A miniszterelnöknek meg kellene magyaráznia, mi köze van a hatvanpusztai birtokhoz, amihez feltűnően sok szál köti. Egy kutyás fényképpel kezdődött, de a történet már rég nem egy félszemű kuvaszról szól. Ennek járt utána a 444, aminek forgatása közben a rendőrség Felcsúton lefoglalta drónjukat.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Toby: Arra nem számítottak, hogy a 21. század egyik nagy találmánya, a drón, be tud kukkantani az uradalomba akkor is, ha sem a portás, sem Nárcisz nem engedi be az újságírókat. Mondjuk, az lehet, hogy az 5 szépséges udvarházat Mészáros mezőgazdasági gépeinek építették. Miért? Ha egy kazánházat Makovecz stílusban, 3 milliárdért kell felépíteni, akkor azok a drága mezőgazdasági gépek megérdemelnek 5 kastélyt, nem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Csak úgy hemzsegtek a mezőgazdasági gépek a csontüres tanyán ! Gondolom gázzal működnek a nem látható gépek !
lampa laz
Szuper hercigányos kis putriegyüttes...
nemkati
@Toby: Arra nem számítottak, hogy a 21. század egyik nagy találmánya, a drón, be tud kukkantani az uradalomba akkor is, ha sem a portás, sem Nárcisz nem engedi be az újságírókat. Mondjuk, az lehet, hogy az 5 szépséges udvarházat Mészáros mezőgazdasági gépeinek építették. Miért? Ha egy kazánházat Makovecz stílusban, 3 milliárdért kell felépíteni, akkor azok a drága mezőgazdasági gépek megérdemelnek 5 kastélyt, nem?
Toby
@nemkati: Na, látod, ezért nem szeretik ezek a szépségek a drónokat, gondollom az a túlművelt portás sem észlelte a ketyerét ! Hiába no, orbánctól messze van a pc-használat, de más háj-tech is, ezért inkáb haragszanak a drónokra, különösen a ballibsi, libsibolsi, komenyista és balos dónokra !
bakegya
...ÉS EZEK A VÉGLÉNYEK KÖLTIK MAGUKRA A MAGYAROK FELZÁRKÓZTATÁSI EU MILLIÁRDJAINK!-LÉVAI IS ÉPPEN A JÓZSEF NÁDOR BIRTOKAIN JÓL SZOLGÁLATI KKŐVETELŐDZŐ KLPLBEN TARTÓTKODIK!!!...???
coni
Elég abszurd, hogy Polt munkáját egy félszemű kutya végzi.
kkalman
Mert a félszemű kutya sohasem hazudik, ellentétben a gazdájával!
human
@Horizont: Egy kabaréjelenetből:
- Jó napot. Az igazgató úrhoz szeretnék bejutni - mondta a látogató a portásnak.
- Ha nincs időpontja nem mehet be. - mondta a portás.
- De én ismerem ám Pócsai elvtársat! - emelte fel hangját fenyegetően a látogató.
- Tudja kit kellene ismernie, hogy beengedjem?
- Kit?
- Engem. - mondta a portás. :D
bakegya
@lampa laz: HARCIGÁNYOS jelzővel is illethetnénk!-és az is helytálló lenne.
Nekem mindíg összefut az epe a számban-mert a kozmapusztai tanyáját a családomnak egy svájci befektetőnek játszották ki.Eszébe se jutott a büdös maffiózóknak hogy a jogos tuljdonosai itthon élnek-NÉVVEL CÍMMEL IS ÍRHATNÁM KIK a tettes tetvek -de nem tehetem,mert a személyim felmutatásával, névazomnosság jogán megengedték ,hogy belülről is bemutatkozzak a nappali falán odalóggatott VÉRVONALAIMNAK,AZTÁN A KÖNNYEIMMEL ÁZTATVA FÖLMOSHATTAM A MAJOMSEGG FÉNYESRE CSISZOLT PARKETTÁT ,MEGKÖZSÖNVE A SZÍVES LÁTHATÁST!
Ettől kezdve,a szívem mélyén, minden emberi kapcsolatom átértékelődött!
@human: csodálatos érzés volt,mert az én "portársom" dédapja megismerte a z én nagyapáim,anyáim vonását bennem,és elmondta milyen jó cselekedeteket tettek naponta az övéivel-
Szókrakész
Holt lepukkant birtok.
Csak helikopter leszálló és tengó pálya van rajta.
Se úszómedence, se saját halastó.
És hol van a kisvasút állomás?

