A szokásos csütörtöki kormányzati információs sajtótájékoztatón beszélt Lázár János arról, hogy a tervek szerint Orbán Viktor és több minisztérium is a Budai Várba költözik elvben nemsokára. Felidézte, hogy 2004-ben éppen Gyurcsány Ferenc nyújtott be erről kormányhatározatot, hogy a Várban hozzanak létre egy reprezentatív környezetet a miniszterelnökség számára. Akkor erre 9 milliárd forintot el is különítettek. Sajnálom, hogy mostanra elment az esze, és elfeleltette, amit akkor döntött.- mondta erről Lázár, aki szerint az egy bölcs és tiszteletreméltó döntés volt. A másik ok, amiért költözni kell, hogy 2011-ben a Parlament elfogadott egy törvényt, ami szerint a kormányzás kiköltözik a parlament épületéből, és ha ezt nem teszik meg, előbb-utóbb úgy járnak, mint a kitiltott újságírók, és őket is kirakja Kövér László, viccelődött. Lázár szerint Orbánnak esze ágában sincs grandiózus költözési tervekbe belefogni, a legracionálisabb tervet keresték. A miniszterelnök úr a legkevésbé tartozik...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A viktor szopkin NEM AKAR URIZÁLNI!!!Hát egy böszme prosztó nem is lesz úr!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
felnőttem kissé
Jani kérem nem kéne a várba kényszeríteni senkit.Olcsóbban megusznánk mi is? Nem gondolja?Kormányhatározat lehet utólag módositani ? Én megszavazom látatlanban is rutin is van utólagok-ról Meg jutna a Tatabányai bányász sc -nek stadionra mert igy még III. osztályú szenet sem bányásznak. Gyurcsány meg csak alibi remélem bár hivatkozni ma mindenre lehet . Avagy valaki vigye el a balhét. üsse kavics
papa.49
Ha annyira ,,NEM AKAR A VÁRBA KÖLTÖZNI,, akkor minek kell elbaszni rá vagy 20 milliárdot, lézeres szarJankó ez a dolog sántít nem is kicsit!!!
evacica
Hát ez tényleg arcpirító! Hát ennyire hülyének még se kéne nézni az embereket!Jani a családodat hülyítsed ne a magyar embereket!n Orbán nagyzási hóbortja persze a közpénzen határtalan!
Aki Én
,, miniszterelnök úr a legkevésbé tartozik azok közé, aki urizálna."
de azért ezt elnézi:
,,a jegybank egyik alapítványa 280 ezer forintos négyzetméteráron gyártatott le szőnyeget."
persze sorolhatnánk reggelig.
eszegfu
Mi az hogy nem akar?! Lázár "ráküldi" a TEK-et, majd ők felköltöztetik! Ha Gáspárt haza tudták hozni --- vagy jött és csak kisérték -- Afrikából, akkor már O.V. "áthelyezése" a Parlamentből a Várig igazán nem nagy feladat?!:)))) Őszintén: jelenleg hány "rosszéletü" ember hiszi el ezt a dumát?!
nezelodo
A lézeres többi "igazmondása" közül ez sem lóg ki. Pedig Orbán erről a költözésről, és az ezt követő koronázásról álmodik.
Draba
Nos attól,hogy ez a cigány putriban,szaros gumicsizmában,az apja rugdosásaitól szocializálódott kis köpcös cigány gyerek a Várba költözik,még nem lesz úriember,marad az aki volt.
Egy szabolcsi általános iskola.ötödik osztályos kitűnő roma tanulója különb,mint ez a bugris.
papa.49
Na de a legújabb elszólás nem is a Karmelita Kastélyba szeretni maradni, hanem később átcuccolna a Sándor palotába, kérdés akkor minek a terasz ???
vitriol
@eszegfu: végül is a kormányinfón ott ült az újságírók krémje, és mind beszopta amit annyitisér elvtárs mondott ov várba költözéséről.
eszegfu
@vitriol: Lehet... de én azért remélem, hogy akadt 1-2 ujságiró, aki legalább fenntartással fogadta ezt az álszerény bejelentést O.V.-ről...
dr. prédikátor
A viktor szopkin NEM AKAR URIZÁLNI!!!Hát egy böszme prosztó nem is lesz úr!!!
eugen4402
Már csak azt nem értem, Orbánnak miért kell utánozni Gyurcsány vicces ötletelését. Ha mindenáron Gyurcsányt akarja másolni, akkor vigyen haza néhány menekültet... Olcsóbban megússzuk.
simmering73
Még jó, hogy a ti eszetek nem ment el Lézer Annyitisér János, mert sosem volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.