Az Iszlám Állam célba vette Magyarországot – fogalmazott Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön sajtótájékoztatón, hozzátéve: a kormánynak fokozott a felelőssége, hogy minden magyar biztonságát garantálja.

 A tárcavezető megerősítette: a kabinet komolyan veszi az Iszlám Állam fenyegetését, nem becsüli alá, és mindent megtesz, hogy garantálja az ország biztonságát.

A brüsszeli robbantásról szólva arról tájékoztatott, hogy az egyik magyar sérült, aki a brüsszeli magyar állandó képviselet munkatársa, elhagyhatja az intenzív osztályt, az állapota folyamatosan javul.

Lázár János kitért arra, hogy pénteken ötpárti egyeztetés lesz a Belügyminisztériumban a kormány terrorellenes akciótervéről, amely alapján eszközöket kapna a rendőrség terrorcselekmények elhárításához, megakadályozásához, felderítéséhez. A Miniszterelnökség vezetője reményét fejezte ki, hogy az ellenzék támogatni fogja az akciótervet.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Úgy várták már a kormányban mint a mikulást :DDDD

Nem lennék meglepve, ha ők hergelnének a háttérben ezekkel az "Iszlám Állam a twitterén megüzente" című dolgokkal, amikről senki nem mondja meg, hogy nem Pintér Sándor írta ki egy kamu twitter felhasználóval...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kutyuska
Még mindig nem értem, hogy lesz itt terrortámadás, ha Magyarország az egyetlen, aki meg tudja védeni az országhatárait.
Mert ugyebár ez folyik a csapból is több mint egy éve.
Döntse már el a kormány, hogy meg tudják védeni a határokat vagy sem.
Ha igen, akkor nem lesz terrortámadás és nincs szükség semmilyen rendkívüli intézkedésre.
Ha nem tudják megvédeni, akkor kérdezem, hogy miért hazudják azt folyamatosan, hogy egyedüli ország vagyunk, aki megvédi a határait.
Clavigo
""Kérem szépen,,itt patakvér fog folyni"".. by Torgyán Pubi.
magyarbakancs
"Lázár: az Iszlám Állam célba vette Magyarországot.2
Már azt hitük,hogy magát miniszter úr?
Célba vetek de azt mondták meg védenek minket?
Vagy reklám szöveg?
Dr. Felipe
Hát ha olyan sötét tűzoltók "védenek" bennünket mint bakondi elvtárs, akkor nem hiszem hogy védve vagyunk.
zöldszem
Mi célpont?? Meglátják, hogy a határt milyen körülmények között védik a katonák, azt fogják hinni, hogy eltévedtek! Azt hiszik vissza kanyarodtak oda, ahonnét indultak!
leszúrt rittberger
Úgy várták már a kormányban mint a mikulást :DDDD

Nem lennék meglepve, ha ők hergelnének a háttérben ezekkel az "Iszlám Állam a twitterén megüzente" című dolgokkal, amikről senki nem mondja meg, hogy nem Pintér Sándor írta ki egy kamu twitter felhasználóval...
Strong
Nem csinálnék viccet ebből. Ugyanis sokan nevetgéltek korábban a terrortámadások meg a "kalifátus" üzenetei kapcsán. Telt az idő...és elindult a cselekmény több helyszínen Európában...
..és most sokan sírnak...vagy halottak.
Hellcat
Kellemes rettegést kívánok az ország butábbik felének!
Slade
Nagyon kellene a mocskos pofátoknak a teljhatalom. Hazug féreg.
Jozefina
Irány mindenkinek Alcsútra, a luxus tanyára. Ott védve lesznek, hogy ki ellen???
dr. prédikátor
Semmi gond ! van nekünk egy tömjénzsóti fővadászunk, meg egy lézerannyitisárfácán és gyöngytyúk vadász jankónk, majd ők elintézik azokat a migráncs fenyegetőket!!!Oszt jó napot!!!
Rumcájsz
Beteg az egész migráncszó...

