Világméretű offshore botrány robbantott ki egy német lap,  melyben érintett Putyin, a kínai elnök, Lionel Messi, a marokkói és a szaúdi király, és nem utolsósorban Horváth Zsolt, korábbi fideszes képviselő.

Horváthnak hivatalos bevallása szerint sem komoly üzleti tevékenysége, sem megtakarításai nem voltak, 2013-ban mégis tulajdonosa lett egy Seychelle-szigeteken bejegyzett cégnek. A következő évben egy újabb cég került a neve mellé.

Ahogy az várható volt, a téma a parlament hétfői ülésén is előkerült. A jobbikos Szilágyi György Horváth Zsolt volt fideszes képviselő offshore-ügyéről kérdezte a kormányt parlamentben. Dömötör Csaba államtitkár érdemi választ nem adott, helyette az "elmúlt nyolc évet" vette elő.

Dömötör szerint az előző MSZP-s kormányok alatt

mindennapos gyakorlat volt, hogy közpénzeket visznek ki offshore cégeken keresztül az országból.

Horváth Zsoltról, illetve az offshore cégéről egy szót sem ejtett. Tehát nem tudhattuk meg, hogy ha a kormány mit szól ahhoz, hogy egy volt fideszes képviselő is érintett az offshore-botrányban. A parlamenti szabályok miatt Szilágyi nem tudott erre reagálni, és a szocialisták sem kaphattak szót – tudósított az Index.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
A kaszinók nyereségért átpasszolták Vajnának
A MET nyereségét Garancsinak
A letelepedési-kötvények bevételét sem az állam kapja, hanem Rogán egyik haverjának az offshore cége.(i Svájcban offshore céghálózatot tart fenn...)
A gázszerelő felvásárolja a "fél megyét" (1400 hektár)6 év alatt milliárdossá vált Tiborc úgy szintén. Az iskolapadból kiesett Rahel, egy hotelt is megtud venni magának, úgy hogy egy napot nem dolgozott. Kuszaszem a MNB tulajdonát kezeli magán vagyonként, Lázár a szemük láttára talicskázza a milliókat Svájcba.
És mit csinál a Fidesz mindezek után ???
Gyurcsányozik! Bexarás!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Ugyan kérem! Itt háborog néhány kommentelő, miközben a nagy többség, még itt lent az alsó négy millióban is meghunyászkodva azt lesi mikor tud kiszakítani valami koncot magának. Végignéztem a Sándor Máriával készült interjút..Nagyon szégyelltem magam. Ez az emberke, magára maradt. Kiállt a pedagógusokért is, a saját szakmabelijei mellett, de ahogy ez már látszik, a pedagógusok már nagyon szeretnének kiszállni ebből a hajóból. Úgy gondolom, de adja a sors hogy ne legyen igazam, a magyar pedagógus , hogy - hogy nem mindig a vallásos, konzervatív, polgári réteghez tartozott, tartozik ma is, de holnap sem lesz másként. Sajnálom hogy ezt kellett leszűrnöm az eddig látottakból.Sajnálom, mert magam is pedagógus oklevéllel és pedagógiából egyetemi oklevéllel rendelkezem.Mégis ez a véleményem. Ezzel persze nem ez a baj. Hanem a szolidaritás, a következetes kiállás, a kitartó elkötelezettség és az elvhűség hiányával. Nem értem , miért nem látják be hogy ha egy is kilép ebből a masszív tömegből, alapot ad a hatalomnak arra, hogy hivatkozzon erre. kihangsúlyozva, hogy egyesek, a félrevezetett kisebbség szembefordúlt a megegyezést kínáló szakmai hatalmasságokkal, nehezítve a szakmai kerekasztalnál a megállapodást.
Sándor Mária rámegy erre a rendkívüli tiszteletet kiváltó magatartásra, a saját szakmai közössége, a felvállalt társ szakmák közösségei szeme láttára fog " megsemmisülni "
Ha ez megtörténik, csak egyet kívánhatok ezeknek. Viseljék tovább megaláztatásaikat, mélységes szégyenben szolgálják tovább az őket megnyomorítókat, ne panaszkodjanak, tűrjenek, amíg ki nem nyílik a szemük, a fülük és azt nem mondják hogy most már tényleg elég, menjünk ki az utcára de mindahányan.Aki pedig nem akarja ezt, azt kiközösítjük, megakadályozzuk hogy megzavarja az egységet. A pedagógusok még egy kockázatot is felvállalnak, jó ha ezt is számításba veszik. Ez pedig a diáktársadalom megvetése.Hát tessék ezen elgondolkodni minden opportunista kétkedőnek.
Desischado
Megvallom, a fenti kommenteken szénné röhögtem magam! Ez szánalmas, mindenért a Gyurcsány a felelős! Azt hallottam, jövő héten hidegfront lesz, ez is a Gyurcsány bűne! Tisztára szánalmas, meg nevetséges, amit ez a nyomoronc banda művel! Lassan hat éve ők vannak hatalmon, de még mindig Gyurcsányoznak, Bajnaiznak. Persze, az agymosott birkáknak ez a jó, mert
t van kit szidni!

@világlátó: A te komid meg elkeserített, mert sajnos, igazad van!
Pálinkafőző Rézüst
@Desischado: nem vagyok Fletó hívő. Inkább Bajnai. Jobbközepes, szoc.érzékeny pali. ( na ezt ne lássa meg Vukkocska...:)) ) De igazad van! Ezeknek a birgéknek ellenségkép kell, és mennek a kolomp, meg a főszamár után, bármiért is, tök mindegy mi az...
pbalage
@zöldszem: arról lehet tudnu, hogy mit mond erre szandokán, a mélylengyelcigány idióta?
Pálinkafőző Rézüst
@pbalage: nem lengyel! Román! És nem szandokán, (korábbi entero, stb.. ) hanem enslaved! Volt utoljára. Remélem, hogy legutoljára! Kb. 25 névvel szemétkedett már itt...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.