Juhász Péter V. kerületi képviselő tett ki a Facebookjára egy dokumentumot, amin állítása szerint egy bizonyíték megsemmisülését ismeri el a rendőrség. Juhász szerint a CD-n 800 ingatlan listája volt, amit Rogán Antal polgármestersége alatt értékesített az V. kerületi önkormányzat. Ezt a listát az ingatlaneladások miatt indult nyomozás miatt állította össze a rendőrség. Rogán később beperelte Juhászt, mert Juhász azt mondta, hogy Rogán "bűnözőkkel üzletelt". Rogán szerint ilyen nyilván nem történt. Abban a perben kérte be a bíróság a rendőrségtől az eladott ingatlanok listáját, mert abból nyilván kiderülhet, hogy vásároltak-e büntetett előéletű személyek lakást az V. kerületi önkormányzattól vagy sem. Ennek a bírósági kérésnek a nyomán, kvázi véletlenül derült ki, hogy az ingatlaneladásokat összesítő lista megsemmisült a rendőrségen. "Ugye milyen pech?! Nem mondom, hogy ráérünk, de ígérem, kivárom amíg újra beszerzik. " Ezt írja Juhász.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Azért én Juhász helyében elkérném azt a megsemmisült cd-t. Talán egy középiskolás is vissza tudna róla adatokat állítani (még ingyenes program is van ilyen hibákra). Azt összehasonlítanám az újra összeszedett eladási listával. Ha eltérés van arra rákérdeznék, hogy ugyan miért?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Azért én Juhász helyében elkérném azt a megsemmisült cd-t. Talán egy középiskolás is vissza tudna róla adatokat állítani (még ingyenes program is van ilyen hibákra). Azt összehasonlítanám az újra összeszedett eladási listával. Ha eltérés van arra rákérdeznék, hogy ugyan miért?
Clavigo
Mi az érdekes...Volt aki rendőrautóban lett öngyilkos. :) :) :) 1 cd megsemmisül ...nagy kaland.
eszegfu
@human: Nekem elképzelhetetlen, hogy valamilyen adatsort elkészitek CD-re és nem mentem el magamnak is... már csak azért is: tudjam milyen számokat, adatokat adtam le, főleg egy rendőrségi nyomozáshoz! Továbbá, ahogy Te is irtad, módom legyen vita esetén összehasonlitani!
Jankó123
Akinek némi fogalma van a számítástechnikáról az tudja, hogy adatokat (főleg fontosakat) sohasem egyetlen adathordozóra menti el!
eugen4402
@eszegfu: Ilyen dokumentumokról nem szoktak néhány másolatot készíteni? Legalább is filmeken a másolatokat közjegyzőnél, vagy különböző ügyvédi irodákban letétbe helyezik, néha többet ér, mint egy életbiztosítás, mert a kompromittálható páciens vigyáz rád, nehogy bajod essen...
karma1
Veletlenul, veletlenul...

Eloszor is:veletlenek nincsenek, ebben az esetben meg kifejezetten fontos bizonyitek kivonasa tortent a nyomozas alol...

En rogannak azt se hinnem el, amit kerdez... (Igaz, a tobbinek se...:o(((
eszegfu
@eugen4402: Alapvetően ez valóban egy "szokás"! Először is az önkormányzat állitotta össze ezt a listát, tehát náluk meg kellene lenni másolatban. Ugyan nem vagyok egy számitástechnikai zseni, de én pl. csak ugy tudok CD-t irni, ha előtte a másolandó anyag valamilyen formában (dokumentumként mappában, esetleg USB-n) már a számitógépen van, igy lehet kiválasztani mit akarok másolni, azaz irni a CD-re, vagy DVD-re. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az önkormányzat valamelyik számitógépén is rajta kell legyen, ha máshol nem a gép "agyán". Csak azt tudom mondani ismét: elképzelhetetlen, hogy egy ilyen fontos, kiemelkedő rendőrségi, sőt talán politikai ügyben nem lehet ilyen felelőtlen senki sem, hogy csak 1 példányban készit el valamit! Még a "letétbe helyezés" sem valami ördögtől való lenne!!
eugen4402
@eszegfu: Véletlenül sem szeretnék párhuzamot vonni a két eset között, de néhány évvel ezelőtt már tűntek el bizonyítékok a rendőrség raktárából, a gyanúsított Ro...valami Rohács nevű bérgyilkos volt...
eszegfu
@eugen4402: Az eltünt bizonyitékokra én nem igazán emlékszem, csak arra, hogy Rohacot, mint bérgyilkost gyanusitották Fenyő megölésével. De mi lett vele, ill. az üggyel azt nem tudom... mint "döglött aktával" már ugy foglalkoznak vele a nyomozók.
Szókrakész
Biztos valami csempész cd-re írták a listát, nem fizettek "cd adót" és a NAV megsemmisítette.
eugen4402
@eszegfu: Nem mernék rá megesküdni, de mintha kiadták volna a szlovákoknak.
volvós
Hát itt tartunk -Rendörség - Ügyészség - Bíróság - NAV szinten !!
Lehet csomagolni, és elindulni, k9i merre lát !!
eszegfu
@eugen4402: Ez is egy "megoldás"... hiszen nem árulta el a 2 megbizó nevét -- állitólag -- további nyomokat nem találtak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.