Ejj ha Gyrcsány és a Bajnai nem lett volna, migráncs sem lenne...
tothjani
De szerencsére Szerető Apánk megvéd minket, viszont mivel úgyis évenkénti beszámoló van Putyin elvtársnál, csak egy szó és Putyin úgy rúgja valagba azt a terroristát aki legfőbb szövetségesét bántani meri hogy leég a szakálla.
Alzheimer Fauna
Természetesen Jancsi úrfi megint butaságot beszél. A magát iszlám államnak nevező orbanista szervezet nem tervez semmit hazánkban. Természetes szövetségeseként tekint a KisGé-klán vezette országunkra (erről korábban már írtam: propeller.hu/itthon/3189917-felnyomta-orbant-sajat-feljelentoembere). Most csak azt írom, ami abba a 2000-be nem fért be. A sok szerencsétlen az életét mentve menekül a megerőszakolás, a lefejezés és az élve elégetés (vagyis az IS elöl), de a magyar határon kerítésbe ütköznek, és a KisGé-klán bérencei kergetik őket vissza, a halálba: az IS a vadász, a kerítést "védők" a hajtók...
Ha valamelyik életéért menekülőnek mégis sikerül átjutnia, arra az éhezés, a megaláztatás és a KisGé-klán által felhergelt állatias emberek atrocitása vár. Persze, a megvert menekült még mindig gondolhatja, hogy majd a jog és a törvény igazságot szolgáltat neki. De nem Magyarországon. Nálunk egy hónap alatt ítélet születik, ha valaki egy a nevére méltatlanná vált közintézményről leveszi a táblát, de például egy 2012-be brutálisan megvert arab sakkvezető ügyében (a rendőrök illegális bevándorlónak hitték...) négy évvel később született (a rendőröket felmentő) ítélet. A ner-kormány malmai (ha nekik is érdekükben áll) lassan őrölnek: gyerekrugdosó-petra, vagy a a szegedi lányt és kubai barátját lekvárrá verő büntetés-végrehajtási állat ellen még nem emeltek vádat.
És KisGé sokat segít az elegáns jogi megoldásokban is az IS terroristáinak. Például, ha Brüsszelben elkap a rendőr valakit, akin robbanómellény van, és azt mondja neki: Állj! Fel a kezekkel terrorista! Akkor a terrorista (olyan KisGésen) azt válaszolhatja, hogy: Nem vagyok terrorista és részemről ezzel a dolog le van zárva! Ha ezek után mégis bíróság elé kerülne, hivatkozzon a semmisségi törvényre (lásd 2006-os budapesti zavargások). Ha pedig a kommandósok rajtaütnek egy terrorista bombagyárán, az asztalon pedig szana-szét ammonium-nitrát, golyóscsapágy meg mindenféle pokolgép kellék hever, védekezhet azzal a
Alzheimer Fauna
rajta kapott terrorista (mint KisGé, például a 2010-es botrányos médiatörvénye védelmében), hogy az itt lévő anyagok - külön-külön - szinte bármelyik más háztartásban is fellelhetők...
sziha
Tegyunk egy ajanlatot. Ha nem balheznak Mo.-n, elvihetik magukhoz ezeket vezireknek. Hamar meggazdagodna az IS vezetese, mindenki jol jarna. Csak vigyek oket a nathas ...
huKKK
@Alzheimer Fauna: Szerintem kár volt ennyit gépelnie. Annyi értelmes dologra fordíthatta volna az idejét.
zöldszem
@sziha: Délután hatalmas dugó az M1-sen. Helikopterek, rendőrség, mentők, a tűzoltók, meg persze millió autó! A sorok közt fiatalember kopog az ablakokon.
- Mi történhetett? - kérdezi a sofőr.
- Valami arab terroristák elrabolták Orbán Viktort! 10 millió dollárt követelnek, és ha nem kapják meg, lelocsolják benzinnel és elégetik! Én most arra gyűjtök!
- A többiek mennyit adtak?
- Hát nem mindenki egyformán, de az előtted álló 2 litert...
micfild
@leszúrt rittberger: hm--- én meg már azt hittem csak engem kapott el valamiféle üldzési mánia a sanyabácsival kapcsolatban-- meg eszembe jutott az aranykéz utca is
micfild
@Hellcat: A rettegés nem kellemes... és van kitől félni, de az nem az ISIS... és ne felejtsd el a "tenortörvényt" amit mindenáron keresztül akarnak verni... ha nem sikerül a rettegségkeltéssel megoldják majd máshogy... mert ők egyre jobban rettegnek a néptől.
Hellcat
@micfild: A rendeleti pénzosztás törvény már átment...igazából most már lehetne baszogatni a qrbánt, hogy adjon pénzt erre meg arra...iskolák vagy kórházak...elvileg most már nem kell hozzá a parlament.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.