Március 19-én hajnalban, pár órával azután, hogy a francia hatóságok terrorriasztást adtak ki a Budapestet is megjárt Salah Abdeslam elfogása után, egy fiatal, részeg francia pár sikerrel játszotta ki a parlamenti őrség éberségét – írja a 444.hu.

A meglehetősen kapatos pár, megfigyelte az őrök mozgását és "hajnali öt óra körül a sötétben kivárták, amikor mindkét épületszárnynál az ellenkező irányba fordultak az őrök. Pillanatok alatt felszaladtak a rakparti lépcsőn, átugrottak a kettős fémkordonon, majd a kovácsoltvas kapu alatt átcsúsztak".

Innen guggolva közelítették meg a teraszt, ahol a renoválásra váró díszítő kőelemeket tárolják. Itt jelzett a mozgásérzékelő, amire már a parlamenti őrség is reagált és elkapták őket.  Lopás kísérlete miatt azért eljárás indult ellenük.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Csak a függönyt el ne lopják!
Részeg turisták a 2 terrorveszélyezettség kihirdetése után, akár romhalmazt is csinálhattak volna a Parlamentből. Állig felfegyverkezett őrök mellett! Bravó taps, taps, taps!
+ ugyan akkor, egy magányos férfi kirabol egy bankot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Lehet, hogy csak be akartak csöngetni, hátha kijön a király koronával a fején...
zöldszem
Csak a függönyt el ne lopják!
Részeg turisták a 2 terrorveszélyezettség kihirdetése után, akár romhalmazt is csinálhattak volna a Parlamentből. Állig felfegyverkezett őrök mellett! Bravó taps, taps, taps!
+ ugyan akkor, egy magányos férfi kirabol egy bankot!
papa.49
Még szerencse hogy nem robbantgatni akartak, csak ,,hülyültek,,!!! Most őket vegzálja a hatalom, holott az őrséget kéne, mivel alkalmatlan a feladata ellátására!!!Mi az hogy ,,kettős fémkordon,, a hazugovics nem mer csak kordonok mögött lenni???
Ez egy ,,operett ország, operett kormányának,, hülye rendelkezése, érni semmit nem ér!!!
nyanya001
@papa.49: Éppen ezen gondolkodtam el, hogy ugyan mi a lófa..nak a parlamenti
őrség, egy kalap szart nem érnek, de kettes fokozatú terrorveszély van érvényben,
na ebből is látszik, hogy az egésznek csak a félelemkeltés a célja, hadd fosson a magyar
nép, két részeg meg azt csinál amiit akar.
Egy faszkalap banda az egész kormány !
papa.49
@nyanya001: Gondolj csak bele biztos hogy részegek voltak, most derült csak ki, majd 10 napja történt, a hazugovicsot senki nem látta azóta, nem volt a ,,szokásos sonkás kép,, se, én egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy ez csupán egy részeg tréfa volt, ez lehetett egy valódi cselekmény próbája is...Vagy a másik ez is csak a csürhe fanatizálására van!!!
Mindenesetre ha ,,célponttá,, vált az ország akkor ezek a ,,operett huszárok,, senkit nem fognak megvédeni, még saját magukat sem!!!
nyanya001
@papa.49: Saját magukat nem mert eliszkolnak élükön
a nagy szabadságharcossal.
Söpredék kormány !
nyanya001
@papa.49: Ráadásul ez a skizofrén idióta fényezi ezt az egész bűnszövetkezetet
és van aki bedől neki !
papa.49
@nyanya001: Nem nagyon van már olyan jelző ami kifejezné ennek a bűnszövetkezetnek az igazi voltát, már legalábbis amelyik nyomdaképes!!!
wagabund
..."meglehetősen kapatos pár, megfigyelte az őrök mozgását "...

ha ez igaz, akkor nagy a baj...pont ilyen a határvédelem is délen?

