A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a 2017-es költségvetés segíthet abban, hogy a külföldön élő magyar fiatalok hazatérjenek.

Dömötör Csaba az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában azt mondta: a fiatalok a többi között megfelelő állást és saját lakást szeretnének, a kormány intézkedései pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy megtalálják a számításukat Magyarországon.

Az államtitkár felidézte, hogy 2017-ben csökkennek az adók, több pénz jut oktatásra, otthonteremtésre, valamint kiemelt támogatást kapnak a gyermeket nevelő családok.

Dömötör Csaba úgy fogalmazott, hogy a magyar gazdaság "jó kondiban van": háromszázalékos növekedéssel lehet számolni és az államadósság is csökken, ami azt jelenti, hogy kisebb pénzügyi teher nyomja majd a következő generációk vállát.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Aki elment akárhánnyal beszéltem SENKI NEM AKAR VISSZAJÖNNI MAGYARORSZÁGRA, néhányan azt mondták 40-50 közöttiek majd ha nyugdíjasok lesznek, a fiatalabbak meg szeretnék elfelejteni azt sok kedvességet amivel ez a csürhe kormány kedveskedett nekik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Dömötör, a pénzt illetően olyanok vagytok mint a névrokonod, az a kis szerkentyű ami öblít és eltüntet.
namihami
@RonaGyuri: Nem, valóban hinni nem hiszi, nem is kell. De hát ez van leírva a papírra, mint vélemény (saját).
És azellen nincs apelláta. Roma locusta, finita comedia.
karma1
Majd domotor csaba becsukta a rola elnevezett Dormogo Domotort, es kivonult a tajekoztatorol.

Mer annyira hasitunk, meg a 3 %-os novekedes,... Aha,... de be lennetek szarva, ha most nagyhirtelen hazajonne az a kozel egymillio ember, akik nyugatra mentek ki dolgozni...

A melynyomort is ugy tuntetik el, hogy lejjebb viszi a KSH a minimalis letfeltetelekhez szukseges minimalbert, szoval, hova is varjak vissza ezeket a fiatalokat? Vegye mar ki a kezet a bilibol...
karma1
@Yoda69: Ugye eurora gondoltal? (Havonta egymillio...:o))))
human
Az eddigi hazacsábító programok hány magyart hoztak haza? 50-et? Ebből hányan vannak újra külföldön?
Grafix69
Nem megyek haza mert: nem érzem magamat és a családomat de még a kutyámat sem biztonságban. Mert bármikor kirúghatnak csak azért mert nem tetszik a pofám vagy mert valakinek a valakije a helyemre akar jönni. Nem megyek haza azért sem mert nem kapok a munkámért havi 500 000 ft ot és nem tudok félre tenni egy vasat sem és sokkal többet kell dolgoznom mint heti 40 óra .Nem megyek haza azért sem mert Magyarországon nagyon olcsó minden de kurva drága az élet mégis. Azért sem megyek haza mert az emberek megölik egymást 2 forintért és olyan irigyek mindenre ,hogy az már idegesítő . Az alapvető emberi jogaimat sem adják meg és utálkoznom kell a maffia politikától is. Na ezért nem .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.