120 millió forintot költött el a közmédia egyik cége, az Új Média és Teletext Kft. 2014 májusában 110 internetes oldal megvásárlására – írja a Direkt36. Hozzáteszik: olyan cégtől vették ezeket, amely Várhegyi Attila családtagjainak többségi tulajdonában volt.

Várhegyi Attila egykori szolnoki polgármester, volt államtitkár, a Fidesz volt választmányi elnöke és Kubatov Gábor elődje a pártigazgatói székben. Várhegyit 2002 őszén elítélték folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt. Cége 2011 óta számos kommunikációs tanácsadói megbízást kapott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaptól, fideszes vezetésű önkormányzatoktól, de jó pénzt kerestek a Nemzeti Konzultáció és az Új Széchenyi Terv kampányaival is. Várhegyi Attila cége tavaly a Fidesz-frakciótól 3,8 millió forint értékben kapott megbízást. Az elítélt fideszest tehát eddig is jól kitömték közpénzekkel.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke a mai napon ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, mivel az ügy jogi álláspontja szerint felveti a hűtlen kezelés bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúját, hiszen az említett szolgáltatásokhoz sokkal olcsóbban is hozzá lehetett volna jutni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem telik el nap anélkül, hogy ne derülne ki valami fideszes mutyi.
Toby
A nemzethy hagyomány, az nemzethy hagyomány:

" Várhegyit 2002 őszén elítélték folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt. Cége 2011 óta számos kommunikációs tanácsadói megbízást kapott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaptól, fideszes vezetésű önkormányzatoktól, de jó pénzt kerestek a Nemzeti Konzultáció és az Új Széchenyi Terv kampányaival is. Várhegyi Attila cége tavaly a Fidesz-frakciótól 3,8 millió forint értékben kapott megbízást. Az elítélt fideszest tehát eddig is jól kitömték közpénzekkel."

Börtöntöltelékek nagylábon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.