Erre nem kiderült, hogy Orbán már 1999-ben fel akart költözni a hegyre. Csak urizálás ne legyen. A Vár teljes rehabilitációjával a kormány végre kívánja hajtani a Gyurcsány-kormány 2004-es határozatát - mondta Lázár János szokásos csütörtöki kormányinfóján. Eddig csak a Klikről derül ki, hogy a Fidesz azért volt kénytelen létrehozni a központi iskolafenntartót, mert a szocialisták kitalálták. Most már a Vár nagy felújításáról, így például a Miniszterelnökségnek a Várba költözéséről is tudjuk, hogy valójában ki az ötletgazda. Sajnálom, hogy mostanra elment az esze, és elfeledtette, amit akkor döntött - mondta Gyurcsányról Lázár, aki szerint bölcs és tiszteletreméltó döntés volt annak idején a szocialistáktól a Vár átalakítási terve. Amilyen ördögi ez a Gyurcsány, már egy 1999-es kormányhatározatban felvázolta a tervét. Igen, akkor, amikor Orbán Viktor volt a miniszterelnök az első ciklusában, Gyurcsány pedig teljes titokban készült arra, hogy ő is az lesz majd valamikor.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
így tovább...lassan a felcsúti kisvasutat is gyurcsány miatt kell építeni...és a futbalarénát is csak a gyurcsány telepítette a viktor szomszédjába...a magyarok meg mint a bírkák benyelnek mindent...sehol tiltakozás...sehol felmordulás...minden szép és jó...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@bundi: ... és mindennel meg vagyunk elégedve... Mert azt is Gyurcsány kívánta tőlünk. No lám...
RonaGyuri
Miért tud valaki olyanról, hogy Lázár igazt mondott volna?

Na jó a vagyontalan Orbánról elég releváns volt, a mindenki annyit ér... =))
Hellcat
Kő kemény fél nap alatt ez is meg lett cáfolva...ki hitte volna.
magyarbakancs
Várba azért kell költözni mert a vezér úgy akarja.
Jankó123
Egy gigantomániás törpe régi vágya, hogy szó szerint lenézhesse a népét!
-Közvetlenül a koronázás után!
mariaberta
Mit gondoltok, épelméjű ez a társaság, vagy komoly baj van , és segítségre szorulnak? Grátz be tudja fogadni a gyógyulásra szorulókat, vagy meg kell nyitni a MAGYAROK LIPÓTMEZEJÉT?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.