint!!!
Dr plágium
@Logogrif: Igen, hordtuk...és minden évben mentünk (kötelezően) a múzeumkertbe :)
Akkor hogy is volt tilos ünnepelni március 15. -ét?
magyarbakancs
A kokárda viselésének le degradálása 2002 - ben a választásoknál kezdődött.
Amikkor a Fidesz hívők a parlamentéi választást valamilyen nemzeti ünnepnek tekinteték.
Meg az a mondás, hogy a” haza nem lehet ellenzékben”.
Orbánnal ki nem ért egyet, az hazaáruló, élősködő bitang.
Törölt felhasználó
Idős korára nagyon szimpatikus objektív "gondolkodó" emberré vált. Nagyon sok erő kell önmagunk ellen fordulni és megváltozni és tűrni a saját közösségünk megértését, de csak egy helyes út létezik... Remélem egyre több jobboldali gondolkodó követi majd..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.