Illene költeni rá.
Aki Én
Ami engem a legjobban felbosszant az ilyen ügyeknél, hogy nem lehetnének, ha az ilyen fészbukos Ilosvay, vagy ahogy itt ismerjük ,,Ilos" félék nem lennének ennyire segg hülyék. Az ilyen beteg szektatagok fejében valamiért nem áll össze a kép. Mutatom mire gondolok:

,,Hülye gyerekek! Csak ti nem tudjátok, hogy az apja birtoka? Mi közötök hozzá??"

,,Azért néha gondolkozzál, hogy mi igaz a feléből, amit össze hazudoznak?"

Mit lehet erre mondani? Azon még nem gondolkozott el, hogy használhatatlan bányát miért vesz a Lőri több százmillióért, vagy miért bérel 150 millióért felújított uradalmat a gépeinek amik nincsenek ott, ahol egyébként az orbánné viszont van...
bakegya
@Aki Én: az vén tsz. elnök és MSZMP párttitkárként,már megszedhette magát a tiborc apjával és mészárossal együtt nyomták a szocializmus nevében Kádár-rendszer gazdaként is,aztán amikor a teknőske végzett-összerántották a bandát szorosabban és mindent vittek a kárpótlással a felcsutkai tsz.tagok orra elől.Ezt intézte olyan nagyon már a VICCTORKA-BÁNYÁK,FÖLDEK,GÉPEK -MINDEN AMI MOZDÍTHATÓ VOLT.LÉVAI a barátnékat gyüjtögette-vicctorka pedig minden létező értelmiségit megkörnyékezett politikai hatalmának beágyazására-betegágyak alatt kotorászott,Puskás öcsit leköltöztette reinkarnált állapotában erőszakkal és kézcsókolgatással az özvegy beleegyezésével,a saját birtoka mellé-tovább is van mondjam még...A SZAR BEZSÁKOLÁSÁTÓL ELKEZDVE A SÓDERBÁNYÁK KIBELEZÉSÉIG MINDENBŐL PÉNZT CSINÁLT AZ ÖREG-ÉS A TESÓKÁI-MA MÁR MILLIÁRDOSOK...így megy ez az orbánpolip maffiájában.A simicska sokat tudna mesélni,de az is hallgat mint szar a gazban.
Aki Én
@bakegya: Az is geci, egy alomból valók.
bencemacska
@Horizont: Ejnye, az uradalomban nem gondnok van, hanem kasznár és intéző!!!-:))))
bencemacska
@Aki Én: Fején találtad a szöget. Íme a modern pénzmosás!
Bár ismereteim szerint a régi típusút is bevezetik a luxus szálloda és éttermek birtoklásán keresztül!
lampa laz
@bakegya: nagyon sajnálom, hogy nem került vissza hozzátok az a csodálatos "tanya". Gyerekkoromban én is megcsodálhattam azt a helyet, mert nyaraltam ott és a lakója lehettem. Gyerekszemmel nézve is azok a gyönyörű falfestmények ámultba ejtettek, nem beszélve a parkról. Nagyon szerettem ott lenni.
egyvandor
@Toby: Meglehetősen általános, hogy 150 milliót előre kifizetünk gépek tárolására alkalmas telephely céljára. Figyelembe véve, hogy az épületek egyike sem rendelkeznek akkora ajtóval amin egy kisméretű kerti traktorral be lehetne hajtani.
Ami meg még ennél is érdekesebb, Gorbán vagyon nyilatkozata tökéletesen feddhetetlen.
bakegya
@lampa laz: ha valamit sajnálok ,az az, hogy mint egy három generáció ment el a családomból akiknek politikai dögkeselyűk keserítették meg az egész életét!
Köszönöm hogy személyes élményed megosztottad velem- gyermekkorod egy darabját örömmel tölthetted ott-ma ott egy éjszakai szállás 400ajró fölött van,és egy bitang -zsivány politikus csemete az üzemeltető...a környező falvak lakói pedig csakkk vegetálnak-a fiatalok elvándorolnak.A magyar földek újgazdagjai a lakósság megélhetési gondjaival már nem fognak vesződni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.