Besült a vén fasz :D

Posted by Thug Life Hungary on Wednesday, March 16, 2016

Nem mindenki szimpatizál a minőségibb oktatásért tüntető pedagógusokkal, diákokkal, van, aki inkább a szavak hangerejében hisz. Egy bácsi még a keddi tüntetésen húzta fel magát a "magyar ifjúságon", és főleg azon, hogy szerinte az "Eötvös József Egyetemre" járó diákoktól egyszer megkérdezték, ki az az Eötvös József, és bizony egy sem tudta! "Az nem József volt, hallod, hanem Lóránd" – javította ki aztán valaki a háttérből.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Van erre egy mondás, aminek az igazságában én azért nem hiszek, vagy csak részben.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
De csak az idegenek szemében. Mert aki ismeri, az biztosan tudja, hogy ez az ember akkor is ostoba, amikor nem szólal meg. (én - eddig - nem ismertem)
szép új világ
Szerencsétlen idiótának nem kell mindent tudnia, hiszen közülünk sem tudták sokan, hogy a miniszterelnökünknek G**i az előneve.
eszegfu
Az idős ur ezzel az erővel kioktathatta volna nem is 1x mondjuk a Jobbikos fiatalokat, akik a zászlót tartva nem tudták a Himnuszt elénekelni, de még elmondani sem. Igaz, hogy biztos ezek a fiatalok nem tanultak sem az "Eötvös József Egyetemen", de még az ELTE-n sem! De az még jobb lett volna, ha előbb a "saját háza táján söpör", azután lesz belőle "pedagógus"!
Bodori
Én sem vagyok fiatal, de az ilyenektől hányok!!!
coni
A válasz attól függ, hogy ki kérdezi: a történelemhamisító NER vagy egy történelem rajongó, mert az utóbbi időben már a matek se egzakt.
világlátó
Ennek az embernek valahol igaza van. No nem a József és a Lóránd kérdésben. Mindenkinek joga hogy hülye legyen. Amiben célba talált, az a mi gyerekeink általános műveltsége, különösen a hazai tudomány, művészet , történelem és úgy általában a hazai és az európai általános műveltség tekintetében.DE !! Erről ki tehet? A családi neveltetés, az általános és a középiskola, majd a főiskolák és az egyetemek. Nem szeretnék tiszteletlen lenni, de ha a miniszterelnök orra elé tennék egy kérdőívet, amit az érettségiző diákok számára állítottak össze, bizony mondom néktek, beletörne a bicskája szegénynek. Ezért úgy gondolom, a mai magyar oktatás ezer sebből vérzik, ezt pedig jól tudják a pedagógusok. A NER és eszköze a KLIK viszont nem így tudja. Ők egy más koncepció szerint írják elő ki mikor mit tanítson, azaz butítson.Ebben kiváló partnerük a parragh lászló nevű, aki teljesen meghülyítette a kormányt a szakmunkásképzés elsődlegességével, miközben nincs hol és kikkel őket felkészíteni.
Kétségtelen tény, hogy fiataljaink egyfelől fantasztikus képességekkel, jártasságokkal és készségekkel rendelkeznek, másfelől viszont elképesztő hiányosságokat mutatnak az általános műveltség terén.Az ilyenek a fiatalok--kiszólásoktól mentesítsük magunkat, mert az ostobák ugyan mind meghalnak, de az ostobaság, ahogy az irigység is, mindig megmarad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.