Juhász Péter V. kerületi képviselő tett ki a Facebookjára egy dokumentumot, amin állítása szerint egy bizonyíték megsemmisülését ismeri el a rendőrség. Juhász szerint a CD-n 800 ingatlan listája volt, amit Rogán Antal polgármestersége alatt értékesített az V. kerületi önkormányzat. Ezt a listát az ingatlaneladások miatt indult nyomozás miatt állította össze a rendőrség. Rogán később beperelte Juhászt, mert Juhász azt mondta, hogy Rogán "bűnözőkkel üzletelt". Rogán szerint ilyen nyilván nem történt. Abban a perben kérte be a bíróság a rendőrségtől az eladott ingatlanok listáját, mert abból nyilván kiderülhet, hogy vásároltak-e büntetett előéletű személyek lakást az V. kerületi önkormányzattól vagy sem. Ennek a bírósági kérésnek a nyomán, kvázi véletlenül derült ki, hogy az ingatlaneladásokat összesítő lista megsemmisült a rendőrségen. "Ugye milyen pech?! Nem mondom, hogy ráérünk, de ígérem, kivárom amíg újra beszerzik. " Ezt írja Juhász.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Azért én Juhász helyében elkérném azt a megsemmisült cd-t. Talán egy középiskolás is vissza tudna róla adatokat állítani (még ingyenes program is van ilyen hibákra). Azt összehasonlítanám az újra összeszedett eladási listával. Ha eltérés van arra rákérdeznék, hogy ugyan miért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@eszegfu: Véletlenül sem szeretnék párhuzamot vonni a két eset között, de néhány évvel ezelőtt már tűntek el bizonyítékok a rendőrség raktárából, a gyanúsított Ro...valami Rohács nevű bérgyilkos volt...
eszegfu
@eugen4402: Az eltünt bizonyitékokra én nem igazán emlékszem, csak arra, hogy Rohacot, mint bérgyilkost gyanusitották Fenyő megölésével. De mi lett vele, ill. az üggyel azt nem tudom... mint "döglött aktával" már ugy foglalkoznak vele a nyomozók.
Szókrakész
Biztos valami csempész cd-re írták a listát, nem fizettek "cd adót" és a NAV megsemmisítette.
eugen4402
@eszegfu: Nem mernék rá megesküdni, de mintha kiadták volna a szlovákoknak.
volvós
Hát itt tartunk -Rendörség - Ügyészség - Bíróság - NAV szinten !!
Lehet csomagolni, és elindulni, k9i merre lát !!
eszegfu
@eugen4402: Ez is egy "megoldás"... hiszen nem árulta el a 2 megbizó nevét -- állitólag -- további nyomokat nem találtak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.