mint emléxünk rá, még a csecsszopó demokráciánkat nevelgettük, amikor az a hír járta, hogy békaember átúszott a Dunán(benne,alatt), és valamit pukkantgatott ugyanennél a bejáratnál..aztán egy darabig valamilyen botokkal ütögették a nyomát...asszem az ürgebőrt sem találták meg...
...aztán itt van ez az" éjjel-nappal Budapest" című horrorsorozat...nos ebben is látni apró utalásokat, hogy kell kárt okozni szőrmeárusnak, meg egyéb ellenségnek vélt, lealázható embernek..
(Sára -Robin -meg még egy csajszi esetlen akcióját láthattuk)

namost ha részeg pár megteszi (amit megtett)egy tokától-bokáig felfegyverzett őrséggel, akik a nemzeti jelképünket védik, akkor mit is remélhetünk?
Gondolom napirend előtt majd jól meg lesz mondva..
karma1
@zöldszem: 08.32-re: De a bankszamladban tokig bent vajkalnak, mert lehet, hogy te egy latens terrorista vagy... Ekkora barmokat meg nem hordott a Fold a hatan...
eugen4402
Azért néhány szolgálati kutyát nem ártana kivinni a helyszínre, mert hátha a francia pár
- csak eljátszotta, hogy részeg?
- Marokkóból származnak, rokonaik ma is ott élnek?
- a bombát tartalmazó hátizsákokat már elhelyezték, kifelé a lebukásukat leplezték a törött kőoszlop ellopási tréfával. Minden elképzelhető, mert nehogy Orbán jogosan mondhassa most is: - Na ugye...!
papa.49
@eugen4402: Több sebből vérzik a történet, leginkább azért ha 19. én történt, miért 29. én hozzák nyilvánosságra???Ha valóban ez , és így történt az egész őrséget be kell osztani kanásznak, néhány értelmiségivel (kutya) együtt!!!
Mobil123
Hát ez bizony akkor élő példa hogy mi mindenre nem jó a mai védelem . Ha egy részeg párnak van annyi energiája hogy megfigyelje az őröket és még gyors mozgást is kitudnak magukból csikarni eme tett végrehajtására akkor azok úgy voltak részegek mint én.
Hellcat
Ha öngyilkos merénylők lettek volna a parlament fele msot romokban állna...gratulálok..márhetetlenül szánalmas.
Mobil123
@papa.49: Kanásznak??? Hát ki meri akkor ezekután rájuk bízni a cocákat?? :-)
papa.49
@Mobil123: Nem figyeltél írtan az ÉRTELMISÉGGEL A KUTYÁKKAL EGYÜTT, azok végeznék az ésszel végzendő részét a melónak, a volt őrök meg csaholnának))))))))))))))))
Yoda69
@Hellcat: Szerintem ki kellene tuntetni a part, mert felhivtak a figyelmet a parlament vedelmenek hianyossagara. Ha mindezt mondjuk levelben teszik meg az illetekes hatosagok fele, akkor hulyenek nezik oket. Mellesleg mintha bakondi meg pinter azt nyilatkoztak volna jo egy hete hogy az orszag vedelme rendkivuli keszultsegben van. Ez jogos is Brusszel utan. Ehhez kepest... Minimum valakinek le kellene mondania ezek utan. Pinter bakondi? Varjuk a lemondast.
Hellcat
@Yoda69: Egyetértek. ennyit ér a kormány meg a nagy terrorkészültség...nagy szart...
amaramaistanna
@Mobil123: ... vagy az őrök is, és gy valahol kiegyenlítődött a dolog...
Mobil123
@papa.49: De figyeltem , de van ilyen értelmiség ?? Kutyák vannak azzal nincs gond.
papa.49
@Mobil123: Akkor nem ismered ezt a régi viccet ,,megy a rendőrjárőr köztük megy a kutya az értelmiség, mert a rendőrök azért vannak ketten mert az egyik írni tud, a másik olvasni))))))))))
papa.49
Így utólag végig gondolva nem volt nehéz dolguk hülyét csinálni az őrségből, már készen vannak)))))))))
justhpeter
Tulajdonképpen mindent értek, csak azt nem, ha egy civilizált országban az ilyen esetben a felelős személy és a belügyminiszter lemond, akkor Pinocset és Vakondi miért nem mondott le azonnali hatállyal ?
wagabund
@eugen4402: 9.47...

...elgondolkodtató kérdéseid vannak..
eugen4402
@wagabund: Köszönöm. Első olvasatra viccelődésnek látszanak, pedig ennél groteszkebb esetekről is csak jóval később derült ki, hogy mi is volt a tényleges szándék, amit valami átlátszó kulisszával elfedtek egy rövid ideig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.